Canim merhaba allah saglikla devam ettirsin insallah cinsiyetler belli olur canim merak etme en fazla diger haftaya kesinlesir bence :)Iyi aksamlar arkadaslar nasilsiniz bebisler nasil karniniz buyudu mu :) bizimde bu cuma kontrolumuz var artik tup dr ma gitmiyorum ilk defa basliyoruz bakalim farkli doktorda cinsiyetleri belli olurmu acaba cok merak icindeyim
Hadi gozun aydin canim allahim saglikla ilerlemeyi nasip etsin ins sonucunda guzel cikar tatlim benimde yarin randevum gerildim biraz :))İyi geceler kızlar ben de aksamustu Dr daydim.Allaha cok şükür bebisimin ense kalınlığı iyi cıktı.ikili tarama için kan verdik.5 gün içinde sizi arariz dedi Dr.inş.bi sıkıntı çıkmaz da rahatlariz.yüzü ,burnu ağzı bile belliydi ya:)cinsiyet hakkında bisey diyebilirmisiniz dedik.erken daha ama dedi baktı biraz.bi çıkıntı gorunmuyo dedi:) bi dahaki randevuda daha net gorunurmus.mayısın 17 si sonraki randevumuz.
maşallah canm ben de 11+1 oldum bugün :) ama bende henüz yok karın. galiba 12 haftadan sonra bi anda çıkıormuş. bi arkadaşım da 14 haftalık hamile baya karnı var onun 3 haftada çıktı dediCok şükür canim iyiyim dördüncü aya girdik artik Karnım iyice büyüyor :)
Cok guzel bir duygu Allah im her isteyene versin inşaallah
canımmm çok sevindim maşallah bebişlere. bak stresler hep boşa yapılıormuş di mi. bundan sonra daha rahat relax hissettir bebişlereKizlar cok sukur ikisi de saglam kalp atislarini da duydm cok sukur rabbim tamamina ermeyi nasip etsin
Aynen canim ya bosaymis bundan sonra saglikli olsunlar da onemli olan ocanımmm çok sevindim maşallah bebişlere. bak stresler hep boşa yapılıormuş di mi. bundan sonra daha rahat relax hissettir bebişlere
aa senin de mi ikizdi maşallah canım.Iyi aksamlar arkadaslar nasilsiniz bebisler nasil karniniz buyudu mu :) bizimde bu cuma kontrolumuz var artik tup dr ma gitmiyorum ilk defa basliyoruz bakalim farkli doktorda cinsiyetleri belli olurmu acaba cok merak icindeyim
ben aynı canım hala bi belirti yok bende. sadece bütün gün yatmak istiyorum :dBenim karnimin icinin iyice tuhaflastigni hissediyorum degisik bisey ya :)sen nasilsin sende varmi degisiklik
Tesekkurler kun feyekun'cum ins sizlere guZel haberler veririm bugun ikinci gunumdeyim ama bende hicbir belirti yok Tutmadi gibime geliyor ama umudumu kaybetmiyorum biryandanda cok ilac verdiler ucgunde bir ignem var gunluk kan sulandirici ignem var jel var fitil var aman varda var yani ins sizler gibi bende guzel haberler paylasirimCICEK7434 hadi bakalim hayirli olsun inşaallah güzel güzel haberler vermeye devam et veee mutlu sooon saglikla kucağına al inşaallah :))
canım bende de hiç belirti olmadı 12. haftadayım uyku hali dışında hiçbir şey hissetmedim hala. ne kasık batması, ne mide bulantısı.Tesekkurler kun feyekun'cum ins sizlere guZel haberler veririm bugun ikinci gunumdeyim ama bende hicbir belirti yok Tutmadi gibime geliyor ama umudumu kaybetmiyorum biryandanda cok ilac verdiler ucgunde bir ignem var gunluk kan sulandirici ignem var jel var fitil var aman varda var yani ins sizler gibi bende guzel haberler paylasirim
Merhaba tangled cim topigi ilk açtığında bende burda bebeğimin haberini paylasmışım sizlerle. bikaç gündür tekrar takip etmeye başladım ve kayıtsız kalmadım elevit vitaminin yardimci madde içeriğinde domuz jelatini kullanıldığı haberini okumuştum ve biraz araştırma sonucu ikna oldum bana doktorum vermedi verseydi de kullanmiycak helal muadillerini araştırmaya gecicektim henüz bebekleriniz anne karnindayken harama maruz bırakılıyor bu hoş bi durum değil tabiki duymamış olabilirsiniz belki diye bilgilendirmek istedimKorkma tatlım bisey olmaz.yarin içme ben bıraktım.artik.demir ilacı elevit ve d kullanıyorum.
Caniim hic belirti olmuyor hic skma canini kabiz olma bol kabak cekirdegi yemistim ben gunde bi dilim de ananas yemistim gerisi Allaha birak insallah guzel haberler alirizTesekkurler kun feyekun'cum ins sizlere guZel haberler veririm bugun ikinci gunumdeyim ama bende hicbir belirti yok Tutmadi gibime geliyor ama umudumu kaybetmiyorum biryandanda cok ilac verdiler ucgunde bir ignem var gunluk kan sulandirici ignem var jel var fitil var aman varda var yani ins sizler gibi bende guzel haberler paylasirim
Oh oh cok güzel cok şükür canim.Kizlar cok sukur ikisi de saglam kalp atislarini da duydm cok sukur rabbim tamamina ermeyi nasip etsin
Kisiden kisiye değişiyor galiba canım bu karin büyüme ben 13+2 oldum yanii 14.haftamdayim ama kilolu olmama ragmen hiç karnım yok hamileyim diom inandiramiom kimseyi :)))) 6. 7. Ayda çıkacak herhalde benim karnım :))))maşallah canm ben de 11+1 oldum bugün :) ama bende henüz yok karın. galiba 12 haftadan sonra bi anda çıkıormuş. bi arkadaşım da 14 haftalık hamile baya karnı var onun 3 haftada çıktı dedi
Merhaba tangled cim topigi ilk açtığında bende burda bebeğimin haberini paylasmışım sizlerle. bikaç gündür tekrar takip etmeye başladım ve kayıtsız kalmadım elevit vitaminin yardimci madde içeriğinde domuz jelatini kullanıldığı haberini okumuştum ve biraz araştırma sonucu ikna oldum bana doktorum vermedi verseydi de kullanmiycak helal muadillerini araştırmaya gecicektim henüz bebekleriniz anne karnindayken harama maruz bırakılıyor bu hoş bi durum değil tabiki duymamış olabilirsiniz belki diye bilgilendirmek istedim
Sağol canım inşallah... Ben de çok gergindim dün. Hepimizin sonuçları iyi çıksin .o kdr zorluk yaşadık. Bundan sonrası hep güzel ilerlesin Allahın izniyle inş.Hadi gozun aydin canim allahim saglikla ilerlemeyi nasip etsin ins sonucunda guzel cikar tatlim benimde yarin randevum gerildim biraz :))
Ben de 13.haftadayim.pantolonlarim sıkmaya başlayınca dun hamile pantolonu aldım.sanki rahata kavuşunca birden büyüdü karnım. Daha erken gibi aslında göbeğin çıkması icin.sanirim çok kilo alicanKisiden kisiye değişiyor galiba canım bu karin büyüme ben 13+2 oldum yanii 14.haftamdayim ama kilolu olmama ragmen hiç karnım yok hamileyim diom inandiramiom kimseyi :)))) 6. 7. Ayda çıkacak herhalde benim karnım :))))
Insallah canim ya sekerde canimi skyo hepimiz saglikla ilerleriz insSağol canım inşallah... Ben de çok gergindim dün. Hepimizin sonuçları iyi çıksin .o kdr zorluk yaşadık. Bundan sonrası hep güzel ilerlesin Allahın izniyle inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?