2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

uyarın için çokkkk teşekkürler canım dr eleviit yazdı ama Allahtan eczacı çok daha iyi bir ilaç var dedi kabızlığıda önlüyor dedi adı vinalacimmunitum diye onu aldık onu kullanıyoruz hervitamin var içerisin de :))

Bir şeylerin hala anlamlı olduğu zamana dönmek istiyorum ....
kızçem bu hayatta kendinden değerlisi yok değmeyecek insanlara üzülme eve de kapatma kendini daha çok üzülürsün çık gez dolaş kuaföre git seni ne mutlu ederse onu yap ama unutma en değerli sensin..:))

Ben yinede araştırmanizi
Ben yinede araştırmanizi tavsiye ederim

Rica ederim canım senin adına da sevindim kullanmamissin yediğimiz içtiğimiz kullandığımız ilaçlar haliyle direk bebege gidiyo çünkü

GuZeller guzeli hamisler benim bugun ucuncu gunum transfer sonrasi sizden hic akinti geldi mi ben bu sabah wc ye gittim camasirim islanmis sungelmis sankim normal mi bilemedim

Günaydın mı diyeyim biraz geç oldu sanki onun için. Ben uyanıorum kahvaltıdan sonra yeniden uyuyorum. Her öğün öncesi ve sonrası uyuyorum sanırım :d

Benim de doktorum imomu kesebilirsinn artık dedi. Randevuma bir hafta kaldı. Yani artık sabah tiroid hormonu harici hiçbir ilaç kullanmıorum. Acaba ben ne zaman başlicam vitamin takviyesine falan.

Bu arada balık konusunda ds tedirginliklerimiz vardı. Hangi balığı yiyebilirim yiyemem diye. Metroya gitmiştik pazartesi. Somon önerdiler balık reyonunda. Fırında somon yemeye başladım haftada iki kere. Sevmiyorsanız bile balık yemeyi sakın aksatmayın.

Ben geldim bebis cok sukur iyi 1 hafta onde buyuyo dedi d.r seker yuklemesi yapildi sonuc hemen cikmiyomus.ikili test yapilmadi buyuklugu onde oldugu icin 2 hafta snra 3 test yapilcak

Ben geldim bebis cok sukur iyi 1 hafta onde buyuyo dedi d.r seker yuklemesi yapildi sonuc hemen cikmiyomus.ikili test yapilmadi buyuklugu onde oldugu icin 2 hafta snra 3 test yapilcak
Çok şükür canım gözünüz aymış Allah saglıkla tamamlamayı nasip etsin inşallah

Canim masaallah Allah daim etsin kuzucugun iyiligini. Ay artik cinsiyetini de biliuosun ne güzel hayırlı ugurlu olsun oglusun :)))

Gözün aydın canımm. Bak o kadar bulantıya kusmaya yine de ne güzel beslenmiş bebeğin. Kansızlık bile vardı sende :) maşallah. Benim de tam 1 hafta kaldı gelecek perşembe de benim muayene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…