2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Adet tarihime gore sanirim tam bilmiyorum tatlim ya ama ama gunune gore baya buyumus ole dedi.dogum tarihm de allah izin verirse 23 ekim

Aa tur sitelerinde var mi oyle sigorta yoksa otel sitelerinde mi yapiliyo bilmem cok istedim asljnda yurtdisi cok istemistik ama bebis geldi ya kalsin cok ta onemli degil

Aynen canim benim de agustosta arkadasimin dugunu var 1 hafta onceden gidip klicam jnsallah nisanina gidemedim kanamamdan dolayi saglikli olalm da gderiz insallah yuzmek cokta faydaliymis nasip olursa gderiz

Adet tarihime gore sanirim tam bilmiyorum tatlim ya ama ama gunune gore baya buyumus ole dedi.dogum tarihm de allah izin verirse 23 ekim
Maşallah bakalım bizim de tarihimiz değişir ilerde. Doğum şekli de kafamı kurcalamaya başladı /: senin sezaryen olur sanırım. Hem zayıfsın hem kansızlık var. Kıymetli bebişlerimiz çok uzatmadan gelişimi tamamlayınca sezaryen en mantıklısı görünüor. Ama işte kafamı kurcalıor yine de

Aa tur sitelerinde var mi oyle sigorta yoksa otel sitelerinde mi yapiliyo bilmem cok istedim asljnda yurtdisi cok istemistik ama bebis geldi ya kalsin cok ta onemli degil
Var tabi canım tur şirketlerinde. Sen bi öylesine bi şirketi ara. Fiyat al bayrama. Tatil sigortasıyla ilgili de bilgi alabilir miyim de.

Var tabi canım tur şirketlerinde. Sen bi öylesine bi şirketi ara. Fiyat al bayrama. Tatil sigortasıyla ilgili de bilgi alabilir miyim de.
Esim arabayla seyahat seviyor istediğimiz yerde takılmak için uçakla da gitsek araç kıramıyoruz gezerken ona kalsa ben ağırlamadan hemen tatil yapmak istiyor da ben tatil için erken diye düşünüyorum bakalım dr muz ne diyecek:))

Normal dogumu aklma getirmiyorum bi aksilik cikmazsa sezeryan istyorum ben ben transferimi bile uyutularak yaptirdim dusun yani :)))

Kizlar nasilsiniz ben bugun is basi yaptim annemden kendi evime gectim ama kocam pek becerikli degil yandim yani bugun otobusle geldim masallah ralli yapiyoruz sanarsin cok sarsti beni birsey olmamistir demi icim disima cikti gelene kadar bugun 4gunum ama bendeyine belirti yok

oh ne güzel.bizim doktor gidin dese de dinlemez eşim :d evham maximumda. bebeklere de çok iyi gelir annenin dertsiz tasasız mutlu olması hem :)

canım benim de 5 inde 2li test var da. benim de sizle tam 2 hafta var aramda. acaba cinsiyet öğrenir miyiz merakındayım sma günü haftası bile belli olmuor aslında. meraktan sordum ama biraz da boşa bi soru oldu :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…