2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Sertlestimi canim gobegin bende vuruluyodu gunde 3 kere gobekten son zamanalarda igne girmiyodu kaniyodu canim.benid kalcalarda morluk yok ama cok kotu durumda ya agryo
tam sertleşme yokta çok ağrıyor ve ben de de küçük kanama oluyor.ama çok iğneden miş.zaten aynı yerlere yapmayın yazıyor reçetede göbek büyük değil aynı yerlere denk geliyor :)

Pes etmek umit kesmek yok.belki tuttu bi oglusun umudun olur belki kismetse karismak gibi olmasin ama kanaman adet gbi geldiginde lutfen bi d.r ara olurmu

tam sertleşme yokta çok ağrıyor ve ben de de küçük kanama oluyor.ama çok iğneden miş.zaten aynı yerlere yapmayın yazıyor reçetede göbek büyük değil aynı yerlere denk geliyor :)
Ben pamuga kolanya dokup koyuyordum birazda olsa iyi geliyordu ve geliyor istersen sende yap canim.ben igneden asiri korkan insandim atesler icinde yatarken igne vurcaklar die hastaneye gitmezdim dusun ben o igneleri nasil yaptim kendime bilmiyorum valla :)))

aynen ben de kendine sen yapacaksın iğneni dediğin de doktorum yapamam demiştim :)

merhaba kun feyekun nasılsın cnm.ya ben aysegülsene takıldı alkım canım sıkıldı ama 5.gün embriyosu bukadar kolay pes etmez diye düşünüyorum.
Merhaba canim iyiyim Sağol dedigim gibi cene ağrısı var :))
Bi arkadaş daha yazmis bendede var diye inşaallah iyiye işarettir. Sende farkli bi durum var mi ?
Aysegulsen icin hep yerlesme kanamasi olarak düşünmek istiyorum . Hayirlsii ile persembe bi gelsinde olumlu haberinizi alalim sonrada aysegulsene baaak gördün mu biz sana demistik diyelim:))
Allahin izni ile ..

Kızlar benim igne haric diger ilaclari sistemden yazmislardi yani ben cok kücük bir rakam odedim.
Simdi coraspin ve estoferm bitiyo. Doktoruma gidip tekrar yazdirmalimiyim eczaneden gidip direkt alayim mi siz nasil yaptiniz bitince

Kızlar benim igne haric diger ilaclari sistemden yazmislardi yani ben cok kücük bir rakam odedim.
Simdi coraspin ve estoferm bitiyo. Doktoruma gidip tekrar yazdirmalimiyim eczaneden gidip direkt alayim mi siz nasil yaptiniz bitince
Direk al canım gerek yok uğraşmana pahalı değiller zaten estrofem 10. Tl corasprn de o civar olsa gerek

Direk al canım gerek yok uğraşmana pahalı değiller zaten estrofem 10. Tl corasprn de o civar olsa gerek
Iyi oldu bunu ogrenmem canim cok sagol.
Bende bu saatte hepiniz uyumussunuzdur die baska bi topikte de yazdim. Ama sende uyumamissin benim gibi:))
Cene ağrıların ne durumda

Iyi oldu bunu ogrenmem canim cok sagol.
Bende bu saatte hepiniz uyumussunuzdur die baska bi topikte de yazdim. Ama sende uyumamissin benim gibi:))
Cene ağrıların ne durumda
Ben uyuyanıyorum zaman geçmiyor.bu arada rica ederim.iyi artık çenem değil diğer vücut kaslarım ağrıyor.

selam hanımlar gunaydınlar herkese,
bırsorum olacak , transfe ıslemınde ne gıbı sorunlar cıkabılıyor. Ben dun hastane ıle gorustum mart ayında transfer yaptırmak ıcın oncelıkle muayene olunacagını sıkıntılı bır durum yoksa tedavıye baslanabılecegını soyledı. içimede kurdu dusurdu ne gıbı sorun olabılır kı ?

Ayhh canimsin ya. Ne güzel insanlarsiniz siz. Ne güzel bi platform burası ya. Hiç tanimadan birbirimiz için yürekten sevinip uzulebiliyoruz. İnşallah dediğin gibi haklıymışsıniz derim olumlu derim. Benim test günüm perşembe değil ama ya c.tesi canım 20 şubat

Günaydın. Transfer için pek sorun çıkmıyor doktor sadece rahim kalınlığına bakıyor uygun değilse ilaç verip erteleyebiliyor ancak bildiğim kadarıyla onun dışında sorun olmuyor

Kızlar ben popoma yediğim ilaçtan oturamıyorum ya benim gerçekten gögüs agrım bel agrım hat safta adet olacakmişim gibi transfer olsaydım kesin tutmadı derdim tövbe tövbe ben daha perşembe transfer olacağım inşallah Allahım bizlere de anne olmayı nasip etsin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…