2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Ben geceleri agrim olmasada hic rahat yatamiyorum ben simdi boyleyim karnim iyice sisince sabaha kadar yatakla kavga etcem heralde:)))) bide bu yaz asiri scak olacakmis sansimiza yandik canlarrr:))))))

bende tuvalete kalkınca uykum kaçıyor. birde hafif ağrım oluyor. huzursuz yatıyorum

Ben geceleri agrim olmasada hic rahat yatamiyorum ben simdi boyleyim karnim iyice sisince sabaha kadar yatakla kavga etcem heralde:)))) bide bu yaz asiri scak olacakmis sansimiza yandik canlarrr:))))))
klima ile kardeş oluruz artık hiç kalkmayız yada yayla biryerelere gider orada bekleriz sağlıkla atlatırız inş cnm ya.:))

emily07 kızlar biz adanada yaşadığımız için zaten mayısta 24 saat klima çalıştkrmaya başlıyoruz :d eşim çok yanar buz yapar ben kışlık pijamayla yatarım yazın
bende denizlideyim sıcak oluyor ama benim evim 5-6km şehir dışında kalıyor daha yüksek olduğu için serin

Dusuk önleyici proluton depot diye bi iğne kullandım ben 4 defa haftada bir vuruluyodum.bitti ama bu hafta vurulmayinca sanki korumasız hissettim kendimi.demek jel de aynı görevi goruyo.yaparken zorlaniyorum Jeli de artık ama sonrası acılı olmuyo en azindan çok şükür

Ikili test 11.haftada yapiliyormus galiba . Çünkü arkadasima doktoru; eger devlette yaptirmak istiyorsan 11.haftadan once devlette muayene olmuş olman gerekiyor demiş
Evet canım 11-14 hafta testi de deniyor. Yani 10 haftayı doldurup 10+1 den 14. Hafta sonuna kadar yapılabiliyor. Down sendromu için yapılıyor. Ama devlette yaptırmak için ne gerekiyor bilmiyorum. Kan değerleri ile bebeğin ense kalınlığı vs.. Gibi ölçümler değerlendiriliyor.

Ve yaş ilerlemiş olunca bunlar riskli cikiyomus değil mi?yaşım 35 ve korkuyorum o hatalardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…