2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Kimse kimsenin halinden anlamiyor parasizliktan anlamiyor paran varsa yuzune bakiliyor.benimde cok sinirlerim bozuk bugun kafami vurup patlatasim var inanki biktim herseyden girtlagmda bi dugum nefes alamiyorum

Çok haklısın canım. Benim tüp bebek doktorum o kadar yoğun ki gebelik takibi yapmıyor zaten ben o yüzden aynı hastaneden bi doçente randevu aldım. O da ünlü bi tüp bebek doktoru ama o takip yapıor diye ona aldım. Ben de hastane seçiminde hala karar vermiş değilim. Ama 12. Hafta dolana kadar güvendiğim için aynı hastaneye gitmeyr devam etcem. Başkent üni hastanesi. Görümcemin de 2 aylıj bebeği var, 2li testi dışarda labda yaptırın hastaneler bekletip yolluor kaboratuara o yüzden de değerler bozuk çıkıor dedi. Bu hafta sorcam o konuyu doktkra. Muhtemelen başkentin kendi labında yapılıodur o özel bi hastaneye gidiordu o dönem çünkü. Bir de perinatolojide de uzman başkenttekiler. O dönemi atlatana kadar oraya devam etcem yani. Ben şanslıyım sgk anlaşması var hastanenin, tüp bebek sürecinde profa 122 lira ödüoduk bu doçentin de aynı muayene ücreti. Ama benim doktorum hiçbir zaman bu tarz paragöz tavırlar sergilemedi. Aksine bazı ekstra yöntemleri sormuştum fertichip falan gibi, ben size tedavi başında bunları da yapın şansınız artar dersem ticari bir yaklaşım olur. Durumunuz dahilinde gerek yoksa şansı arttırmıor bana göre o yüzden ihtiyaç olmadan tavsiye etmiorm bunlar hep ekstra maliyet dedi. O günden sonra zaten daha da güvendim doktora. Sorgulamadım tavsiyelerini. Hiçbir zaman da üzmedi bizi.

Testini ya özel labda yaptır ya da kendi labında yapacağından emin olduğun bir hastane seç. Takibe oraya gitmek zorunda değilsin. Takip için doktorunu seçersin yine. Ayrıca yine tüp bebek doktorum artık gebesin ve diğer bütün gebelerden hiçbir farkın yok. Ne tüp bebekle hamile kaldın diye düşük riskin farklı ne de erken doğum riskin. Herkesin bebeği değerlidir nasıl hamile kalırsa kalsın, sen de onlar kadar özen göstereceksin kendine. Aşırı kafanı takıp yıpranma dedi . Takibe de dilediğin bir hastanede devam edebilirsin biizm hastaneyi düşünürsen de doktor tavaiyesinde bulunabilirim dedi. Yani çok saçma bu kadar ısrarda bulunması...

Canim ben sunu anlamadim paran olsa bile ucuk zengin olmadikca 2000 bence cok fazla ya da bi dogum icin 12000 cok ucuk rakamlar burda ki herkesin bi sekilde cok sukur tup bebegi karsilayacak durumu var ama dger kontroller icin daha uygun bi ozel hastane tercih edebilirsin devlet te olur doktor secimi dogru oldukca

Ca

Tatlim sikma canini daha doguma cok var. ozel bir hastaneye git ikili uclu testler icin bence. Ne kadarmis ki bu dr da testler senin doktorun anlattigina gore fazlaca paragoz. Cok sasirdim bu kadar acik acik da soylenmez yani. Hangi sehirdesin
Bu dr da 400 muş canım bide muayne parası da 350, 750 ye gelecek yani sadece bi ikili test aynen canım bende hiç böyle tanimamistim ama dini imanı paraymis adamın çok şaşırdım ve çok üzüldüm bu tepkilerine İst dayım

Kimse kimsenin halinden anlamiyor parasizliktan anlamiyor paran varsa yuzune bakiliyor.benimde cok sinirlerim bozuk bugun kafami vurup patlatasim var inanki biktim herseyden girtlagmda bi dugum nefes alamiyorum
Ah canım benim keşke yanyana olsak seni çok iyi anlıyorum bende ctesi den beri oyleyim hamilelik duygusallığı arttı hormonlar coştu sanki herşey agirima gidiyor hemen gözlerim doluyor herkesi herşeyi takiyorum kafama gececk inşallah bu günler bebislerimizi elimize alınca unutucaz yasadigimiz kötü anları

Ben istanbul tup bebek e gidiyorum aret kamar a istersen bi arastir ben testin fiyatini bilmiyorum gerci de . Doktorumdan cok memnunum ilk basta da cok fazla yardimci olmaya calisti bu burada pagali disarda git surda yaptir dedi . Kolan hastanesinin muayene ucreti cok ucuz diye biliyorum bi arastirsana

Keske canim keske cok skldm gercekten hersey ust uste gelirmi ya herseymi gelir bi insanin ustune.tek umudum o saglikla kucaklarimiza almak.cok kastim galiba kasigmda belimde cok agri var

Keske canim keske cok skldm gercekten hersey ust uste gelirmi ya herseymi gelir bi insanin ustune.tek umudum o saglikla kucaklarimiza almak.cok kastim galiba kasigmda belimde cok agri var
Yahu rahat ol bu kadar kafana takma allah askina. Arastirirsin bulursun bi doktor ben istanbul tup bebek merkezine gidiyorum bak istersen bi arastir nekadar oldugunu bilmiyorum testlerin ama senin doktorunkinden eminim ucuzdur

Yahu rahat ol bu kadar kafana takma allah askina. Arastirirsin bulursun bi doktor ben istanbul tup bebek merkezine gidiyorum bak istersen bi arastir nekadar oldugunu bilmiyorum testlerin ama senin doktorunkinden eminim ucuzdur
Ah canim ah benim skntim d.r degil ucuz yer bulurumda.baska skntlarim var

Cok sinirlendim yaa ne bicim dr bu. Boşver canim birak sen onu. Icini ferah tutarak yaptir biryerde . Devlette de olur bence Allah a emanet. .

aycacim sana ne olduuuuuuu

canım senin doktor gerçekten yuhhh luk davranmış haklısın farklı bir yerde yaptır takiplerini ve one 12 bin doğum yuhhhh ya yurt dışında mı yaptıracak bizde iki test yaptıracağız da biz dr muz laa devam ediyoruz çok şükür senin dr gibi değil..

canım ya gün boyu giremedim böyle karamsar olmayın Allah büyük ne düşünüyorduk bunun sevincini yaşamadan böyle stres yapmayın unutmayın bebek kısmeti ile gelir derler..:))

Canim cok skkn allahm yardim etsin banada herkezede
aycacığım sıkıp stres yapma kendine herşeyi boş vermiştik şuan sadece biz ve bebekler önemli zorda olsa hepsi gelip geçer önemli olan sağlık bak şükür tuttu tek sorun diğerleri olsun bebek kısmeti ile gelir hem bu testleri dışarıda devlet yada üni de de yaptırıp doktorunuza götürebilirsiniz doktor bu sonuçlarla ense kalınlığını karşılaştıracak stres yapmayın..

Bos vermistimde bugun pek iyi seyler olmadi bebisle ilgili degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…