2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Kızceler ikili teste gerek varmıdır sizce yaptırmayacağım sanırsam

Kızceler ikili teste gerek varmıdır sizce yaptırmayacağım sanırsam
canım bu birkaç kez daha konuşuldu yazma fırsatım olmamıştı. eğer çocuğum engelliyse bile doğuracam diyorsan yaptırmamak bir tercih. ama ben eğer böyle düşünülüyorsa bilincinde olup insanın doğuma kadar kendini bu duruma hazırlayıp öyle yapmasından yanayım.

ben şahsen doğuma kadar ne olacak bişe çıkacak mı stresini kaldıramam. kendi adıma yapılması gerektiğini düşünüyorum. boşu boşuna amniyosentez yaptıran yakınlarım da çok oldu. ama işte insanın elinden geleni yapması gerek. zaten amniyosentezdeki düşük riski artık günümüz teknolojisinde çok çok çok düşük.

Öncellikler Allah korusun Rabbim sağlıkla sihatle kucağımıza almayı nasil etsin biz eşimle üstün körü bu konuyu konuştuk yaptırmama kararı aldık bakalım hayırlısı inşallah sağlıkla ilerleyelim de peki bu crinone jel ne zaman bırakılcak benim kontrol cumartesi olcak 13. Hafta oluyor Allahım nasip ederse inşallah iğnem de var 4 günde bir kullandığım kaç aya kadar devam edilecek bunlar bu jel gittikçe canımı sıkıyor sıkıldım sanırsam

Kizlar benim doktorum da ikili yapmayalik gerek yok uclu yapariz direk dedi. Zaten ense kalinligina burun kemigine bakicaz dedi riskli gorursek yapariz ikiliyi de demisti. Benim tup embriyolar pgt ye gittigi icin ikiliyi yapmaya gerek yok dedi. En onemlisi drun olcumleriymis ikili testte . Kan testi de veriliyor ya o kan testi 30 yasindan sonra riskli diye cikiyormus. Herkes bosuna strese giriyormus. Doktorun olcumleri cok daha onemliymis yani

Bakalım ben kontrole gitmedim daha doktorum ne diycek bu konu hakkında Allahım hepimize sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

Benimki 12.haftada biraktirdi.o jelden nefret ettim.bırakınca acaip rahatım. Seninde düşük riskin yoksa biraktirirlar heralde

Kızlar ben doktora gittiğimde 11 +4 günlük jeli bi kutu daha kullan günde bır olarak .sonra bırak dedi

kızlar kızlar sımdı aradılar yarın sabah 7,30da transferım olacak bana sans dıleyın :) cok heyecanlandım nedense sabahın en erken saatınde cagırdılar ama olsun :) vajınadan kullandıgım jelı sızce ogun kullayaım mı ? etkıler mı transferı ılaçlarla ılgılı bırsey demedıler bende saatı saatıne alıyorum ılaçları onerılerınız var mı transfer oncesı ne yapayım :)

Hayirli olsun canim gozun aydin insallahhhh guzel haberlerin devami da gelsin:) transfer gunu vajinal jel kullanma canim bana o sekilde bilgi bermislerdi. Benim transferim saat 1 de olacakti ve o gun kullanma demislerdi

Canım benim jeli 8. Haftada bıraktırdı doktorum. Hiç kanamam olmadığı için çok şükür iğne de olmadım hiç. Sadece imom kullanıorm eşim de doktor imom kullanmayabilirsin dedi diyor bugün ben duymadım öyle bişe niye bıraktırsın bilemedim. Neyse 10 gün kaldı kontrole o zamana kadar içeyim zararı olmaz

Canim jeli o gün bana yapma dediler

Hayirli olsun canim gozun aydin insallahhhh guzel haberlerin devami da gelsin:) transfer gunu vajinal jel kullanma canim bana o sekilde bilgi bermislerdi. Benim transferim saat 1 de olacakti ve o gun kullanma demislerdi
aradım bende bılgısı verılmedıgı ıcın hastaneye sordum tekrardan onlarda kullanma dedı. o gun kullanmıcam cok heyecan yaptım sımdıden

Ben yaptırdım ikili test ama çok saçma sapan Bi hast ve Dr a gitmişim hiç Bisey anlamadım canım sadece anladığım kadarıyla ense kalınlığı iyi
özet olarak yaptırmasam da olurmuş dedim 15 20 dk ultrasonla uğraştı Dr Benim minik de Bi durmadı hep hareket etti çok zor ölçtü o yüzden sinir oldum ben ultrasona çok maruz kaldı diye içime dert oldu ben 8 hafta dolunca bıraktım jeli canim tiroid ilacı ve elevit kullanıyorum sadece bırakınca oh dedim ne zormuş bıktırıyor insanı sende bırakırsın inşallah en kısa zamanda kurtulursun

demı sabahın cok erken saatı 7,30 benımde aklıma takıldı acıkcası
Bende sabah 7,30 da girmiştim eve gelip uyumuştum öğleye kadar çünkü gece heyecandan uyuyamamistim canim bide sıkışık olmak gerekiyor ya sabah erken olması o acıdan iyi bence inşallah hayırlısıyla bebisini al da gel içini ferah tut bol bol dua et rabbim ol derse olacak sen ne yaparsan yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…