Sana da hayırlı cumalar cnm nasilsinsin?yeniden inş ne zaman ?
Adet tarihime gore sanirim tam bilmiyorum tatlim ya ama ama gunune gore baya buyumus ole dedi.dogum tarihm de allah izin verirse 23 ekimcanım ben de sana onu sorcaktım kaç haftalıksın tam diye. gerçi hiç alakası yok her bebeğin gelişimi de rahimdeki duruşu da değişiyor. hatta muayene anına göre de değişiyor. benim 12+2 olacak zaten. baya erken çağırmış beni o zaman :d peki senin 14+2 gelişimine göre mi adet tarihine göre mi? bir hafta önden gidiormuş ya?
Aynen tatlim herkez ole kiz diyince ole algiladim sanirim erkek diynce sok oldum allahim hepimize saglikli hayirli evlat nasip etsin rabbimayçacığım tezleri çürüttün kusma ile alakası yokmuş..:))sağlıkla büyüsün inşallahhh..
Cnm hayırlı olsun oğlusun. Çok sevindim herseyin yolunda olmasına. Saglicakla kucağımıza alalim evlatciklarimizi.Saglikli bisekilde ogrenince almaya baslarsin artik tatlim.allahim saglikli hayirli evlat nasip etsin herkeze cok tuhafim :))
Aa tur sitelerinde var mi oyle sigorta yoksa otel sitelerinde mi yapiliyo bilmem cok istedim asljnda yurtdisi cok istemistik ama bebis geldi ya kalsin cok ta onemli degilbayramda hem sakin olur hem de fiyatlar uygun oluyor. tatil sigortası yapabilirsiniz canım erken rez ile birlikte. cüzi bir miktar ödeme yapıosun ekstradan, tarih değişikliği veya komple iptal istediğinde para iadesini kesintisiz alıosun bi bu şekilde araştır.
Aynen canim benim de agustosta arkadasimin dugunu var 1 hafta onceden gidip klicam jnsallah nisanina gidemedim kanamamdan dolayi saglikli olalm da gderiz insallah yuzmek cokta faydaliymis nasip olursa gderizCanim biz de cok kaearsizdik ancak ptesi dra sordum nereye gideceksiniz dedi kas a dedim . Gidn gidin dedi esim de arabayla mi ucakla mi gidelim risk var mi dedi dr da ucakla giderse daha iyi dedi . Uzun yol sonucta ayni sekilde durmamak lazim uzun sure :) haziran basi ramazan oncesi tatile gidicez kisacik . Donuste de annemleri gormeye gidicem :) bi de agustosta dusunuyorum bakalim hayirlisi. Insallah saglikla gider geliriz hepimiz
Maşallah bakalım bizim de tarihimiz değişir ilerde. Doğum şekli de kafamı kurcalamaya başladı /: senin sezaryen olur sanırım. Hem zayıfsın hem kansızlık var. Kıymetli bebişlerimiz çok uzatmadan gelişimi tamamlayınca sezaryen en mantıklısı görünüor. Ama işte kafamı kurcalıor yine deAdet tarihime gore sanirim tam bilmiyorum tatlim ya ama ama gunune gore baya buyumus ole dedi.dogum tarihm de allah izin verirse 23 ekim
Var tabi canım tur şirketlerinde. Sen bi öylesine bi şirketi ara. Fiyat al bayrama. Tatil sigortasıyla ilgili de bilgi alabilir miyim de.Aa tur sitelerinde var mi oyle sigorta yoksa otel sitelerinde mi yapiliyo bilmem cok istedim asljnda yurtdisi cok istemistik ama bebis geldi ya kalsin cok ta onemli degil
Canim oglusun hayırlı olsun sağlıkla kucağına al insallahAynen tatlim herkez ole kiz diyince ole algiladim sanirim erkek diynce sok oldum allahim hepimize saglikli hayirli evlat nasip etsin rabbim
Esim arabayla seyahat seviyor istediğimiz yerde takılmak için uçakla da gitsek araç kıramıyoruz gezerken ona kalsa ben ağırlamadan hemen tatil yapmak istiyor da ben tatil için erken diye düşünüyorum bakalım dr muz ne diyecek:))Var tabi canım tur şirketlerinde. Sen bi öylesine bi şirketi ara. Fiyat al bayrama. Tatil sigortasıyla ilgili de bilgi alabilir miyim de.
Normal dogumu aklma getirmiyorum bi aksilik cikmazsa sezeryan istyorum ben ben transferimi bile uyutularak yaptirdim dusun yani :)))Maşallah bakalım bizim de tarihimiz değişir ilerde. Doğum şekli de kafamı kurcalamaya başladı /: senin sezaryen olur sanırım. Hem zayıfsın hem kansızlık var. Kıymetli bebişlerimiz çok uzatmadan gelişimi tamamlayınca sezaryen en mantıklısı görünüor. Ama işte kafamı kurcalıor yine de
Sagol tatlim hepimz saglikla kucaklarmiza alalim ins allahim isteyen herkeze nasip etsin rabbim.simdi isim telasi sardi beni :))
Sagol canim benim amin aminnn hepimizin hep guzel haberleri olsun insCanim oglusun hayırlı olsun sağlıkla kucağına al insallah
oh ne güzel.bizim doktor gidin dese de dinlemez eşim :d evham maximumda. bebeklere de çok iyi gelir annenin dertsiz tasasız mutlu olması hem :)Canim biz de cok kaearsizdik ancak ptesi dra sordum nereye gideceksiniz dedi kas a dedim . Gidn gidin dedi esim de arabayla mi ucakla mi gidelim risk var mi dedi dr da ucakla giderse daha iyi dedi . Uzun yol sonucta ayni sekilde durmamak lazim uzun sure :) haziran basi ramazan oncesi tatile gidicez kisacik . Donuste de annemleri gormeye gidicem :) bi de agustosta dusunuyorum bakalim hayirlisi. Insallah saglikla gider geliriz hepimiz
canım benim de 5 inde 2li test var da. benim de sizle tam 2 hafta var aramda. acaba cinsiyet öğrenir miyiz merakındayım sma günü haftası bile belli olmuor aslında. meraktan sordum ama biraz da boşa bi soru oldu :dCanım biz ayca ile ayni gün transfer olduk.ama o ileri çünkü son adet tarihini ve donma mi tazemi diye soruyorlar ayçanın ki donma.idi benim ki taze embriyo idi.bana dr muz tam normal.sürecinde ilerliyoruz dedi..ama ilk sordukları.son.adet tarihi.
canım amin inşallah. nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?