2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Oh oh cok güzel cok şükür canim.
Doktora da sordunmu parca dedigin seyleri. Buyuk ihtimalle jelin döküntülerini diyosun sen ama sordun mu doktorada
Sordum canim jel kalintisidir siyah dokulebilir dedi icim rahatladi sukur ama bnm internetten hesaplamama gore 6+6 larken 6+3 dedi doktor neden oyle anlamadim ikisine de 6+3 dedi

Sordum canim jel kalintisidir siyah dokulebilir dedi icim rahatladi sukur ama bnm internetten hesaplamama gore 6+6 larken 6+3 dedi doktor neden oyle anlamadim ikisine de 6+3 dedi
Sıkma canını tatlım ölçümden kaynaklanıo o 2 3 günlük hatalar benimde hep adete göre 3 gün geriden geliodu ölçümler bu gittiğim Dr da 5 gün önceymiş gibi ölçtü hiç üzülme buyuyo bebislerimiz sağlıkla Allah'ın izniyle

Bir şeylerin hala anlamlı olduğu zamana dönmek istiyorum ....
Canim senin bu durumun hormonlardan kaynaklanıo bence bana da eşim hiç benle ilgilenmiomus gibi gelio hayır hep ilgisizdi adam şimdi yaptığı fazladan bişey yok da daha çok gözüme batıo kalbimi kırıo hamilelik öncesine göre takmamaya çalış Can'ım biliyorum zor ama bosver bebeğinle hayaller kur ben alışverişe verdim kendimi Bi suru şey aldım bu hafta bebeğime kimseyi de duymuom bişey olur nazar olur her kafadan Bi ses ben nasi sakinleşeyim nasi kurtulayım bu yalnızlıktan kimsenin umrunda değil ohhh benimde umrumda değil alışveriş iyi gelio valla

Keşke hormonlarla alakalı yada ilgisizlik gibi bir durum olsa razıyım ben başka şeyler gördüm onu gururama yediremiyorum bilmiyorum neyse açık açık yazmak bana acınmasını istemiyorum

Keşke hormonlarla alakalı yada ilgisizlik gibi bir durum olsa razıyım ben başka şeyler gördüm onu gururama yediremiyorum bilmiyorum neyse açık açık yazmak bana acınmasını istemiyorum
Canim uzme kendini nolur bebegini dusun. Herseyin hayirlisi kendini rahatlatmanin yolunu bulmaya calis. Sana ne yapmak iyi gelecekse hemen yap durma hic

canım kimse sana acımaz herkesin çevresinde senin yaşadıklarını yaşayanlar var. birine acınırsa böyle mutlu olacağınızbir dönemde senden desteğini esirgeyen eşine acınır... sen yine anlatma ama kendini acınacak durumda hissetme sakın.

canım ben 6+1 de gittiğimde tam çıkmıştı gelişimi 3 gün sonra yeniden gitmiştim başka sebepten o gün yeniden baktı bebeğe yine 6+1 çıkmıştı. dokto bebeğin baftalık min ve max büyüme sınırları var ama bu günlük olarak eşit olmuyor. bazen bir günde 3 günlük yol kat ediyor demişti. sonraki kontrole 9+2 de gittim o zaman 9+5 çıktı önde gidior dedi. o zamana kadar tabi ben yine acaba gelişimi durdu mu diye korkarak beklemiştim. normal yani durumun :)

Canim uzme kendini nolur bebegini dusun. Herseyin hayirlisi kendini rahatlatmanin yolunu bulmaya calis. Sana ne yapmak iyi gelecekse hemen yap durma hic
canım bugün aklıma şu geldi, benim crinone içinde son 4-5 tane kalmıştı ankaraya gidip döndük eşim ilaçların olduğu çantanın üstüne başka eşyalar koymuş her açtığım tüpten jelin tamamı çıkıordu. aradım yeni kutu alayım mı bitince bırakacaktım diye gerek yok bırak dedi doktor. yani kargoyla bir yere yollama zarar görmesinler :)

Anladim canim makineyle alakali yani 3 haftaya cagirdi kol bacak hareketlerini gorelim diye bi sknti olursa erken gelirsin dedi cok heyecanli saglikla ilerler insallah

cipsoni canim senin yasadiklarini yasayan yada cevresinde yasamis olan illa vardir ne zaman anlatmak istersen dinleriz ama kendini asla ezdirme haketmedigin muameleyi kimsenin sana yapmasina izin verme canim

Anladim canim makineyle alakali yani 3 haftaya cagirdi kol bacak hareketlerini gorelim diye bi sknti olursa erken gelirsin dedi cok heyecanli saglikla ilerler insallah
hayır canım makine değil bebeğinin gelişimi her gün aynı mm de olmuyor. iki gün hiç büyümüyor mesela sonraki 3. günde 3 günlük büyüyor. makina crl yani baş popo ölçümüne göre hafta değeri çıkarıor diye bilioerum zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…