Bende de oldu canım Çok korktum adet olcam sandimçok şükür bel ağrım yok tatlım sadece dün kasık ve göbek ağrım oldu şiddetli uyutmadı sabah uyudum ağrı geçince anca inşallah bu gece olmaz...:))
hepimiz aynı şeyleri ya aynı anda yada sıra ile yaşıyoruz ve korkarak hahaha sağlıkla atlatalım inşallahhh...:))Bende de oldu canım Çok korktum adet olcam sandim
Insallah baslamazda rahatca uyursun canimşuan yok tatlım inşallah gece başlamaz..:))
Karnimiz iyice sisince napcaz bilmiyorum:)))))bide cok scak olcakmis:)))bende tuvalete kalkınca uykum kaçıyor. birde hafif ağrım oluyor. huzursuz yatıyorum
o konuda rahatım evim ferah biryerde yazın serin oluyor şehrin göbeğine göreKarnimiz iyice sisince napcaz bilmiyorum:)))))bide cok scak olcakmis:)))
Ohh ne guzel:))) izmir cayir cayir yanacako konuda rahatım evim ferah biryerde yazın serin oluyor şehrin göbeğine göre
klima ile kardeş oluruz artık hiç kalkmayız yada yayla biryerelere gider orada bekleriz sağlıkla atlatırız inş cnm ya.:))Ben geceleri agrim olmasada hic rahat yatamiyorum ben simdi boyleyim karnim iyice sisince sabaha kadar yatakla kavga etcem heralde:)))) bide bu yaz asiri scak olacakmis sansimiza yandik canlarrr:))))))
Klimada zararli cok durmak iyi degil su yatagimi alsak acep:))))insallah canimklima ile kardeş oluruz artık hiç kalkmayız yada yayla biryerelere gider orada bekleriz sağlıkla atlatırız inş cnm ya.:))
Karnimiz iyice sisince napcaz bilmiyorum:)))))bide cok scak olcakmis:)))
bende denizlideyim sıcak oluyor ama benim evim 5-6km şehir dışında kalıyor daha yüksek olduğu için serinemily07 kızlar biz adanada yaşadığımız için zaten mayısta 24 saat klima çalıştkrmaya başlıyoruz :d eşim çok yanar buz yapar ben kışlık pijamayla yatarım yazın
Bana klima bas agrisi yapiyor ve nefesim daraliyor o yuzden esime aldirmamistim napcam bilmym:)))iyiymis:))emily07 kızlar biz adanada yaşadığımız için zaten mayısta 24 saat klima çalıştkrmaya başlıyoruz :d eşim çok yanar buz yapar ben kışlık pijamayla yatarım yazın
Dusuk önleyici proluton depot diye bi iğne kullandım ben 4 defa haftada bir vuruluyodum.bitti ama bu hafta vurulmayinca sanki korumasız hissettim kendimi.demek jel de aynı görevi goruyo.yaparken zorlaniyorum Jeli de artık ama sonrası acılı olmuyo en azindan çok şükürjel ile iğne aynı görev için canım sadece iğne daha yoğun ve çok yağlı bir iğne rahim kasılmalarını yavaşlatıp düşük tehlikesini önlemek için her ikisi de canım biri hafifi diğeri ağırı..
Hayırlısıyla atlatalim inş bu riskli dönemleri hep beraber cnm. Bugünlere gelmek için bile neler atlattık.çok şükür halimizeEvet tatlim riskli benim biraz.gunde iki tanede jel kullaniyorum
Evet canım 11-14 hafta testi de deniyor. Yani 10 haftayı doldurup 10+1 den 14. Hafta sonuna kadar yapılabiliyor. Down sendromu için yapılıyor. Ama devlette yaptırmak için ne gerekiyor bilmiyorum. Kan değerleri ile bebeğin ense kalınlığı vs.. Gibi ölçümler değerlendiriliyor.Ikili test 11.haftada yapiliyormus galiba . Çünkü arkadasima doktoru; eger devlette yaptirmak istiyorsan 11.haftadan once devlette muayene olmuş olman gerekiyor demiş
Insallah canim insallah.cok guzel bi haber aldim simdi kuzenim dogum yapmis allahim bizede nasp etsin kucagimiza almayi insallah.aminnnHayırlısıyla atlatalim inş bu riskli dönemleri hep beraber cnm. Bugünlere gelmek için bile neler atlattık.çok şükür halimize
Hayırlı olsun bebisiniz cnm.amin inş.Allah bize de nasip etsin sağ salim o günleri.Insallah canim insallah.cok guzel bi haber aldim simdi kuzenim dogum yapmis allahim bizede nasp etsin kucagimiza almayi insallah.aminnn
Sagol canim.aminnn aminnnHayırlı olsun bebisiniz cnm.amin inş.Allah bize de nasip etsin sağ salim o günleri.
Ve yaş ilerlemiş olunca bunlar riskli cikiyomus değil mi?yaşım 35 ve korkuyorum o hatalardanEvet canım 11-14 hafta testi de deniyor. Yani 10 haftayı doldurup 10+1 den 14. Hafta sonuna kadar yapılabiliyor. Down sendromu için yapılıyor. Ama devlette yaptırmak için ne gerekiyor bilmiyorum. Kan değerleri ile bebeğin ense kalınlığı vs.. Gibi ölçümler değerlendiriliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?