- 20 Mayıs 2015
- 901
- 440
- 33
- 38
arkadaşlar inşallah sizden de devamın da güzel haberlerinizi alırız hala şoktayım inanamıyorum kendimi yaşlanmış hissettim:))[/QUOTE][QUTE="_tangled_, post: 45230955, member: 734081"]ayça 28 geldim tatlım ben de hamileyimmmmm
saol bitanem teşekkürler inşallah tüm arkadaşlardan güzel haberler alıırız..Hayırlı olsun çok sevindim
Değerin kaç çıktı canım[/QUOTE]arkadaşlar inşallah sizden de devamın da güzel haberlerinizi alırız hala şoktayım inanamıyorum kendimi yaşlanmış hissettim:))
Bekliyorum tatlım ya
149 tatlım üç gün sonra tekrar istendi[/QUOTE]Değerin kaç çıktı canım
Gözün aydin canım hayirli olsun insallah kucagina da almak nasip olsunKizlar canlarimm tutmus hamileyimmmm
149 tatlım üç gün sonra tekrar istendi[/QUOTE]Değerin kaç çıktı canım
Hayirli olsun canım, inşallah Allah kucagina almayi da nasip ederkızlarrrr müjdeee hamileyimmmmmmm inşallah sizlerden de güzel haberler alırız canlarım
Hayırlı olsun güzel sonuçlar alırsınız inşallah. Kaç embriyo transfer edildi?Kızlar benim de bugün transfer günümdü çok iyi geçti Allaha şükür bir sorun yok, geri sayım başlıyor benim de
149 tatlım üç gün sonra tekrar istendi
hadi hayırlı olsun geçmiş olsun ama artık pozitif ol sakın teste takıntı yapma senle olduklarını bil konuş onlarla hisset cnmKızlar benim de bugün transfer günümdü çok iyi geçti Allaha şükür bir sorun yok, geri sayım başlıyor benim de
amin inşallah hepimizin canımmHayirli olsun canım, inşallah Allah kucagina almayi da nasip eder
inşallah tatlım inşallah hepbirlikte başladık inşallah hep birlikte güleceğizAlalhım çok sevindim darısı bizim başımıza kızlar, yarın testi olan varmı? Biz bu geupda boş çıkmaycağız kızlar
Tebrik ediyorum...[/QUOTE]149 tatlım üç gün sonra tekrar istendi
Hayırlı olsun güzel sonuçlar alırsınız inşallah. Kaç embriyo transfer edildi?
hadi hayırlı olsun geçmiş olsun ama artık pozitif ol sakın teste takıntı yapma senle olduklarını bil konuş onlarla hisset cnm
saol bitanem inşallah senin de güzel haberini alacağız[/QUOTE]Tebrik ediyorum...
hiç stres yapma tatlım yazıları okudu isen ben de hiç stres yoktu sen onları hisset onlara tutunma gücü ver olur Allahın izni ile ama dediğim gibi relax stres ters etki yapar mutlu ol onlarda olsun inşallah sen de güzel haberler verirsin cnmInsallah bende senin gibi güzel haberler alırım umudum var stres yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?