evet canım klima benide anında hasta ediyor. tabi esinti olmazsa benimde evde serin olmaz. o günler gelsin çaresine bakarız. küvette yatarız :). neyse ben yatar iyigecelerBana klima bas agrisi yapiyor ve nefesim daraliyor o yuzden esime aldirmamistim napcam bilmym:)))iyiymis:))
Aynen çalışmak içimden gelmiyor uyumak.istiyorum..Günaydın kızlar. Bnm için iş zamanı: (hic de ecden cikasim yok oysaki.yazdıklarınizi inş.iyi olursam akşama toplu okurum yine.sağlıklı, mutlu haberlerin olduğu bir gün olsun inşallah hepimiz için ...[/
Inşaallah sende hayirli haberlerle geleceksin canım dualarimiz sizinle :)bir de ben gidiyorum doktora bugün. inşallah güzel haberler alırız dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
Insallah canim insallah guzel haberler aliriz yineAycacigim seninde sağlıklı güzel haberlerini hemen bekliyoruz tatlım ....
Sen kacta gideceksin canim allahim gule oynaya donmeyi nasip etsin hepimize butun randavularimizdan insallah.AMINNNbir de ben gidiyorum doktora bugün. inşallah güzel haberler alırız dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
aminn canım inşallah. akşam 20:15 te benim randevum. hem tedirginim hem korkuyorum iyi şeyler düşünmeye çabalıyorum. senin kaçta randevun? inşallahhhh güzel haberler alırızSen kacta gideceksin canim allahim gule oynaya donmeyi nasip etsin hepimize butun randavularimizdan insallah.AMINNN
Cok heycanliyim cok:))allahim guzel haberlerle karsilastirir rabbim insallah kalbim nasil atiyo heycandan:))Gunaydin kızlar. Bugün hepimiz ayca miyiz :)
Var mi başka doktora gidecek arkadaşımız ??
Aycacim güzel haberlerle gel mutlu ol ve mutlu et bizi :))
Bendede heycan korku bi arada insallah guzel haberlerle donecegiz ins.3.30 da benim randevumaminn canım inşallah. akşam 20:15 te benim randevum. hem tedirginim hem korkuyorum iyi şeyler düşünmeye çabalıyorum. senin kaçta randevun? inşallahhhh güzel haberler alırız
Dusuk önleyici proluton depot diye bi iğne kullandım ben 4 defa haftada bir vuruluyodum.bitti ama bu hafta vurulmayinca sanki korumasız hissettim kendimi.demek jel de aynı görevi goruyo.yaparken zorlaniyorum Jeli de artık ama sonrası acılı olmuyo en azindan çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?