2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Hayırlısı canım. Kanama olacak diye illa sorun çıkacak diye bir şey yok. Bizim ailede herkesin gebeliği kanamalı geçiyor ben de kendimi hazırladım böyle durumlara. Kafaya takıp stres yapmak kanamadan daha zararlı. Hayırlısıyla geçecek bu zamanlar :)

Ayçacığım sen napıorsun bugün daha iyi misin migrenin tutmuş şimdi de hastalığın iyisi olmaz ama migren de çok beter bir şey birçok arkadaşımda var. Allah yardım etsin. Biraz uykusuzluğun da tetiklemiş olabilir. Sürekli yatmana rağmen hiç dinlenemedin

Tangle senin randevu cuma mıydı? 2 li test olaylarını merakla bekliorum bir sonraki randevuda yapılır benim de sanırım. Senle tam 2 hafta var aramızda :)

Sağol cnm.denerim inş.her zaman değil de arada bi tutuyor öksürük.stresle artan bisey sanirim ya karın kaslarim aciyo ardarda gelince.inş canım dediğin gibi olur bi zararı olmaz

Canım.hadi güzel.hayırlı sağlıklı haberlerini bekliyoruz.sorun olacağını sanmıyorum com benim doktor kuaför ağda serbest demişti.:)

Çok geçmiş.olsun cnm sağlıklı güzel.devam.ederiz inş.

Çok.geçmiş olsun cnm..

Merhabalar arkadaşlar benim dondurulmus embriyo transferimin 6. Gunu onuncu günü beklicektim ama sabah evde son 1 çubuk ovalusyon testi buldum clear blue ve ilk kez sabit gülen yüz çıktı umutlanmak istemiyorum ama yorumlarıniza ihtiyacım var...umutlanmalimiyim???

Ovulasyon testi giç hiç kullanmadım bilemiyorum ama gebelik testiyle aynı şeyse veya içinden gebelik testi de çıkıorsa bence gidip kan da verebilirsin :) bazı insnalarda erken dönemde idrar testinde çıkacak kadar yüksek olabiliyor bhcg. Kafanı takacağına hemen gidip kan ver. Erken tabi ama madem bi kere yoldan çıktın :)

Raporluyum bu hafta eşime dedim beni hastaneye götür die ama gününü bekle dedi...güldürdun beni Rabbimde seni güldürsun...

tatlım biliyorsun bu kadar stres zararlı yapma Allah büyük ya korkuyorum zarar vereceksin bebeğe ve kendine ALLAHIM KORUSUN BAK MİĞREN BAŞLAMIŞ...
Gunaydin canim.dusunmemeye calisiyorum yok olmuyo valla bak.migren mahvetti beni hala gecmedi nedense.sen nasilsin canim

Sagol canim.stres pesimi birakmyo benim ole bi sans var iste.bal ye canim kasiga dok ustune az karabiber bi kasik ye bana tutunca oksuruk ole yapiyodum

Selam hanimlar hamisler nasilsiniz gorusmeyeli ne dicek aklima takildida dondurulmus embriyo transferi olan kardeslerim tedavi doneminde iliski yasak mi doktor bana birsey demedi 21 kontrolum var yasakladilar mi

Selam hanimlar hamisler nasilsiniz gorusmeyeli ne dicek aklima takildida dondurulmus embriyo transferi olan kardeslerim tedavi doneminde iliski yasak mi doktor bana birsey demedi 21 kontrolum var yasakladilar mi
Canim bana transferden sonra yasakladilar test gunune kadar ama ne kadar yasak blmiyorum kizlar szde yasak mi suan diger arkadslara soralm

Canim bana transferden sonra yasakladilar test gunune kadar ama ne kadar yasak blmiyorum kizlar szde yasak mi suan diger arkadslara soralm
Suan ben sadece ensrofem ilaci kullaniyorum 21inde kontrole gidecegim doktorda birsey demedi dondurulmus embriyo oldugu icin mi birsey dememis olabilir aklima takildi yaa az kaldi zaten kontrolede yanlis birseyde yapmak istemedim

Aylık kontrole başlamıştım bugün. Çok güzel geçti. Bi doçentten randevu almıştım cihazı çok güzeldi çok net gösteriordu. Kafasını vücudunu kollarını bacaklarını gördük :) hatta kollarını bacaklarını çırpıordu 3 hafta sonra yeniden çağırdı 2 li test yaparız dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…