Hayırlısı canım. Kanama olacak diye illa sorun çıkacak diye bir şey yok. Bizim ailede herkesin gebeliği kanamalı geçiyor ben de kendimi hazırladım böyle durumlara. Kafaya takıp stres yapmak kanamadan daha zararlı. Hayırlısıyla geçecek bu zamanlar :)Canim iyiyim sen nasilsin dun acil doktoruma gittim kanama acildi benden yine biara duzelmisti tamamen dun yine oldu cok korktum birde bu agrilarim dayanilmaz hal aldi gittim bebekler iyiymis hersey yolunda dedi bir sorun yokmus kanama icinde fitilimi 3 e cikardi agri icin parol icersin dedi bebisler dogana kadar hep bir korkuyla geciriyoruz gunleri
Sağol cnm.denerim inş.her zaman değil de arada bi tutuyor öksürük.stresle artan bisey sanirim yaCanım ben ciğerlerim sökülecek gibi öksürüyordum iki hafta kadar öksürdüm ki daha 4 hafta ile 6 hafta arasında olmuştu. Bu haftalarda hiç zarar vermez diye düşünüorum. Boğazını bir şeyle sarıp sıcak tut en çok iyi gelen şey oydu bana. Bir de bal limon karabiber bi tatlı kaşığında. Boynumda şalla bir gece de uyudum uyandığımda çok iyiydim
HAKLSN cnm yarn gidim konscam baklmCanım aynen iğne saatini net söylemen yeterli ayarlarlar ona göre. Sonuçta dakikası dakikasına ayarlanan bişi diil o da. Hayırlısı olsun inşallah
Canım.hadi güzel.hayırlı sağlıklı haberlerini bekliyoruz.sorun olacağını sanmıyorum com benim doktor kuaför ağda serbest demişti.:):) işlerim vardı bugün. Sonra yemek yiip dünden yarım filmimiz vardı onu bitirdik eşimle aaat 10 olmuş farkına varmadık. Kedi feci tüy döküor pek kucağıma falan almıorm o yüzden
Yarın 11 de randevu var. Opudan bu yana ağda yaptrmamıştım onu falan hallettim bugün. Baya korkarak gittim aslında size de soracaktım sorun oldu mu diye...
Benim bacak tüylerim azaldı ama göbepimde ve çenemin altında siyah ve uzun tüyler oluştu. Endokrinciye de sordum gebelikten dedi :s
Çok geçmiş.olsun cnm sağlıklı güzel.devam.ederiz inş.Canim iyiyim sen nasilsin dun acil doktoruma gittim kanama acildi benden yine biara duzelmisti tamamen dun yine oldu cok korktum birde bu agrilarim dayanilmaz hal aldi gittim bebekler iyiymis hersey yolunda dedi bir sorun yokmus kanama icinde fitilimi 3 e cikardi agri icin parol icersin dedi bebisler dogana kadar hep bir korkuyla geciriyoruz gunleri
Çok.geçmiş olsun cnm..Kızlar benim akşama doğru ayaklarim sisiyor yaozellikle istem geldikten sonra.varis vardi zaten ayaklarimda.tuzlu da yememeye calisiyorum aslinda.simdiden böyle olursa naparim bilmiyom
Ayça çim geçmiş olsun.senle bende yok yok.migren,hemoroitikisi de stres kaynaklı gibi geliyor bana.10 gün önce ben de çektim migrenden.şimdi de kuru bi öksürük var.gıcık gibi bisey bogazimda.oksurdukce korkuyorum.Dr ılık su iç bol bol dedi.iciyorum da ama geçmedi malesef. Allah yardımcımız olsun artık.
Ovulasyon testi giç hiç kullanmadım bilemiyorum ama gebelik testiyle aynı şeyse veya içinden gebelik testi de çıkıorsa bence gidip kan da verebilirsin :) bazı insnalarda erken dönemde idrar testinde çıkacak kadar yüksek olabiliyor bhcg. Kafanı takacağına hemen gidip kan ver. Erken tabi ama madem bi kere yoldan çıktın :)Merhabalar arkadaşlar benim dondurulmus embriyo transferimin 6. Gunu onuncu günü beklicektim ama sabah evde son 1 çubuk ovalusyon testi buldum clear blue ve ilk kez sabit gülen yüz çıktı umutlanmak istemiyorum ama yorumlarıniza ihtiyacım var...umutlanmalimiyim???
Ovulasyon testi giç hiç kullanmadım bilemiyorum ama gebelik testiyle aynı şeyse veya içinden gebelik testi de çıkıorsa bence gidip kan da verebilirsin :) bazı insnalarda erken dönemde idrar testinde çıkacak kadar yüksek olabiliyor bhcg. Kafanı takacağına hemen gidip kan ver. Erken tabi ama madem bi kere yoldan çıktın :)
Gunaydin canim.dusunmemeye calisiyorum yok olmuyo valla bak.migren mahvetti beni hala gecmedi nedense.sen nasilsin canimtatlım biliyorsun bu kadar stres zararlı yapma Allah büyük ya korkuyorum zarar vereceksin bebeğe ve kendine ALLAHIM KORUSUN BAK MİĞREN BAŞLAMIŞ...
Sagol canim.stres pesimi birakmyo benim ole bi sans var iste.bal ye canim kasiga dok ustune az karabiber bi kasik ye bana tutunca oksuruk ole yapiyodumKızlar benim akşama doğru ayaklarim sisiyor yaozellikle istem geldikten sonra.varis vardi zaten ayaklarimda.tuzlu da yememeye calisiyorum aslinda.simdiden böyle olursa naparim bilmiyom
Ayça çim geçmiş olsun.senle bende yok yok.migren,hemoroitikisi de stres kaynaklı gibi geliyor bana.10 gün önce ben de çektim migrenden.şimdi de kuru bi öksürük var.gıcık gibi bisey bogazimda.oksurdukce korkuyorum.Dr ılık su iç bol bol dedi.iciyorum da ama geçmedi malesef. Allah yardımcımız olsun artık.
Canim bana transferden sonra yasakladilar test gunune kadar ama ne kadar yasak blmiyorum kizlar szde yasak mi suan diger arkadslara soralmSelam hanimlar hamisler nasilsiniz gorusmeyeli ne dicek aklima takildida dondurulmus embriyo transferi olan kardeslerim tedavi doneminde iliski yasak mi doktor bana birsey demedi 21 kontrolum var yasakladilar mi
SaGol canım. Vücut değişik tepkiler gosteriyo işte...sağlıkla tamamlariz inş.cnmÇok.geçmiş olsun cnm..
Suan ben sadece ensrofem ilaci kullaniyorum 21inde kontrole gidecegim doktorda birsey demedi dondurulmus embriyo oldugu icin mi birsey dememis olabilir aklima takildi yaa az kaldi zaten kontrolede yanlis birseyde yapmak istemedimCanim bana transferden sonra yasakladilar test gunune kadar ama ne kadar yasak blmiyorum kizlar szde yasak mi suan diger arkadslara soralm
Sağol canım deniyeyim ben de bari.Sagol canim.stres pesimi birakmyo benim ole bi sans var iste.bal ye canim kasiga dok ustune az karabiber bi kasik ye bana tutunca oksuruk ole yapiyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?