2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Kizlar merhaba lekeler icin gunes kremi kullanin mutl
Yuzunu hep gul kolanyasiyla sil pamuga dok guzelce hergun sil tatli.allagim saglikli bi sekilde gonlundekini nasip etsin insallah
kizlar ben solante pigmenta kullaniyorum 50 faktor. Gunes kremi mutlaka gunduz evden cikmadan kullanin ustune makyaj da yapabilirsiniz krem cok guzel tavsiye ederim eczanelerde satiliyor

kizlar ben solante pigmenta kullaniyorum 50 faktor. Gunes kremi mutlaka gunduz evden cikmadan kullanin ustune makyaj da yapabilirsiniz krem cok guzel tavsiye ederim eczanelerde satiliyor
Ben disari cikamadigim icin :))ama alir koyarim kenaraya tatlim tesekkurler ama normalde hep gul suyuyla silin bence kendilgindn olan lekelere iyi gelecektir sukur bende olmadi daha hic

hamileler için olanını alamadım daha.alayım bari biran önce

hergün vurulduğun mu düşük için canım?iyice paranoyak oldum yaanlayışım da kıtlaştı sanki
benim kullandığım jel sizin kullandığınız iğne için mi acaba
jel ile iğne aynı görev için canım sadece iğne daha yoğun ve çok yağlı bir iğne rahim kasılmalarını yavaşlatıp düşük tehlikesini önlemek için her ikisi de canım biri hafifi diğeri ağırı..

hergün vurulduğun mu düşük için canım?iyice paranoyak oldum yaanlayışım da kıtlaştı sanki
benim kullandığım jel sizin kullandığınız iğne için mi acaba
canım kimisi jel kimisi iğne kimisi fitil kullanıyor. doktorun ne önerdiyse onu kulllan

kafana şuan bunları takma canım sağlıkla hepsini atlatacağız inşallah..

Ben daha ilk yarin gidicem gebelik takibine yarin bahsederse soyler bakalim.heycan tavan yarin d.r sorucam dogumu hangi hastanede yaptiriyolar onlari ogreneyim demi
evet sen yarın soracaklarını hazırla unutma heyecandan sonra tatlım bu gece heyecanlı geçecek sen de...:))sağlıkla güzel haberler al inş..

evet sen yarın soracaklarını hazırla unutma heyecandan sonra tatlım bu gece heyecanlı geçecek sen de...:))sağlıkla güzel haberler al inş..
Bu gece zor uyurum ben :)))kesin heycandan unutcam suan aklimda sorcaklarim ama yarin puff ucabilir:)))insallah canim insallah nasilsin agrin yok demi

seni üzmek istemem ama benimde senin gibiydi ağrılarım ikiz diye gittim tek çıktı. ikiz olmazsada üzülme ikiz gebeliğin riski çok fazla sağlıklı olsun tek olsun.
Hayırlısı artık canim sukur ki birinden biri tuttu razıyım ne olsa tabi çok isterim ikiz olsun ama kısmet alın yazısı perşembe haber veririm kese gorunurse ins

Ikili test 11.haftada yapiliyormus galiba . Çünkü arkadasima doktoru; eger devlette yaptirmak istiyorsan 11.haftadan once devlette muayene olmuş olman gerekiyor demiş

canım benimde kasık ağrılarım oluyor gece uyanıyorum. tuvalete gidiyorum 10-15dk sonra geçiyor gibi. şimdide belim biraz ağrıyor sendede oluyormu
çok şükür bel ağrım yok tatlım sadece dün kasık ve göbek ağrım oldu şiddetli uyutmadı sabah uyudum ağrı geçince anca inşallah bu gece olmaz...:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…