2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

ayçam nasılsın?ağrıların devam ediyor mu çok şükür biz bugün iyiyiz ama çarşambanın stresi var...

Canim sonra tekrar basladi mi peki sana. Yoksa tamamen mi biraktin kan sulandiriciyi. Şu an ne kullanıyorsun ilac olarak
tamamen bıraktık cnm kanamyı artırmasın diye şuan sadece folik cal d vita ve b12 kullanıyorum onun dışın da birşey yokta ben de demir eksikliği b 12 ve d yine eksik çıktı herhalde bu hafta ek demir bağlama kapsüllerini başlatır büyük ihtimal..:))

anlıyorum seni cnm ama iyi düşünün 13 hafta bitmeden yapılması gerekiyor saglıkla hakkımız da hayırlısı olsun cnm..
Canım senin Çarşamba tam olarak kaç hafta kaç gün oluyor bende persembe gideceğim de ikili test icin 12+2 oluyor erken mi geç mi bilemedim

Canım senin Çarşamba tam olarak kaç hafta kaç gün oluyor bende persembe gideceğim de ikili test icin 12+2 oluyor erken mi geç mi bilemedim
12 ci haftanın sonuna giriyoruz canım biz geç değil 13+6 en son hadi sağlıkla hayırlı sonuçlar alırız inşallah saglıkla devam ederiz..

ayçam nasılsın?ağrıların devam ediyor mu çok şükür biz bugün iyiyiz ama çarşambanın stresi var...
Iyiyim tatlim kasiklarda agri var arada kesilio korkuyorum agrisa bi dert agrimasa piskolojimiz bozuldu:)))))gonlunu ferah tut tatlim allahimin izniyle cok guzel cikcak sonuclar dua et bende ediyorum.bu kani alcaklarya tok karninada oluyo bu test demi

Tok ac farketmiyormuş canım bnm dr öyle söyledi bana ..Allahın izniyle tertemiz sonuçlarlar alırız inşallah..

Kzlar bende bebislerimi aldm geldm dua edn bana
Hayırlı olsun canım :) transfer esnasında embriyolog gelip şimdi bebeğinizi alıp gelcem demişti. Sonra da geri döndüğünde bebeğiniz geldi dedi o an ağlamaya başlamıştım. İnşallah 10 gün sonra sen de seni bırakmadıkları haberini alırsın.

İnşallah cnm inşallah bana bebişlern artk sana emanet dediler ☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…