- 6 Şubat 2016
- 631
- 580
- 23
Yanlis hatırlamıyorsam altinci haftada sesi duymamistik kalp atışını görmüştü doktor. Sekizinci haftada kalp atisini duymuştukKizlar kalp atisini ne zaman duydunuz 6+6 da gidicem ben duyar miyim acaba
Aycacigim nasıl oldu dış ağrın?.tühh ya senin bu süreçte çok zor geçiyor cnm ya. Hayırlısı ile sağlıkla tamamlarız inş.Tamam tatlim cok sagol
Canım ya çok geçmiş olsun..dayanman çok.zor Allah yardımcın olsun cnm ya..Disim cekildi kizlar cekilenin yanindakide kirik cok agrim var kulagm bademcigm basim cok kotuyum
6+1 de gördük canım. Daha küçük zarar verebilir diip sesini açmamıştı doktorum .Kizlar kalp atisini ne zaman duydunuz 6+6 da gidicem ben duyar miyim acaba
Geçmiş olsun canım ya neyse kurtulmuş oldunDisim cekildi kizlar cekilenin yanindakide kirik cok agrim var kulagm bademcigm basim cok kotuyum
E zor kısmı atlatmışsın zaten 2 hafta sonra tahlil o zaman :)yok bebegım yaa transfer olmasına 26 nısanda transferın olacak
Aynen canım yanlış çıkar diye bana da söylemediler ayy o kadar da ısrar ettim sinir oldum ben biliyorum ama söylemem birkaçta hafta sonra değişik çıkarsa bunu demiştim dersin dedi yok demem dedim sonra amann sağlıklı olsun ne olursa bas taci dedim bu zorlukları bukadar sıkıntıyı çekip te cinsiyet mi artıracağız keske ikiz olsa idi biri kız biri erkek eşime diyorum keske kıbrısta yatırsa idik hahaha saka bir yana sağlıklı hayırlı olsun yeter ama ikiz de olsa fena olmazdı haha..Ya belli olmuor işte. Genelde 11-12. Haftada erkek belli oluor diolar. O zaman belli olmazsa kızdır dioduk tangle ile :d ama 16. Haftada erkek olduğunu öğrenenler de gördüm. Veya hep kız demişler 14. Hafada erkek demiş yanılmışız demiş doktor. Bazen hemen belli oluor ben de o umuda tutunuorm :d gerçi eşim artk bakma beklicez napalım kız da olsa erkek de olsa ne olacak sanki dedi. Beni böyle sabırsız yapan onun acelesiydi halbuki :d yoksa ben sabırlı bi insanımdır
Sogal canimin icin gecermi agrisi ya digeride cekilcek.Canım ya çok geçmiş olsun..dayanman çok.zor Allah yardımcın olsun cnm ya..
Benim eşim daha çocuk düşünmediğimiz dönemde bile kıbrısa gidip cinsiyet seçeriz yea diodu. Ama iş başa gelince, erkek diye seçilen bebek doğduğunda grip bile olacak olsa vicdan azabından ölürüm. Hayırlsı sağlıklısı olsun demeye başladı :)Aynen canım yanlış çıkar diye bana da söylemediler ayy o kadar da ısrar ettim sinir oldum ben biliyorum ama söylemem birkaçta hafta sonra değişik çıkarsa bunu demiştim dersin dedi yok demem dedim sonra amann sağlıklı olsun ne olursa bas taci dedim bu zorlukları bukadar sıkıntıyı çekip te cinsiyet mi artıracağız keske ikiz olsa idi biri kız biri erkek eşime diyorum keske kıbrısta yatırsa idik hahaha saka bir yana sağlıklı hayırlı olsun yeter ama ikiz de olsa fena olmazdı haha..
Geçer korkma ama sert değil çorba turu yumsak şeyler yersin tatlım hiçbirşeyin kalmaz ağrıdan da kurtulursun cnm tekrar çok geçmiş olsun tatlım..Sogal canimin icin gecermi agrisi ya digeride cekilcek.
Benim icin cinsiyet değil ikiz takıntısı vardı Allah biliyor ikiz diye tüp istiyordum ama nasipteki gelmiş buna da şükür sağlıklı hayırlı olsun da ama hala ikiz kız erkek fark etmez bayılıyorum bana ikincisi ikiz olur demiyorlar mi bu kadar zorluktan sonra ben de yok yeter nasipteki gelmiş diyorum sağlıklı olsun inş yeter...Benim eşim daha çocuk düşünmediğimiz dönemde bile kıbrısa gidip cinsiyet seçeriz yea diodu. Ama iş başa gelince, erkek diye seçilen bebek doğduğunda grip bile olacak olsa vicdan azabından ölürüm. Hayırlsı sağlıklısı olsun demeye başladı :)
Sagol canim ya ama cekilenin tam yanindakide kirik oda cekilcek iadi o agriyoduysa agrmayani cektirdiysem ama onunda cekilmesi grekmisGeçmiş olsun canım ya neyse kurtulmuş oldun
Ayy cok gecmis olsun ayca inşaallah kesilir ağrın. Allah kolaylik versin canimSagol canim ya ama cekilenin tam yanindakide kirik oda cekilcek iadi o agriyoduysa agrmayani cektirdiysem ama onunda cekilmesi grekmis(((
Tühh ya keske sende tedaviden önce kontrol ettirseymissin. Mecbur onu da çektireceksin..Sagol canim ya ama cekilenin tam yanindakide kirik oda cekilcek iadi o agriyoduysa agrmayani cektirdiysem ama onunda cekilmesi grekmis(((
Sagol canim ya ins kesilir cok zor yaAyy cok gecmis olsun ayca inşaallah kesilir ağrın. Allah kolaylik versin canim
Agrimiyodu die umursamamistim.disci korkusu var asiri derecedeTühh ya keske sende tedaviden önce kontrol ettirseymissin. Mecbur onu da çektireceksin..
Valla cok zor canim ya oldum oldum asiri korkuda vardi cektirdim ama basim cok kotu sans isteCanım ben de opudan 2 gün önce 2 dolgu 1 kanal tedavisi yaptrdım hamile kalırsam sorun yaşamamak için. Ama diş hekimimiz 2. Tremesterde diş yapılmasının sakıncası yok dedi. İlk ve son 3 ayda önermiorm dedi. Tüp bebek merkezine de sormuştum o ara, önemli olan uyuştururken kullanılan ilaç, gebeliğe uygun olanları kullanılırsa sorun olmaz dediler ama ben yine de riske atmiim dedim iki arada bi derede yaptırdım. Geçmiş olsun canım çok zor diş ağrısı
Ben de senin gibiyim son raddeye gelmeden gitmeye cesaret edemiyorum. Kızkardeşimin hamilelikte bile sağlam olan dişleri çürüdü. Baya ağrı çekti o da 5. Ayda yaptırmıştı. Kalsiyuma çok dikkat edin o yüzden. Ben de onun diş ağrısını çektiğini bildiğimden aklıma geldi hemen gidip yaptırdım iyi ki öyle yapmışım. Ama diş çekildiğinin ertesi günü geçer ağrısı. Yerinin boşluğuna alışmak da birkaç gün sürer hiç ağrımamış gibi hissedersin. Tek şanssızlığın kuvvetli ağrı kesici içemiceksinValla cok zor canim ya oldum oldum asiri korkuda vardi cektirdim ama basim cok kotu sans iste
Benim eşim de ikiz çok istiordu ama çok zor olur bakması diye ben hiç heveslenmedim. Tek bebekle bile zorlancaz kendi keyfi ikiz istior ama yardımcı olmaz diye düşünüorm. O zaman geldiğinde görcez bakalım :)Benim icin cinsiyet değil ikiz takıntısı vardı Allah biliyor ikiz diye tüp istiyordum ama nasipteki gelmiş buna da şükür sağlıklı hayırlı olsun da ama hala ikiz kız erkek fark etmez bayılıyorum bana ikincisi ikiz olur demiyorlar mi bu kadar zorluktan sonra ben de yok yeter nasipteki gelmiş diyorum sağlıklı olsun inş yeter...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?