senin yaşında ne var 40 yaşın üstünde yaptıran insanlar var bence bu kadar huzursuz etme kendini.35 yaş. İyi düşünelim iyi olsun teşekkür ler cnm
Dusugu onlemek icin vuruluyorum ben progestankızlar ya bu vurulduğunuz iğneler ne ki??cok geçmiş olsun cnmben bi yumurta gelişiminde hergün iğne vurundum.bi de öğrendikten sonra haftada bir 4 kere düşük önleyici iğne vurundum o k
Gul suyu kolanya gbi sisede satiliyor tatlim cilde cok iyi geliyor sabah aksam hep silamin inş canım.cümlemize nasip etsin Allahım inş gönlümüzdekini sağlıkla...
mutlaka deniyeceğim tatlım sağol ama gül suyu mu gül kolonyası mı daha iyi olur sence
Kizlar merhaba lekeler icin gunes kremi kullanin mutlYazdıklarınızı yine geç okuyabiliyorum.araya çok farklı konular girdi mi bilmiyorum ama bnm de yüzümde lekeler oluştu sanki şimdideninş. Çok artmaz.oncelikle saglikli ve hayirlisi olsun da tabi bnm de canim kız istiyo gibi Rabbim hayırlı ,sağlıklı evlat nasip etsin inş.en önemlisi bu
kizlar ben solante pigmenta kullaniyorum 50 faktor. Gunes kremi mutlaka gunduz evden cikmadan kullanin ustune makyaj da yapabilirsiniz krem cok guzel tavsiye ederim eczanelerde satiliyorYuzunu hep gul kolanyasiyla sil pamuga dok guzelce hergun sil tatli.allagim saglikli bi sekilde gonlundekini nasip etsin insallah
Ben disari cikamadigim icin :))ama alir koyarim kenaraya tatlim tesekkurler ama normalde hep gul suyuyla silin bence kendilgindn olan lekelere iyi gelecektir sukur bende olmadi daha hicKizlar merhaba lekeler icin gunes kremi kullanin mutl
kizlar ben solante pigmenta kullaniyorum 50 faktor. Gunes kremi mutlaka gunduz evden cikmadan kullanin ustune makyaj da yapabilirsiniz krem cok guzel tavsiye ederim eczanelerde satiliyor
hergün vurulduğun mu düşük için canım?iyice paranoyak oldum yaDusugu onlemek icin vuruluyorum ben progestan
hamileler için olanını alamadım daha.alayım bari biran önceKizlar merhaba lekeler icin gunes kremi kullanin mutl
kizlar ben solante pigmenta kullaniyorum 50 faktor. Gunes kremi mutlaka gunduz evden cikmadan kullanin ustune makyaj da yapabilirsiniz krem cok guzel tavsiye ederim eczanelerde satiliyor
yo tatlım ya ben geçen sormuştum aceleye gerek yok adım adım ilerliyoruz dedi ben de bir daha sormadım belki bu gidişimiz de anlatır..:))
jel ile iğne aynı görev için canım sadece iğne daha yoğun ve çok yağlı bir iğne rahim kasılmalarını yavaşlatıp düşük tehlikesini önlemek için her ikisi de canım biri hafifi diğeri ağırı..hergün vurulduğun mu düşük için canım?iyice paranoyak oldum yaanlayışım da kıtlaştı sanki
benim kullandığım jel sizin kullandığınız iğne için mi acaba
canım kimisi jel kimisi iğne kimisi fitil kullanıyor. doktorun ne önerdiyse onu kulllanhergün vurulduğun mu düşük için canım?iyice paranoyak oldum yaanlayışım da kıtlaştı sanki
ben normalde de sürekli kullanıyorum tenim çok açık ve direk leke oluşuyor diye herzaman kullanmalıyım...:))hamileler için olanını alamadım daha.alayım bari biran önce
kafana şuan bunları takma canım sağlıkla hepsini atlatacağız inşallah..Ben harmony testi sorucam yaştan dolayi risk çok çıkacak canım sikilcak;10.haftadan sonra harmony oluyormuş, 2li zamanına kadar sonucu çıkar.zaten 2liyle yetinemem, amniyosentez riskine de girilmez.öf canim sikildi yaaaa;hepimizin hakkında hayırlısı
evet sen yarın soracaklarını hazırla unutma heyecandan sonra tatlım bu gece heyecanlı geçecek sen de...:))sağlıkla güzel haberler al inş..Ben daha ilk yarin gidicem gebelik takibine yarin bahsederse soyler bakalim.heycan tavan yarin d.r sorucam dogumu hangi hastanede yaptiriyolar onlari ogreneyim demi
Evet tatlim riskli benim biraz.gunde iki tanede jel kullaniyorumhergün vurulduğun mu düşük için canım?iyice paranoyak oldum yaanlayışım da kıtlaştı sanki
Bu gece zor uyurum ben :)))kesin heycandan unutcam suan aklimda sorcaklarim ama yarin puff ucabilir:)))insallah canim insallah nasilsin agrin yok demievet sen yarın soracaklarını hazırla unutma heyecandan sonra tatlım bu gece heyecanlı geçecek sen de...:))sağlıkla güzel haberler al inş..
şuan yok tatlım inşallah gece başlamaz..:))Bu gece zor uyurum ben :)))kesin heycandan unutcam suan aklimda sorcaklarim ama yarin puff ucabilir:)))insallah canim insallah nasilsin agrin yok demi
Hayırlısı artık canim sukur ki birinden biri tuttu razıyım ne olsa tabi çok isterim ikiz olsun ama kısmet alın yazısı perşembe haber veririm kese gorunurse insseni üzmek istemem ama benimde senin gibiydi ağrılarım ikiz diye gittim tek çıktı. ikiz olmazsada üzülme ikiz gebeliğin riski çok fazla sağlıklı olsun tek olsun.
canım benimde kasık ağrılarım oluyor gece uyanıyorum. tuvalete gidiyorum 10-15dk sonra geçiyor gibi. şimdide belim biraz ağrıyor sendede oluyormuşuan yok tatlım inşallah gece başlamaz..:))
çok şükür bel ağrım yok tatlım sadece dün kasık ve göbek ağrım oldu şiddetli uyutmadı sabah uyudum ağrı geçince anca inşallah bu gece olmaz...:))canım benimde kasık ağrılarım oluyor gece uyanıyorum. tuvalete gidiyorum 10-15dk sonra geçiyor gibi. şimdide belim biraz ağrıyor sendede oluyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?