2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Bebisle ilgili degl canim.yoruldugumu hissdyorum artik
canını hiç birşeye sıkma bebek etkileniyor. benim moralim aşırı bozuk ve canımın sıkkın olduğu gün kanamam geldi ve bebeğimden oldum. allah korusun o yüzden canını hiç birşey için sıkma bebeğini ve kendini düşün lütfen canım. allaha emanet ol.

emily ciğim biliyormusun herşey nasipte benim de aklıma sen ilk söylediğin de bu dedim canını çok sıktı bebeğin gelişimi durdu Allahım affetsin herşey nasip yine de arkadaşım inşallah yeniden sağlıkla güzel haberlerini alırız inşallah kısa sürede..

inşallah canım. evet aklıma gelen o oldu. o güne kadar herşey normaldi. o yüzden lütfen hiçbirşeyin sizi üzmesine izin vermeyin. boşverin bebeğinizi düşünün. o daha önemli. zaten onu aklınıza getirseniz herşeyi unutursunuz.

dün gece o kadar kötü geçtiki. ağrım vardı, sabaha kadar ağrı kesici aldım. birde ilaçlardanmı başka birşeydenmi bilemedim bağırsaklarım bozuldu. ağrı sızı birde ishal öldüm. zaten moralim sıfırdı. kabus gibi geçti

Sabret canım geçecek bu günler

Canim cok skkn allahm yardim etsin banada herkezede
Tangle ın dediği gibi ayça. Ben mesela senin tüp bebek hikayeni anlatmanı hiç unutmadım. Sperm sayısı yüksek zannederken kötü durumda olduğunu öğrenişinizi apar topar tedaviye başlayışınızı... Bu streslerin yanında başka şeyler nedir ki? Allahın sevgili kulusun ki tuttu, karnında bi melek büyüyor. Onu düşün boşver her şeyi... Seni sürekli yatmak ve kalkarsan bişi olursa korkusu da çok yıpratıor bence, bi doktorla yeniden görüşsen kontrol öncesi ?

Haklisiniz canim ama arka arkaya geliyor skntilar ve kaldiramiyorum.28 kadar yatis canim gittgmde bakacaklar nedicek bilmiyorum.hepimiz saglikla kucagmiza alalim ins.sagolun destekleriniz icin

Ah canimin ici iyi olmaya calisiyorum elimden geldgnce ama iste nekadar yapabiliyorum bilmyorum.allah herkeze kucagna almayi nasip etsin guzel haberini alicaz allahin izniyle.sende allaha emanet ol tatlim

Kızlar selam beni hatirladnzmi Şubat aynda dondurlms embryo denemstim baya sohbet etmstk burda tutmams ti snra ben uzun süre girmemiştim umarm hatirladnz ben tekrar basldm tüp bebeğe bana dua edin tm bu arda sayfayi okudm çok guzl haberlerde var üzücü haberlerde ama Rabbim kimsenn emeğini boş cikarm sn ben kendi mi şükür çabuk toparladm (
Kızlar smdi bişey sorcam ben 4 nisan pazartesi aksm saat 7 bucuk olarak iğneler başladm menepour ile başladm önce 3 toz 1 su ile sonra 9 nisan cumartesi kontrol gittim 11mm 12mm büyümüştu snra tekrar menepour devam.ettm aynı 3 toz 1 su ile ama ek.olarak catlama sn diye bide cetrotide iğne verdi ama her aksm 7 buçuk da vurnuyedm (12)Nisan yani dün tekrar gittim 17mm 18mm olarak şükür snra yne tekrar menepour verdi cetrotide verdi bunları bugün bida kullan Sonkez dedi aynı saatte tm dedm kan aldı ogledn snra arycaz hormonlar göre ovitrelle iğnesi için saat soylicez dedi snra aradılar 22.00 kullan dediler tm dedm (ama aksilik işte dün akşam menepour ve cetrotide yi saat 8 buçuk ta geldi ignelrm biz sipariş vermstk dışardan neyse ama saat 8 de sağ kasGMA sancı grdi hemde ne sancı yarm saat çektim o sancıyi snra ignelr geldi hemen vurundm a malsf saat gecmsti neyse saat 9 buçuk oldu daha çatlatma iğnesini vurunmamistm lavaboya gttm çok özür dileyerek söylüyorm bi baktm bi avuç dolusu akıntı acaba kendiliğinden mi çatlarmı yumurtalar nolr cvp vern olablrmi boyle bişey saat tam 22.00 da ovitrelle iğnemi vurundm ama az bi kask ağrm var akıntı da az az olyo o saatten beri yarn da saat 9.ada opu var ) kusura bakmayın uzun yazmak zornda kaldm daha iyi anlamnz için umarm cvp yazrsnz

Z zeynep bal canım öncelikle yeniden hoşgeldin aramiza . Cok sevindim çabuk toparlanip tekrar bu asamalara kadar gelmene.. Bu sefer inşaallah rabbim hayirli sonuçlar versin hersey güzel gitsin ve hayırlısı ile kucagina almayi nasip etsin. ..
Ignelerin bir saat geç olmasinin sıkıntı yapacağını sanmıyorum canım. ..
Akıntı yi doktorunu arayip sorsaydin hemen. Yada aramadiysan bile bence ara. Düşünüyorum ama hc haturlayamiyorum opu öncesi yoğun akintim oldu mu olmadimi biturlu aklima gelmiyo.
Yumurtalar catlamasin diye igne bile olmussun catlamaz herhalde benimde kafam karıştı haberdar et canim bizide.
Inşaallah hayirli haberlerin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…