2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Dune gore iyi ama hala agriyor tatlim.kafami tutamiyorum hic ya.

Mrb kızlar bende 2.5 yıllık evliyim 2 kez aşılama 10 ay kadar klomen ve çatlatma iğnesi yaptırdım bir kez mol gebelik yüzünden kürtaj oldum ondan 4 ay sonra da dış gebelik geçirdim nisan da da gonal f ve ovitrelle kullandım ama sanırım negatif sonuç ama reglime daha 7 gün var ama bu da olmazsa tüp bebek düşünüyorum bu arada esim varikosel ameliyatı oldu sayı ve hizda azalma vardi ben 32 yaşındayım zaman kaybetmek istemiyorum o yüzden çok fazla siz ne dersiniz bekleyim mi daha tecrübelerinı ihtiyacım var

Tatlım bence vakit kaybetmeden direk tüp düşün yine de sen bilirsin ama.zaten.artik aşılamayı vakit kaybı olarak.görüyor çoğu doktor direk.tüp .

Tatlım sen.de.dun.netteki testi yapacaktın cinsiyet için cvp.geldi.mi?
Canım ben okudum o yazıları filan ama hiç anlayamadım benim son ultrason da miniğim cekti bacakları kendine hiç bişey görünmüo ama topiğin sahibi hanım erkek gibi dedi bakalim en geç Bi aya belli olur inşallah çok merak ediyorum ben bugün dayanamadım Bi kundak Bi de tulum aldim cinsiyeti bilmediğim halde :)))

Canim coook teşekkür ederim hepsine ozen gostericem . Iki gündür daha iyiyim.

Kızlar tansiyon düşüklüğü yaşıyorum başımı kaldıramıyorum gebe kalmadan öncede bazen tansiyon düşüklüğü yaşardım

Aynen tuzlu ayran içince iyi geliyor Allahım hep birlikte sağlıkla gebeliğimizin sonuna kadar devam edelim inşallah bide kızlar genital bölgede hafif böyle batma hissi oluyor mu bi yakınıma sordum şuan 35.Haftasında senin erken başlamış dedi kafama takıldı benim daha yeni başladı falan dedi

Tatlım stres yapma kendini başkaları ile karşılaştırma belki senin ki farkli bir sebeptendir.

Benimde oluyor salataliga tuz atip yiyorum tavsiye ederim hemen gözlerim açılıyor canim.
Batma bendede oldu bir gün sürdü geçti hic kafana takma baskasina olan şeyi. Hepimizinki farkli farklı

aynen kızların dediği gibi... çok farklı şeyler yaşayıp benzer tarifleri yapabiliyoruz. kafana takma böyle şeyleri. hiç 35 haftayla bir olur mu senin batman... tansiyon olayını doktora belirtmutlaka canım.

canım bana daha erken ama kıza benziyor dediler hayırlısı :d bakalım doktor ne dicek 10 gün kaldı 2li testime sıkıştırcam doktoru
Hayırlısı olsun Canım benim söylemedi ikili testte ya inşallah senin söyler öğrenelim artık cinsiyetleri isimleri konuşalım topigimizde :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…