2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Kizlar dun doktordan sonra crionen jeli biraktik. Ihtiyaci olan varsa gonderebilirim hic acilmamis iki kutu var bende
ne güzel düşünmüşsün canım ama çoğumuz bıraktıkzaten. yeni öğrenenler veya transfer bekleyenlerin daha çok işine yarar.

bende de bazı ilaçlar var vermek istiorum ama soğuk kalması gerektiği için elden vermek gerekli. biraz daha bekliim hastaneye veririm sanırm. sen de öyle yapabilirsin kimseyi bulamazsan. durumu kötü olanlara dozları birleştirip veriolar çünkü

Merhaba arkadaşlar benim bir odam boş aslında oraya çok düşündüm giyinme odası yapayım diye sonra vazgeçtim yavrumun odası olcak inşallah odayı yapayım alayım mobilyayı buraya resim de koyacağım Allahın izniyle hadi bakalım hayırlısı olsun arkadaşlar ben şimdi den netten bakıyorum ama karnım burnumda mağaza mağaza gezemiyeceğim sanki şuan çok mağaza gezmeye doğumdan sonra yaparım gibi geliyor bakalım bunlar çok tatlı heyecanlar cumartesi kontrolum var cinsiyet hakkında bişey der heralde bakalım prenses mı prens mi :)

canım inşallah öğrenirsin cinsiyeti. benim de gelecek hafta peeşembe 12+2 olmuş olacak kontrol günü. açken bebek çok oynuomuş diye duydum. tok ve idrara sıkışık gitcem daha net görüntülensin diye sen de öyle yap ne olur ne olmaz :)

doğumdan sonra da bebekle zor olur canım zaten kışa gelior doğumlarımız. bir de bebeğin dolabı falan hazır olacak ki eşyaları yıkansın ütülensin yerleşsinn. bir de böyle düşün

bir başka şey de mobilyaların kokusunun çıkması için en az bir hafta kurulum sonrası havalandırmak gerekecek. kışın, doğuma yakın veya doğumdan hemen sonra zor olur bu işler diye düşünüorm

Evet ben de merkeze veriim diye dusundum ama once sizlere sorayim dedim belki birileri yeni girer okur da gonderirim nereye yazacagimi da bilemedim

Ben idrara sıkışamam alttan muane oluyorum hala çokta kış olmuyor az kış oluyor :) bakalım hele gelsin bir o zamanlar inşallah hallederiz yaparız bi şekil de

Ben idrara sıkışamam alttan muane oluyorum hala çokta kış olmuyor az kış oluyor :) bakalım hele gelsin bir o zamanlar inşallah hallederiz yaparız bi şekil de
Yaa alttan muayene oluosan zaten daha net görünür canım gerek yok sıkışmana :d doğum çok kış değil ama lohusalık bitince kış oluor :d yaa sağlıklı geçsin de yazı kışı odası falan her şey ikinci planda. Moralin nasıl daha iyi misin bu aralar canım?

Korkma tatlım bisey olmaz.yarin içme ben bıraktım.artik.demir ilacı elevit ve d kullanıyorum.
Icmeyim demi yarin.banada jeli felan biraktirir ins ya cok heycanliyim yarindan sonra gidicem bakalim hayirlisiyla.sen nasilsin nasil gidiyor biz tam nekadarlik olduk ya :))))

Iyi aksamlar arkadaslar nasilsiniz bebisler nasil karniniz buyudu mu :) bizimde bu cuma kontrolumuz var artik tup dr ma gitmiyorum ilk defa basliyoruz bakalim farkli doktorda cinsiyetleri belli olurmu acaba cok merak icindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…