2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Bana klima bas agrisi yapiyor ve nefesim daraliyor o yuzden esime aldirmamistim napcam bilmym:)))iyiymis:))
evet canım klima benide anında hasta ediyor. tabi esinti olmazsa benimde evde serin olmaz. o günler gelsin çaresine bakarız. küvette yatarız :). neyse ben yatar iyigeceler

Günaydın kızlar. Bnm için iş zamanı: (hic de ecden cikasim yok oysaki.yazdıklarınizi inş.iyi olursam akşama toplu okurum yine.sağlıklı, mutlu haberlerin olduğu bir gün olsun inşallah hepimiz için ...

Aynen çalışmak içimden gelmiyor uyumak.istiyorum..

Sen kacta gideceksin canim allahim gule oynaya donmeyi nasip etsin hepimize butun randavularimizdan insallah.AMINNN
aminn canım inşallah. akşam 20:15 te benim randevum. hem tedirginim hem korkuyorum iyi şeyler düşünmeye çabalıyorum. senin kaçta randevun? inşallahhhh güzel haberler alırız

Canım ben burda herkese söylemiştim o zmandan beri kimse zorlanmıor jeli kullanırken. Bana hemşire kapağı kırdıkran sonra taşan kısmı tüpe sürmemi söyledi kapakla. Hatta bazen taşmıor kendim sıkıp çıkartıorm kolaylıkla kayıp yerleşior. Öyle dene sen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…