- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 73
- 36
Tatlm cvb için teşekkür ederim ardm sıknti olmaz dedi hemşirem yarım önce catlams olur dedi oda belki dediZ zeynep bal canım öncelikle yeniden hoşgeldin aramiza . Cok sevindim çabuk toparlanip tekrar bu asamalara kadar gelmene.. Bu sefer inşaallah rabbim hayirli sonuçlar versin hersey güzel gitsin ve hayırlısı ile kucagina almayi nasip etsin. ..
Ignelerin bir saat geç olmasinin sıkıntı yapacağını sanmıyorum canım. ..
Akıntı yi doktorunu arayip sorsaydin hemen. Yada aramadiysan bile bence ara. Düşünüyorum ama hc haturlayamiyorum opu öncesi yoğun akintim oldu mu olmadimi biturlu aklima gelmiyo.
Yumurtalar catlamasin diye igne bile olmussun catlamaz herhalde benimde kafam karıştı haberdar et canim bizide.
Inşaallah hayirli haberlerin olsun
Hoşgeldin canım hayırlı olsun rabbim gönlüne göre versin inşallah ..Kızlar selam beni hatirladnzmi Şubat aynda dondurlms embryo denemstim baya sohbet etmstk burda tutmams ti snra ben uzun süre girmemiştim umarm hatirladnzben tekrar basldm tüp bebeğe bana dua edin tm bu arda sayfayi okudm çok guzl haberlerde var üzücü haberlerde ama Rabbim kimsenn emeğini boş cikarm sn ben kendi mi şükür çabuk toparladm (
Kızlar smdi bişey sorcam ben 4 nisan pazartesi aksm saat 7 bucuk olarak iğneler başladm menepour ile başladm önce 3 toz 1 su ile sonra 9 nisan cumartesi kontrol gittim 11mm 12mm büyümüştu snra tekrar menepour devam.ettm aynı 3 toz 1 su ile ama ek.olarak catlama sn diye bide cetrotide iğne verdi ama her aksm 7 buçuk da vurnuyedm (12)Nisan yani dün tekrar gittim 17mm 18mm olarak şükür snra yne tekrar menepour verdi cetrotide verdi bunları bugün bida kullan Sonkez dedi aynı saatte tm dedm kan aldı ogledn snra arycaz hormonlar göre ovitrelle iğnesi için saat soylicez dedi snra aradılar 22.00 kullan dediler tm dedm (ama aksilik işte dün akşam menepour ve cetrotide yi saat 8 buçuk ta geldi ignelrm biz sipariş vermstk dışardan neyse ama saat 8 de sağ kasGMA sancı grdi hemde ne sancı yarm saat çektim o sancıyi snra ignelr geldi hemen vurundm a malsf saat gecmsti neyse saat 9 buçuk oldu daha çatlatma iğnesini vurunmamistm lavaboya gttm çok özür dileyerek söylüyorm bi baktm bi avuç dolusu akıntı acaba kendiliğinden mi çatlarmı yumurtalar nolr cvp vern olablrmi boyle bişey saat tam 22.00 da ovitrelle iğnemi vurundm ama az bi kask ağrm var akıntı da az az olyo o saatten beri yarn da saat 9.ada opu var ) kusura bakmayın uzun yazmak zornda kaldm daha iyi anlamnz için umarm cvp yazrsnz
Saol.cnm inşallahHoşgeldin canım hayırlı olsun rabbim gönlüne göre versin inşallah ..
Iyi canım sevindim. Inşaallah güzel olacak hersey :)Tatlm cvb için teşekkür ederim ardm sıknti olmaz dedi hemşirem yarım önce catlams olur dedi oda belki dedi
öncelikle hayırlı olsun canım çok sevindim hatırlamazmıyım canım yeniden başlamana sevindim korkma iki saat geç vurman iki saat geç alırlar seni opu ya akıntı olmasından korkma o yumurtaların olgunlaşmaya başladığını gösterir ama mutlaka iki saat geç vurunduğunu doktoruna bildir bilgisi dahilin de olsun ona göre saatini ayarlar yada toplamadan önce tekrar muayene eder Allah büyük inşallah güzel haberlerini hayırlı sağlıklı haberlerini alırız geç girdim nete o nedenle direk sana cvp yazdım cnm..Kızlar selam beni hatirladnzmi Şubat aynda dondurlms embryo denemstim baya sohbet etmstk burda tutmams ti snra ben uzun süre girmemiştim umarm hatirladnzben tekrar basldm tüp bebeğe bana dua edin tm bu arda sayfayi okudm çok guzl haberlerde var üzücü haberlerde ama Rabbim kimsenn emeğini boş cikarm sn ben kendi mi şükür çabuk toparladm (
Kızlar smdi bişey sorcam ben 4 nisan pazartesi aksm saat 7 bucuk olarak iğneler başladm menepour ile başladm önce 3 toz 1 su ile sonra 9 nisan cumartesi kontrol gittim 11mm 12mm büyümüştu snra tekrar menepour devam.ettm aynı 3 toz 1 su ile ama ek.olarak catlama sn diye bide cetrotide iğne verdi ama her aksm 7 buçuk da vurnuyedm (12)Nisan yani dün tekrar gittim 17mm 18mm olarak şükür snra yne tekrar menepour verdi cetrotide verdi bunları bugün bida kullan Sonkez dedi aynı saatte tm dedm kan aldı ogledn snra arycaz hormonlar göre ovitrelle iğnesi için saat soylicez dedi snra aradılar 22.00 kullan dediler tm dedm (ama aksilik işte dün akşam menepour ve cetrotide yi saat 8 buçuk ta geldi ignelrm biz sipariş vermstk dışardan neyse ama saat 8 de sağ kasGMA sancı grdi hemde ne sancı yarm saat çektim o sancıyi snra ignelr geldi hemen vurundm a malsf saat gecmsti neyse saat 9 buçuk oldu daha çatlatma iğnesini vurunmamistm lavaboya gttm çok özür dileyerek söylüyorm bi baktm bi avuç dolusu akıntı acaba kendiliğinden mi çatlarmı yumurtalar nolr cvp vern olablrmi boyle bişey saat tam 22.00 da ovitrelle iğnemi vurundm ama az bi kask ağrm var akıntı da az az olyo o saatten beri yarn da saat 9.ada opu var ) kusura bakmayın uzun yazmak zornda kaldm daha iyi anlamnz için umarm cvp yazrsnz
merhaba tatlım şükür iyiyiz sen nasılsın?Iyi gunler arkadaslarrr nasilsinizzz
tatlım normal böyle hissetmen bulantı her beden de olmuyor mesala ben de olmadı ben de aşırı yorgunluk ve uyku vardı sürekli uyku halinde idim vücut yeni duruma alışırken tepki veriyor her beden farklı veriyor.yani bulantı olacak diye bekleme..:))hadi inş yarın sağlıklı güzel haberler ver inş..Kizlar nasilsiniz ben cok halsizim gozlerimi zor acik tutuyorum bulantilar ne zaman basladi sizde yarin insallah keseyi gormeye gidicez insallah ordadir sizde durumlar nasil
Evet agriyor tatlim iki gundur belim kasigm cok agriyor migrenim tuttuayçacığım sen nasılsın?senin de sağ kasıkta fazla ayakta kaldın mı yada yürüdün mü ağrı oluyor mu?
Saol cnm inşallah bi aksilik çıkmaz soyledm hemşire sıkıntı degl dedi umarm öyle olr opu dan önce gecenkinde muayene etmemsti.inşallah yarn edr söylerm baklm nolcak dua edn kazası belasz atlatimöncelikle hayırlı olsun canım çok sevindim hatırlamazmıyım canım yeniden başlamana sevindim korkma iki saat geç vurman iki saat geç alırlar seni opu ya akıntı olmasından korkma o yumurtaların olgunlaşmaya başladığını gösterir ama mutlaka iki saat geç vurunduğunu doktoruna bildir bilgisi dahilin de olsun ona göre saatini ayarlar yada toplamadan önce tekrar muayene eder Allah büyük inşallah güzel haberlerini hayırlı sağlıklı haberlerini alırız geç girdim nete o nedenle direk sana cvp yazdım cnm..
dularımız seninle canım inşallah kısa sürede sağlıkla aramıza katılacaksın Allahın izni ile biliyorsun sakın stres yapma opu da bile sakin ol herşey iyi sağlıklı olacak inşallah ben umutluyum..Saol cnm inşallah bi aksilik çıkmaz soyledm hemşire sıkıntı degl dedi umarm öyle olr opu dan önce gecenkinde muayene etmemsti.inşallah yarn edr söylerm baklm nolcak dua edn kazası belasz atlatim
tatlım biliyorsun bu kadar stres zararlı yapma Allah büyük ya korkuyorum zarar vereceksin bebeğe ve kendine ALLAHIM KORUSUN BAK MİĞREN BAŞLAMIŞ...Evet agriyor tatlim iki gundur belim kasigm cok agriyor migrenim tuttu((sen nasilsin canim
İnşallah cnm benm dualrnzi eksik etmeyin yeter bana inşallah bende umutluyum bu defadularımız seninle canım inşallah kısa sürede sağlıkla aramıza katılacaksın Allahın izni ile biliyorsun sakın stres yapma opu da bile sakin ol herşey iyi sağlıklı olacak inşallah ben umutluyum..
:) işlerim vardı bugün. Sonra yemek yiip dünden yarım filmimiz vardı onu bitirdik eşimle aaat 10 olmuş farkına varmadık. Kedi feci tüy döküor pek kucağıma falan almıorm o yüzdenbreakfast sen nerelerdesin tatlım?tatlı kedinle mi vakit geçiriyorsun?
Canim iyiyim sen nasilsin dun acil doktoruma gittim kanama acildi benden yine biara duzelmisti tamamen dun yine oldu cok korktum birde bu agrilarim dayanilmaz hal aldi gittim bebekler iyiymis hersey yolunda dedi bir sorun yokmus kanama icinde fitilimi 3 e cikardi agri icin parol icersin dedi bebisler dogana kadar hep bir korkuyla geciriyoruz gunlerimerhaba tatlım şükür iyiyiz sen nasılsın?
Canım aynen iğne saatini net söylemen yeterli ayarlarlar ona göre. Sonuçta dakikası dakikasına ayarlanan bişi diil o da. Hayırlısı olsun inşallahİnşallah cnm benm dualrnzi eksik etmeyin yeter bana inşallah bende umutluyum bu defa
Canım ben ciğerlerim sökülecek gibi öksürüyordum iki hafta kadar öksürdüm ki daha 4 hafta ile 6 hafta arasında olmuştu. Bu haftalarda hiç zarar vermez diye düşünüorum. Boğazını bir şeyle sarıp sıcak tut en çok iyi gelen şey oydu bana. Bir de bal limon karabiber bi tatlı kaşığında. Boynumda şalla bir gece de uyudum uyandığımda çok iyiydimKızlar benim akşama doğru ayaklarim sisiyor yaozellikle istem geldikten sonra.varis vardi zaten ayaklarimda.tuzlu da yememeye calisiyorum aslinda.simdiden böyle olursa naparim bilmiyom
Ayça çim geçmiş olsun.senle bende yok yok.migren,hemoroitikisi de stres kaynaklı gibi geliyor bana.10 gün önce ben de çektim migrenden.şimdi de kuru bi öksürük var.gıcık gibi bisey bogazimda.oksurdukce korkuyorum.Dr ılık su iç bol bol dedi.iciyorum da ama geçmedi malesef. Allah yardımcımız olsun artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?