Bebisle ilgili degl canim.yoruldugumu hissdyorum artikNiye canım ne oldu korkutma
ayçam dur daha yolun başındayız geçmişe dön başından yaşadığın süreci düşün şükredersin ve daha da güçlenirsin herşey gelip geçer önemli olan sağlık unutma her gecenin bir sabahı vardır arkadaşım..Bebisle ilgili degl canim.yoruldugumu hissdyorum artik
Canını sıkan birileri mi varBebisle ilgili degl canim.yoruldugumu hissdyorum artik
canını hiç birşeye sıkma bebek etkileniyor. benim moralim aşırı bozuk ve canımın sıkkın olduğu gün kanamam geldi ve bebeğimden oldum. allah korusun o yüzden canını hiç birşey için sıkma bebeğini ve kendini düşün lütfen canım. allaha emanet ol.Bebisle ilgili degl canim.yoruldugumu hissdyorum artik
emily ciğim biliyormusun herşey nasipte benim de aklıma sen ilk söylediğin de bu dedim canını çok sıktı bebeğin gelişimi durdu Allahım affetsin herşey nasip yine de arkadaşım inşallah yeniden sağlıkla güzel haberlerini alırız inşallah kısa sürede..canını hiç birşeye sıkma bebek etkileniyor. benim moralim aşırı bozuk ve canımın sıkkın olduğu gün kanamam geldi ve bebeğimden oldum. allah korusun o yüzden canını hiç birşey için sıkma bebeğini ve kendini düşün lütfen canım. allaha emanet ol.
inşallah canım. evet aklıma gelen o oldu. o güne kadar herşey normaldi. o yüzden lütfen hiçbirşeyin sizi üzmesine izin vermeyin. boşverin bebeğinizi düşünün. o daha önemli. zaten onu aklınıza getirseniz herşeyi unutursunuz.emily ciğim biliyormusun herşey nasipte benim de aklıma sen ilk söylediğin de bu dedim canını çok sıktı bebeğin gelişimi durdu Allahım affetsin herşey nasip yine de arkadaşım inşallah yeniden sağlıkla güzel haberlerini alırız inşallah kısa sürede..
Sabret canım geçecek bu günlerdün gece o kadar kötü geçtiki. ağrım vardı, sabaha kadar ağrı kesici aldım. birde ilaçlardanmı başka birşeydenmi bilemedim bağırsaklarım bozuldu. ağrı sızı birde ishal öldüm. zaten moralim sıfırdı. kabus gibi geçti
Tangle ın dediği gibi ayça. Ben mesela senin tüp bebek hikayeni anlatmanı hiç unutmadım. Sperm sayısı yüksek zannederken kötü durumda olduğunu öğrenişinizi apar topar tedaviye başlayışınızı... Bu streslerin yanında başka şeyler nedir ki? Allahın sevgili kulusun ki tuttu, karnında bi melek büyüyor. Onu düşün boşver her şeyi... Seni sürekli yatmak ve kalkarsan bişi olursa korkusu da çok yıpratıor bence, bi doktorla yeniden görüşsen kontrol öncesi ?Canim cok skkn allahm yardim etsin banada herkezede
Haklisiniz canim ama arka arkaya geliyor skntilar ve kaldiramiyorum.28 kadar yatis canim gittgmde bakacaklar nedicek bilmiyorum.hepimiz saglikla kucagmiza alalim ins.sagolun destekleriniz icinTangle ın dediği gibi ayça. Ben mesela senin tüp bebek hikayeni anlatmanı hiç unutmadım. Sperm sayısı yüksek zannederken kötü durumda olduğunu öğrenişinizi apar topar tedaviye başlayışınızı... Bu streslerin yanında başka şeyler nedir ki? Allahın sevgili kulusun ki tuttu, karnında bi melek büyüyor. Onu düşün boşver her şeyi... Seni sürekli yatmak ve kalkarsan bişi olursa korkusu da çok yıpratıor bence, bi doktorla yeniden görüşsen kontrol öncesi ?
Ah canimin ici iyi olmaya calisiyorum elimden geldgnce ama iste nekadar yapabiliyorum bilmyorum.allah herkeze kucagna almayi nasip etsin guzel haberini alicaz allahin izniyle.sende allaha emanet ol tatlimcanını hiç birşeye sıkma bebek etkileniyor. benim moralim aşırı bozuk ve canımın sıkkın olduğu gün kanamam geldi ve bebeğimden oldum. allah korusun o yüzden canını hiç birşey için sıkma bebeğini ve kendini düşün lütfen canım. allaha emanet ol.
Günaydın canlarGünaydın melekler sağlıklı güzel bir gün geçirmek dileği ile....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?