uyarın için çokkkk teşekkürler canım dr eleviit yazdı ama Allahtan eczacı çok daha iyi bir ilaç var dedi kabızlığıda önlüyor dedi adı vinalacimmunitum diye onu aldık onu kullanıyoruz hervitamin var içerisin de :))Merhaba tangled cim topigi ilk açtığında bende burda bebeğimin haberini paylasmışım sizlerle. bikaç gündür tekrar takip etmeye başladım ve kayıtsız kalmadım elevit vitaminin yardimci madde içeriğinde domuz jelatini kullanıldığı haberini okumuştum ve biraz araştırma sonucu ikna oldum bana doktorum vermedi verseydi de kullanmiycak helal muadillerini araştırmaya gecicektim henüz bebekleriniz anne karnindayken harama maruz bırakılıyor bu hoş bi durum değil tabiki duymamış olabilirsiniz belki diye bilgilendirmek istedim
kızçem bu hayatta kendinden değerlisi yok değmeyecek insanlara üzülme eve de kapatma kendini daha çok üzülürsün çık gez dolaş kuaföre git seni ne mutlu ederse onu yap ama unutma en değerli sensin..:))Bir şeylerin hala anlamlı olduğu zamana dönmek istiyorum ....
Ben yinede araştırmaniziBende elevit kullanıyorum canım ülkemiz yüzde 90 musluman herseyin devlet kontrolunde oldugu bir sağlık bakanlığimiz var içinde domuz jelatini olan bi ilacın ülkemizde olacağını hiç sanmıyorum hele de bunu Dr un yazacağını hiç sanmıyorum hani Dr bunu tavsiyeyle verse neyse ama Dr reçete ediyor SGK da bir kismini karşılıyor
Neyse bu benim dusuncem paylaşmak istedim
uyarın için çokkkk teşekkürler canım dr eleviit yazdı ama Allahtan eczacı çok daha iyi bir ilaç var dedi kabızlığıda önlüyor dedi adı vinalacimmunitum diye onu aldık onu kullanıyoruz hervitamin var içerisin de :))
Ben yinede araştırmanizi tavsiye ederimBende elevit kullanıyorum canım ülkemiz yüzde 90 musluman herseyin devlet kontrolunde oldugu bir sağlık bakanlığimiz var içinde domuz jelatini olan bi ilacın ülkemizde olacağını hiç sanmıyorum hele de bunu Dr un yazacağını hiç sanmıyorum hani Dr bunu tavsiyeyle verse neyse ama Dr reçete ediyor SGK da bir kismini karşılıyor
Neyse bu benim dusuncem paylaşmak istedim
Rica ederim canım senin adına da sevindim kullanmamissin yediğimiz içtiğimiz kullandığımız ilaçlar haliyle direk bebege gidiyo çünküuyarın için çokkkk teşekkürler canım dr eleviit yazdı ama Allahtan eczacı çok daha iyi bir ilaç var dedi kabızlığıda önlüyor dedi adı vinalacimmunitum diye onu aldık onu kullanıyoruz hervitamin var içerisin de :))
Normal cnim akintinin olmasi merak etme:)GuZeller guzeli hamisler benim bugun ucuncu gunum transfer sonrasi sizden hic akinti geldi mi ben bu sabah wc ye gittim camasirim islanmis sungelmis sankim normal mi bilemedim
Öncelikle günaydın tatlım stres yapma normal Allahın izni ile tuttu korkma :))GuZeller guzeli hamisler benim bugun ucuncu gunum transfer sonrasi sizden hic akinti geldi mi ben bu sabah wc ye gittim camasirim islanmis sungelmis sankim normal mi bilemedim
Aycacigim bugün randevun vardı tatlım hadi güzel sağlıklı haberlerini bekliyoruz inşallah..Neyin var tatlim skma canini
Çok şükür canım gözünüz aymış Allah saglıkla tamamlamayı nasip etsin inşallahBen geldim bebis cok sukur iyi 1 hafta onde buyuyo dedi d.r seker yuklemesi yapildi sonuc hemen cikmiyomus.ikili test yapilmadi buyuklugu onde oldugu icin 2 hafta snra 3 test yapilcak
Maşallah canım hayırlı evlat olsun ..Bu arada erkegiz canlar :)))
Bu arada erkegiz canlar :)))
Canim masaallah Allah daim etsin kuzucugun iyiligini. Ay artik cinsiyetini de biliuosun ne güzel hayırlı ugurlu olsun oglusun :)))Ben geldim bebis cok sukur iyi 1 hafta onde buyuyo dedi d.r seker yuklemesi yapildi sonuc hemen cikmiyomus.ikili test yapilmadi buyuklugu onde oldugu icin 2 hafta snra 3 test yapilcak
Gözün aydın canımm. Bak o kadar bulantıya kusmaya yine de ne güzel beslenmiş bebeğin. Kansızlık bile vardı sende :) maşallah. Benim de tam 1 hafta kaldı gelecek perşembe de benim muayeneBen geldim bebis cok sukur iyi 1 hafta onde buyuyo dedi d.r seker yuklemesi yapildi sonuc hemen cikmiyomus.ikili test yapilmadi buyuklugu onde oldugu icin 2 hafta snra 3 test yapilcak
Yaaaa gözün bi kere daha aydın ben de öğrenemk istiyorum artkkk. English home da çok güzel şeyler vardı. Bebek küveti kovası takım bile getirmişler ama renkler hep mavi ve pembeydi. Bişi alamadan çıktım.Bu arada erkegiz canlar :)))
Amin canim hepimiz saglikla ilerleyelm insMaşallah canım hayırlı evlat olsun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?