2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Disim cekildi kizlar cekilenin yanindakide kirik cok agrim var kulagm bademcigm basim cok kotuyum

Aynen canım yanlış çıkar diye bana da söylemediler ayy o kadar da ısrar ettim sinir oldum ben biliyorum ama söylemem birkaçta hafta sonra değişik çıkarsa bunu demiştim dersin dedi yok demem dedim sonra amann sağlıklı olsun ne olursa bas taci dedim bu zorlukları bukadar sıkıntıyı çekip te cinsiyet mi artıracağız keske ikiz olsa idi biri kız biri erkek eşime diyorum keske kıbrısta yatırsa idik hahaha saka bir yana sağlıklı hayırlı olsun yeter ama ikiz de olsa fena olmazdı haha..

Benim eşim daha çocuk düşünmediğimiz dönemde bile kıbrısa gidip cinsiyet seçeriz yea diodu. Ama iş başa gelince, erkek diye seçilen bebek doğduğunda grip bile olacak olsa vicdan azabından ölürüm. Hayırlsı sağlıklısı olsun demeye başladı :)

Benim icin cinsiyet değil ikiz takıntısı vardı Allah biliyor ikiz diye tüp istiyordum ama nasipteki gelmiş buna da şükür sağlıklı hayırlı olsun da ama hala ikiz kız erkek fark etmez bayılıyorum bana ikincisi ikiz olur demiyorlar mi bu kadar zorluktan sonra ben de yok yeter nasipteki gelmiş diyorum sağlıklı olsun inş yeter...

Valla cok zor canim ya oldum oldum asiri korkuda vardi cektirdim ama basim cok kotu sans iste

Valla cok zor canim ya oldum oldum asiri korkuda vardi cektirdim ama basim cok kotu sans iste
Ben de senin gibiyim son raddeye gelmeden gitmeye cesaret edemiyorum. Kızkardeşimin hamilelikte bile sağlam olan dişleri çürüdü. Baya ağrı çekti o da 5. Ayda yaptırmıştı. Kalsiyuma çok dikkat edin o yüzden. Ben de onun diş ağrısını çektiğini bildiğimden aklıma geldi hemen gidip yaptırdım iyi ki öyle yapmışım. Ama diş çekildiğinin ertesi günü geçer ağrısı. Yerinin boşluğuna alışmak da birkaç gün sürer hiç ağrımamış gibi hissedersin. Tek şanssızlığın kuvvetli ağrı kesici içemiceksin

Benim eşim de ikiz çok istiordu ama çok zor olur bakması diye ben hiç heveslenmedim. Tek bebekle bile zorlancaz kendi keyfi ikiz istior ama yardımcı olmaz diye düşünüorm. O zaman geldiğinde görcez bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…