2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Kizlar transferim oldu ikibtane koydular yirmi dk sonra kalktim ins guZel haberler veririm siZlere ucgun rapor aldim dinlenmek icin onerileriz tavsiyeleriniz varmi bu surecse

Kizlar transferim oldu ikibtane koydular yirmi dk sonra kalktim ins guZel haberler veririm siZlere ucgun rapor aldim dinlenmek icin onerileriz tavsiyeleriniz varmi bu surecse
Hayırlı olsun :) ne güzel iki embriyo ile şansın da daha yüksek. Ben hiç eğilmedim tahlil gününe kadar genelde dinlendim sadece birkaç kere dışarı çıktım. Her akşam kabak çekirdeği yedim. Başka da bişi yapmadım. Çaba gösterioruz ama her şey allahtan... Vermedikten sonra ne yapsak boş . Hayırlı haberler alırsın inşallah canım.

Tsk canim sindi bende ilaclari aldim uzandim yorulmusum asagiya egilmedim de fazla yurudum sanimca bende ucgun rapor aldim cuma ise gideyim dedim clexane ignesi var gunluk yapilcak gobekten yaptim cok yakti suan hicbirsey hissetmiyorum Uc embriyom vardi benim biri cozulurken bozulmus ikitanesi saglam kalmis onlarida aldim geldim bakalim

Hadi hayırlı olsun canım dinlen stres yapma pozitif ol ikisinin de seninle olduğunu düşün sağlıkla güzel haberlerini alırız inşallah:))

Ben misafir yatak odasını iptal edip bebek odası yapacağım oradaki eşyaları da spor odasına yerleştireceğim yarısıda spor aletlerini biraz tikisik olacak ama :))

Transferden sonra neler yaptiniz ben bugun yatiyorum suanda anneme geldim yorulmusum yurudumde transferden sonra dusmemistir sanımca demi birde cok guluyorum annem diyor gulme birsey olcak yok artik dedim rahmin icinde suan bolunuyorlar onlar dedim

Dinlenmekle en iyisini yapıyorsun bizlerde dinlenerek.geçirdik bir haftayı keske bir hafta rapor alsa idin ama üçte iyi cnm

Dinlenmekle en iyisini yapıyorsun bizlerde dinlenerek.geçirdik bir haftayı keske bir hafta rapor alsa idin ama üçte iyi cnm
Doktor ikigun dinlenmen yeterli dedi bende ucgun rapor aldim cuma islerimi toparliyim ctesi pazar tatil dinlenirim yine dedim annemde telas yapiyor evde olmakda zor gulme kimildama dedim rahat ol

Ben misafir yatak odasını iptal edip bebek odası yapacağım oradaki eşyaları da spor odasına yerleştireceğim yarısıda spor aletlerini biraz tikisik olacak ama :))
ya şöyle annem de şehir dışında oturuyor, kayınvaldem de... açılan yatak olan koltuğumuz yok hiç. o misafir yatak odası çok kullanılıyor. hatta annem doğuma kadar yamımda... doğum zamanı babam da gelecek. e kayınvaldem de gelecek. o çift kişilik yatağı koyabileceğim başka oda yok. bilg odası var bebek odası yapmak istediğim yerde. tek kişilik baza ve bilgisayar masaaı komıdin var. çift kişilik yatağı oraya koysam her şeyi çıkarıp dolap kapakları açılmaz muhtemelen. diğee oda da aşırı büyük. hatta benim yatak odamdan da büyük. eşya bırakırsam saçma sapan olacak. her şeyi çıkarıp bebek odası yaparsam da boş kalacak. 4 odalı ev bi oda daha var ama oraya da kedinin kumu falan konuor... yani hiçbir şekilde evi bir düzene sokamadım kafamda canım çok sıkıldı. şu an öfkeli olduğum için hiçbir şey almamaya karar verdim. istediğim gibi olmayacaksa hiç olmasın. arada çok fark yok

Doktor ikigun dinlenmen yeterli dedi bende ucgun rapor aldim cuma islerimi toparliyim ctesi pazar tatil dinlenirim yine dedim annemde telas yapiyor evde olmakda zor gulme kimildama dedim rahat ol
transferimin ertesi günü yakın arkadaşımın nişanı vardı. kalktım gittim yani. iyi ki de gitmişim. yine 4-5 gün sonra veterinere gitmem gerekiordu ordan çıkıp yemek yedik kahve içtik hatta falımda bebek çıktı :) ama diğer zamanları evde hep uzanarak geçirdim. bir de zaten transferin 6. günü ohss nüksetti bende baya kötüydüm kalkacak halim de yoktu. 9. gün artık doktoru aradım çok canım acıyor nefesim kesiliyor diye hemen çağırdılar. tahlilim de yapıldı o gün. güzel haberi de bir gün erken almış olduk :)

Cumartesi pazar da çalışmayacaksan yeterli cnm sağlıkla inş

Maşallah bir oda kediye gitmiş :))

Canim ben nasip olursa ikea dan alicam sanirim hem uygun hem guzel seyler var milyarlar dokmeyi dusunmem yani

Canim ben nasip olursa ikea dan alicam sanirim hem uygun hem guzel seyler var milyarlar dokmeyi dusunmem yani
ben de en son öyle karar vermiştim. yatmazsa en azından verdiğimiz paraya acımam diye ama bakalım... kafam karışık.öbugün için bebek odasından vazgeçtim.yarın nasıl düşüncem belli olmaz. sen nası oldun canım bu hafta doktora gitcektin hangi gündü? perş diye kalmıştı aklımda

Yarin gidicem canim 11 de surekli uyuyorum zaten bde korkularm var bi haftadr parca dusuruyorum saka gbi kanama durdurduk diyedir umarim bebeklerime bsey olmamstr insallah

Yarin gidicem canim 11 de surekli uyuyorum zaten bde korkularm var bi haftadr parca dusuruyorum saka gbi kanama durdurduk diyedir umarim bebeklerime bsey olmamstr insallah
canım siyah kuru jel artığıysa hala sorun olmaz diye düşünüyorum. parça düşürüyorum diyince kanamalı et şeklinde pıhtı şeklinde anlaşılıor öyle değildir sanırım

canım siyah kuru jel artığıysa hala sorun olmaz diye düşünüyorum. parça düşürüyorum diyince kanamalı et şeklinde pıhtı şeklinde anlaşılıor öyle değildir sanırım
Yok canim pihti degl kanamali da degil de kanamadan sonra sabahlari findik buyuklugunde siyah bseler cnm skkn braz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…