Hayırlı olsun :) ne güzel iki embriyo ile şansın da daha yüksek. Ben hiç eğilmedim tahlil gününe kadar genelde dinlendim sadece birkaç kere dışarı çıktım. Her akşam kabak çekirdeği yedim. Başka da bişi yapmadım. Çaba gösterioruz ama her şey allahtan... Vermedikten sonra ne yapsak boş . Hayırlı haberler alırsın inşallah canım.Kizlar transferim oldu ikibtane koydular yirmi dk sonra kalktim ins guZel haberler veririm siZlere ucgun rapor aldim dinlenmek icin onerileriz tavsiyeleriniz varmi bu surecse
Hayırlı olsun :) ne güzel iki embriyo ile şansın da daha yüksek. Ben hiç eğilmedim tahlil gününe kadar genelde dinlendim sadece birkaç kere dışarı çıktım. Her akşam kabak çekirdeği yedim. Başka da bişi yapmadım. Çaba gösterioruz ama her şey allahtan... Vermedikten sonra ne yapsak boş . Hayırlı haberler alırsın inşallah canım.
Hadi hayırlı olsun canım dinlen stres yapma pozitif ol ikisinin de seninle olduğunu düşün sağlıkla güzel haberlerini alırız inşallah:))Kizlar transferim oldu ikibtane koydular yirmi dk sonra kalktim ins guZel haberler veririm siZlere ucgun rapor aldim dinlenmek icin onerileriz tavsiyeleriniz varmi bu surecse
Ben misafir yatak odasını iptal edip bebek odası yapacağım oradaki eşyaları da spor odasına yerleştireceğim yarısıda spor aletlerini biraz tikisik olacak ama :))Canım benim kendi evim ama eşyam çok 4 yıldır çocuksuz olunca her odada bir şeyler yaptım. Şimdi hangi odadaki eşyalardan feragat edeceğiz derdi var. Biizm odanın yanındaki oda müsait aslında ama odanın 3 de 1 i gömme dolap. Onun çıkarılması lazım. O çıkınca da oda tadilat isteyecek. Yeni parke ,boya. Hatta zeminin düzlenmesi gerekecek beton dökülüp. Eşim o yüzden büyük oda var orayı yap diyor şimdi. Orası da misafir yatak odamız çifr kişilik yatak, dolap, şifoniyer... Çok eşya var onlar sığmaz diğer küçük odaya. Onlar kalsın yanında da yatabilirsin dior çıldırıorm aklımdaki oda öyle deil ki >.<
Dinlenmekle en iyisini yapıyorsun bizlerde dinlenerek.geçirdik bir haftayı keske bir hafta rapor alsa idin ama üçte iyi cnmTransferden sonra neler yaptiniz ben bugun yatiyorum suanda anneme geldim yorulmusum yurudumde transferden sonra dusmemistir sanımca demi birde cok guluyorum annem diyor gulme birsey olcak yok artik dedim rahmin icinde suan bolunuyorlar onlar dedim
Doktor ikigun dinlenmen yeterli dedi bende ucgun rapor aldim cuma islerimi toparliyim ctesi pazar tatil dinlenirim yine dedim annemde telas yapiyor evde olmakda zor gulme kimildama dedim rahat olDinlenmekle en iyisini yapıyorsun bizlerde dinlenerek.geçirdik bir haftayı keske bir hafta rapor alsa idin ama üçte iyi cnm
ya şöyle annem de şehir dışında oturuyor, kayınvaldem de... açılan yatak olan koltuğumuz yok hiç. o misafir yatak odası çok kullanılıyor. hatta annem doğuma kadar yamımda... doğum zamanı babam da gelecek. e kayınvaldem de gelecek. o çift kişilik yatağı koyabileceğim başka oda yok. bilg odası var bebek odası yapmak istediğim yerde. tek kişilik baza ve bilgisayar masaaı komıdin var. çift kişilik yatağı oraya koysam her şeyi çıkarıp dolap kapakları açılmaz muhtemelen. diğee oda da aşırı büyük. hatta benim yatak odamdan da büyük. eşya bırakırsam saçma sapan olacak. her şeyi çıkarıp bebek odası yaparsam da boş kalacak. 4 odalı ev bi oda daha var ama oraya da kedinin kumu falan konuor... yani hiçbir şekilde evi bir düzene sokamadım kafamda canım çok sıkıldı. şu an öfkeli olduğum için hiçbir şey almamaya karar verdim. istediğim gibi olmayacaksa hiç olmasın. arada çok fark yokBen misafir yatak odasını iptal edip bebek odası yapacağım oradaki eşyaları da spor odasına yerleştireceğim yarısıda spor aletlerini biraz tikisik olacak ama :))
transferimin ertesi günü yakın arkadaşımın nişanı vardı. kalktım gittim yani. iyi ki de gitmişim. yine 4-5 gün sonra veterinere gitmem gerekiordu ordan çıkıp yemek yedik kahve içtik hatta falımda bebek çıktı :) ama diğer zamanları evde hep uzanarak geçirdim. bir de zaten transferin 6. günü ohss nüksetti bende baya kötüydüm kalkacak halim de yoktu. 9. gün artık doktoru aradım çok canım acıyor nefesim kesiliyor diye hemen çağırdılar. tahlilim de yapıldı o gün. güzel haberi de bir gün erken almış olduk :)Doktor ikigun dinlenmen yeterli dedi bende ucgun rapor aldim cuma islerimi toparliyim ctesi pazar tatil dinlenirim yine dedim annemde telas yapiyor evde olmakda zor gulme kimildama dedim rahat ol
Cumartesi pazar da çalışmayacaksan yeterli cnm sağlıkla inşDoktor ikigun dinlenmen yeterli dedi bende ucgun rapor aldim cuma islerimi toparliyim ctesi pazar tatil dinlenirim yine dedim annemde telas yapiyor evde olmakda zor gulme kimildama dedim rahat ol
Maşallah bir oda kediye gitmiş :))ya şöyle annem de şehir dışında oturuyor, kayınvaldem de... açılan yatak olan koltuğumuz yok hiç. o misafir yatak odası çok kullanılıyor. hatta annem doğuma kadar yamımda... doğum zamanı babam da gelecek. e kayınvaldem de gelecek. o çift kişilik yatağı koyabileceğim başka oda yok. bilg odası var bebek odası yapmak istediğim yerde. tek kişilik baza ve bilgisayar masaaı komıdin var. çift kişilik yatağı oraya koysam her şeyi çıkarıp dolap kapakları açılmaz muhtemelen. diğee oda da aşırı büyük. hatta benim yatak odamdan da büyük. eşya bırakırsam saçma sapan olacak. her şeyi çıkarıp bebek odası yaparsam da boş kalacak. 4 odalı ev bi oda daha var ama oraya da kedinin kumu falan konuor... yani hiçbir şekilde evi bir düzene sokamadım kafamda canım çok sıkıldı. şu an öfkeli olduğum için hiçbir şey almamaya karar verdim. istediğim gibi olmayacaksa hiç olmasın. arada çok fark yok
yok canım öyle değil aslında. piano var odada onun yeri zaten değiştirilemiyor 10 kişi lazım oynatmak için. konsol var, berjerler var annem ve kayınvaldem gaz odası olarak kullanıor kedi kumu da bonusu /:Maşallah bir oda kediye gitmiş :))
Canim ben nasip olursa ikea dan alicam sanirim hem uygun hem guzel seyler var milyarlar dokmeyi dusunmem yaniKızlar ben yavaş yavaş bebek odası düşüncelerine girmeye başladım. siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Kızkardeşimin de 1.5 yaşında oğlu var. Onlar gerçek ağaçtan oyma özel oda takımı yaptırdılar ama neredeyse hiç yatmadı. Şu an da montessori yatağı yaptırdı çocuk yerde yatıyor anlayacağınız :d hatta yeni eve taşındılar ikinci çocuk düşündüğü için bebek odasını bi odaya koydu oğlana ayrı oda yapıor. tüm bu tavsiyeler ışığında ya bebek odası yapmicam ya da işimize yaramazsa içime batmayacak bir para ödeyeceğim yaptığım odaya.
biraz alıştırmakla da alakalı olduğunu düşünüyorum ama ne kadar tahmin etmeye çalışsak da her çocuk farklı olacak hangiisnin doğru olduğunu bilemeyiz. böyle bi kararsızlık içindeyim yani. eşim de bir iki yaşına geldikten sonra yapmak mantıklı diyor ama işte illa ki bir dolap bir karyola alınacak sonuçta.
yok canım hiçbir şey olmazKizlar merabalar ben yanlislikla folbiol 2 tane ictim bi sey olurmu ya
ben de en son öyle karar vermiştim. yatmazsa en azından verdiğimiz paraya acımam diye ama bakalım... kafam karışık.öbugün için bebek odasından vazgeçtim.yarın nasıl düşüncem belli olmaz. sen nası oldun canım bu hafta doktora gitcektin hangi gündü? perş diye kalmıştı aklımdaCanim ben nasip olursa ikea dan alicam sanirim hem uygun hem guzel seyler var milyarlar dokmeyi dusunmem yani
Yarin gidicem canim 11 de surekli uyuyorum zaten bde korkularm var bi haftadr parca dusuruyorum saka gbi kanama durdurduk diyedir umarim bebeklerime bsey olmamstr insallahben de en son öyle karar vermiştim. yatmazsa en azından verdiğimiz paraya acımam diye ama bakalım... kafam karışık.öbugün için bebek odasından vazgeçtim.yarın nasıl düşüncem belli olmaz. sen nası oldun canım bu hafta doktora gitcektin hangi gündü? perş diye kalmıştı aklımda
canım siyah kuru jel artığıysa hala sorun olmaz diye düşünüyorum. parça düşürüyorum diyince kanamalı et şeklinde pıhtı şeklinde anlaşılıor öyle değildir sanırımYarin gidicem canim 11 de surekli uyuyorum zaten bde korkularm var bi haftadr parca dusuruyorum saka gbi kanama durdurduk diyedir umarim bebeklerime bsey olmamstr insallah
Yok canim pihti degl kanamali da degil de kanamadan sonra sabahlari findik buyuklugunde siyah bseler cnm skkn braz yanicanım siyah kuru jel artığıysa hala sorun olmaz diye düşünüyorum. parça düşürüyorum diyince kanamalı et şeklinde pıhtı şeklinde anlaşılıor öyle değildir sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?