Üzgünüm ama catlayacagi icin. Benimde kasiniyo öyle diyorlar canim. Ben onların yalancisiyim :)Arkadaşlar benim karnım çok kaşınıyor acaba genişliyeceği için neden olabilir sizde de var mı böyle bir durum
Canım mini bir tatil kaçamağı yaptım dönünce göndericem bende merak ettim
Çok geçmiş olsun canım yaDisim cekildi kizlar cekilenin yanindakide kirik cok agrim var kulagm bademcigm basim cok kotuyum
Ayy ne güzel iyi tatiller canım :)Canım mini bir tatil kaçamağı yaptım dönünce göndericem bende merak ettim
Gecmiş olsun Can'ım bende sen gibiyim çok korkuyorum dişçiden aynı şekilde şimdi ağrı cekiyorum içten içten ağrıyor sen kadar çok değil ama pişman oldum Bi Dr a gitmediğime çok gecmiş olsun dikkat et kendine bitkisel birşey yapma biliyorsun onlarda tehlike gebeler icinAgrimiyodu die umursamamistim.disci korkusu var asiri derecedeonuda cektiririm sonra napayim su agrim bi gecse offff (
Benimde aynı Can'ım halbuki Kocaman göbeğim de var şimdiden kaşınıyor Nivea nin cilt sıkılaştırıcı q10 diye bi kremini aldım sabahları sürüyorum o iyi geldi biraz dene istersen gece uyuyamıyordum ben kaşıntıdanArkadaşlar benim karnım çok kaşınıyor acaba genişliyeceği için neden olabilir sizde de var mı böyle bir durum
Kızlar illa catlak icin hamilelere özel hazirlanmis kremlerimi kullanmaliyiz. Normal vücut nemlendiricilerinin zararı olur mu bebege??Benimde aynı Can'ım halbuki Kocaman göbeğim de var şimdiden kaşınıyor Nivea nin cilt sıkılaştırıcı q10 diye bi kremini aldım sabahları sürüyorum o iyi geldi biraz dene istersen gece uyuyamıyordum ben kaşıntıdan
İyiyim ben canım evde bi yatıyorum bi kalkiyorum :)Kizlar napiyosunuz nasilsiniz
Bende kafami kaldiramiyorum dunden berri dunku kadar agrimyor ama yine var agri gecer ins canim ya.bel agrin nasil oldu tatlimİyiyim ben canım evde bi yatıyorum bi kalkiyorum :)
Sen nasılsın dis agrin yoktur inşaallah
İyiyim ben canım evde bi yatıyorum bi kalkiyorum :)
Sen nasılsın dis agrin yoktur inşaallah
Tatlım normal.badem yagi argan yagi yada kakao yagi da iyiymiş.ama içeriğinde alpa vera olan.krem.kullanma çünkü içeriğin deki.bitkiler.de.önemli..Kızlar illa catlak icin hamilelere özel hazirlanmis kremlerimi kullanmaliyiz. Normal vücut nemlendiricilerinin zararı olur mu bebege??
Merhaba tatlım evet bugün giremedim gündüz.Çok.uyudum.ve halsizlik vardı aksama dogruda gün boyu uyudum.diye yürüyüşe.çıkardı.esim.ona da istemezdim.ama iyi geldi acildim sen.nasıl oldun? Dışın hala.Çok.ağrıyor.mu?_tangled_ yazmamis bugun hic umarim iyidir
Tatlım derinin yumuşayıp esneklesmesi için.mutlaka birşey kullan.bu aydan itibaren nivea güzel.ben de onu kullanıyorum.Kızlar illa catlak icin hamilelere özel hazirlanmis kremlerimi kullanmaliyiz. Normal vücut nemlendiricilerinin zararı olur mu bebege??
Tatlım sen.de.dun.netteki testi yapacaktın cinsiyet için cvp.geldi.mi?Benimde aynı Can'ım halbuki Kocaman göbeğim de var şimdiden kaşınıyor Nivea nin cilt sıkılaştırıcı q10 diye bi kremini aldım sabahları sürüyorum o iyi geldi biraz dene istersen gece uyuyamıyordum ben kaşıntıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?