2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Tatlm cvb için teşekkür ederim ardm sıknti olmaz dedi hemşirem yarım önce catlams olur dedi oda belki dedi

Hoşgeldin canım hayırlı olsun rabbim gönlüne göre versin inşallah ..

Kizlar nasilsiniz ben cok halsizim gozlerimi zor acik tutuyorum bulantilar ne zaman basladi sizde yarin insallah keseyi gormeye gidicez insallah ordadir sizde durumlar nasil

öncelikle hayırlı olsun canım çok sevindim hatırlamazmıyım canım yeniden başlamana sevindim korkma iki saat geç vurman iki saat geç alırlar seni opu ya akıntı olmasından korkma o yumurtaların olgunlaşmaya başladığını gösterir ama mutlaka iki saat geç vurunduğunu doktoruna bildir bilgisi dahilin de olsun ona göre saatini ayarlar yada toplamadan önce tekrar muayene eder Allah büyük inşallah güzel haberlerini hayırlı sağlıklı haberlerini alırız geç girdim nete o nedenle direk sana cvp yazdım cnm..

Kizlar nasilsiniz ben cok halsizim gozlerimi zor acik tutuyorum bulantilar ne zaman basladi sizde yarin insallah keseyi gormeye gidicez insallah ordadir sizde durumlar nasil
tatlım normal böyle hissetmen bulantı her beden de olmuyor mesala ben de olmadı ben de aşırı yorgunluk ve uyku vardı sürekli uyku halinde idim vücut yeni duruma alışırken tepki veriyor her beden farklı veriyor.yani bulantı olacak diye bekleme..:))hadi inş yarın sağlıklı güzel haberler ver inş..

ayçacığım sen nasılsın?senin de sağ kasıkta fazla ayakta kaldın mı yada yürüdün mü ağrı oluyor mu?

Saol cnm inşallah bi aksilik çıkmaz soyledm hemşire sıkıntı degl dedi umarm öyle olr opu dan önce gecenkinde muayene etmemsti.inşallah yarn edr söylerm baklm nolcak dua edn kazası belasz atlatim

Saol cnm inşallah bi aksilik çıkmaz soyledm hemşire sıkıntı degl dedi umarm öyle olr opu dan önce gecenkinde muayene etmemsti.inşallah yarn edr söylerm baklm nolcak dua edn kazası belasz atlatim
dularımız seninle canım inşallah kısa sürede sağlıkla aramıza katılacaksın Allahın izni ile biliyorsun sakın stres yapma opu da bile sakin ol herşey iyi sağlıklı olacak inşallah ben umutluyum..

dularımız seninle canım inşallah kısa sürede sağlıkla aramıza katılacaksın Allahın izni ile biliyorsun sakın stres yapma opu da bile sakin ol herşey iyi sağlıklı olacak inşallah ben umutluyum..
İnşallah cnm benm dualrnzi eksik etmeyin yeter bana inşallah bende umutluyum bu defa

breakfast sen nerelerdesin tatlım?tatlı kedinle mi vakit geçiriyorsun?
:) işlerim vardı bugün. Sonra yemek yiip dünden yarım filmimiz vardı onu bitirdik eşimle aaat 10 olmuş farkına varmadık. Kedi feci tüy döküor pek kucağıma falan almıorm o yüzden

Yarın 11 de randevu var. Opudan bu yana ağda yaptrmamıştım onu falan hallettim bugün. Baya korkarak gittim aslında size de soracaktım sorun oldu mu diye...

Benim bacak tüylerim azaldı ama göbepimde ve çenemin altında siyah ve uzun tüyler oluştu. Endokrinciye de sordum gebelikten dedi :s

merhaba tatlım şükür iyiyiz sen nasılsın?
Canim iyiyim sen nasilsin dun acil doktoruma gittim kanama acildi benden yine biara duzelmisti tamamen dun yine oldu cok korktum birde bu agrilarim dayanilmaz hal aldi gittim bebekler iyiymis hersey yolunda dedi bir sorun yokmus kanama icinde fitilimi 3 e cikardi agri icin parol icersin dedi bebisler dogana kadar hep bir korkuyla geciriyoruz gunleri

Kızlar benim akşama doğru ayaklarim sisiyor ya ozellikle istem geldikten sonra.varis vardi zaten ayaklarimda.tuzlu da yememeye calisiyorum aslinda.simdiden böyle olursa naparim bilmiyom
Ayça çim geçmiş olsun.senle bende yok yok.migren,hemoroit ikisi de stres kaynaklı gibi geliyor bana.10 gün önce ben de çektim migrenden.şimdi de kuru bi öksürük var.gıcık gibi bisey bogazimda.oksurdukce korkuyorum.Dr ılık su iç bol bol dedi.iciyorum da ama geçmedi malesef. Allah yardımcımız olsun artık.

Canım ben ciğerlerim sökülecek gibi öksürüyordum iki hafta kadar öksürdüm ki daha 4 hafta ile 6 hafta arasında olmuştu. Bu haftalarda hiç zarar vermez diye düşünüorum. Boğazını bir şeyle sarıp sıcak tut en çok iyi gelen şey oydu bana. Bir de bal limon karabiber bi tatlı kaşığında. Boynumda şalla bir gece de uyudum uyandığımda çok iyiydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…