2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Arkadaşlar benim karnım çok kaşınıyor acaba genişliyeceği için neden olabilir sizde de var mı böyle bir durum

Canım mini bir tatil kaçamağı yaptım dönünce göndericem bende merak ettim

Kızlar bulantilardan dolayı pek yazamıyorum arada okuyorum yazdıklarınızı Ayça çim geçmiş olsun diş çok zor olur canım inşallah gecer

Agrimiyodu die umursamamistim.disci korkusu var asiri derecedeonuda cektiririm sonra napayim su agrim bi gecse offff(
Gecmiş olsun Can'ım bende sen gibiyim çok korkuyorum dişçiden aynı şekilde şimdi ağrı cekiyorum içten içten ağrıyor sen kadar çok değil ama pişman oldum Bi Dr a gitmediğime çok gecmiş olsun dikkat et kendine bitkisel birşey yapma biliyorsun onlarda tehlike gebeler icin

Arkadaşlar benim karnım çok kaşınıyor acaba genişliyeceği için neden olabilir sizde de var mı böyle bir durum
Benimde aynı Can'ım halbuki Kocaman göbeğim de var şimdiden kaşınıyor Nivea nin cilt sıkılaştırıcı q10 diye bi kremini aldım sabahları sürüyorum o iyi geldi biraz dene istersen gece uyuyamıyordum ben kaşıntıdan

Kızlar illa catlak icin hamilelere özel hazirlanmis kremlerimi kullanmaliyiz. Normal vücut nemlendiricilerinin zararı olur mu bebege??

Kızlar illa catlak icin hamilelere özel hazirlanmis kremlerimi kullanmaliyiz. Normal vücut nemlendiricilerinin zararı olur mu bebege??
Tatlım normal.badem yagi argan yagi yada kakao yagi da iyiymiş.ama içeriğinde alpa vera olan.krem.kullanma çünkü içeriğin deki.bitkiler.de.önemli..

Tatlım sen.de.dun.netteki testi yapacaktın cinsiyet için cvp.geldi.mi?

Kun feyekun
İkinci ve üçüncü 3 aylık dönemlerde bebeğinizin pelvik kemiğine yaptığı baskı siyatik sinirini sıkıştırabilir. Bunun sonucu olarak sırtınızdan kalça ve bacaklarınıza kadar uzanan keskin bir ağrı duyabilirsiniz.

Ne yapmalı: Dik ve doğru duruşu öğrenmeniz gerekir. Omuzlarınızı geri atıp sırtınızı gererek yürümek ağrılarınızı azaltır.Ağır şeyler kaldırırken belinizden eğilmeden dizlerinizi bükerek yere çömelmeniz ve doğrulmanız daha doğru olur. Otururken sırtınızı bir yastıkla desteklemek ve uzun süre ayakta kalmamak sıkıntılarınızı azaltır.Daha şiddetli sancılarda da durumunuza uygun bel korseleri kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…