Dis gebelik gecirdigimde hicbirsey anlamamistim taki sancilarim baslayana kadar dun cok korktum bir saat yol cektim bugun sag kasigimda hafif hafif batmalar oluyor yaa hayirlisi transfer gununude sayarsak besinci gun oluyor dus aldim artik evde dinleniyorum elektriklerde gitti bir bucukda ignem var hast igne yaptirmaya gidecegim birazda guneslenirim parkda yarinda adet gunum benim bakalim ne olcak bel agrisida var bende azaz ama onuda masa basi caslistigim icin olur saniyorum hic anlamiyorum ben isten SiZleri opuyorummne güzel hamileliğin de rahat geçer inşallah benim gibi :) bişi olmaz yoldan da. uzun süre oturmadığın sürece. benim eşim de öyle. annem olmadığı zamanlar acınacak haldeyiz :d hem bana yaptırmıor hem kendi yapmıor iş...
Yeğenimin adı alaz :) eşimin adı da bora. Bora koysunlar dio sana :d kendi de erkek olursa bora istiordu ama bi arkadaşı bizden duyup kendi adını koyduğu için koymasam mı acaba o bizden duydu tam tersi olmuş gibi algılamasın insanlar diorEymen, cinar , ayaz , ediz , alaz , uras , emir , berke , yagiz , ayberk...hangisi kizlar sizce oylama baslamistir canlar yada farkli bi isim :)))))))
Canım alınmış mıydı tüplerin? Yeniden dış olma ihtimali yok di miDis gebelik gecirdigimde hicbirsey anlamamistim taki sancilarim baslayana kadar dun cok korktum bir saat yol cektim bugun sag kasigimda hafif hafif batmalar oluyor yaa hayirlisi transfer gununude sayarsak besinci gun oluyor dus aldim artik evde dinleniyorum elektriklerde gitti bir bucukda ignem var hast igne yaptirmaya gidecegim birazda guneslenirim parkda yarinda adet gunum benim bakalim ne olcak bel agrisida var bende azaz ama onuda masa basi caslistigim icin olur saniyorum hic anlamiyorum ben isten SiZleri opuyorumm
Evet canim rahimle baglantisi kesildi sag tupumde hidrosalpenks vardi sol yumurtaligm alinmisti oncesinde kist nedeni ile tupde kapanmis yumurta olmayinca gozukmuyordu lapotoskobide de gozukmedi gecen sene tup bebek tedavisi oldum islemlerdrn sonra transfer olmaya karar verdim bu sene hazir hissettim kendimi uc tane embriyom olustu iki tanesi transfer edildi ucuncusu cozulurken sekli bozulmus cok heyecanli yaaa bekle bekleCanım alınmış mıydı tüplerin? Yeniden dış olma ihtimali yok di mihep normal bu anlattığın belirtiler. Ama belirti arayıp bir şeye yorma. Transfer gününü saymicaksın tahlil günü için bi sonraki günden başlicaksın. 4. Gündesin yani.
Gelmez olur mu cok iyi gelir canimcanım ben daha önce araştırmıştım ankaraya gideceğim zaman. 8 haftalıkken gittik. seyahat için en ideal zaman 2. tremester diolar. 16 hafta çok uygun yani. ilk 3 ayda mide bulantısı falan zorlar son 3 ayda da zaten hareket kabiliyetiniz azalıyor diyordu hangi makaleyi okusam. bizim yayla evimiz var haftasonları gidioruz normalde. ayder kadar cennet olmasa da orayı da çok sevioeum ama burdaki yatağımı çok arıorum artık. rahat edebilir miyim uzun süre bilemiorum. bir de yayla nemli biraz bakalım iyi gelir mi...
Off en gicik oldugum sey arkadaslarin senden duydugu seyi senden once yapmasiYeğenimin adı alaz :) eşimin adı da bora. Bora koysunlar dio sana :d kendi de erkek olursa bora istiordu ama bi arkadaşı bizden duyup kendi adını koyduğu için koymasam mı acaba o bizden duydu tam tersi olmuş gibi algılamasın insanlar dior
Yaa kiz erkege dinse neyse de erkek kiza nasil dondu yanlus gordu demekki :) hayirli olsun canimKızlar bnm beybide cinsiyet değiştirdi kıza döndü :) Ama buda kesin değilmiş 16 haftaya kadar net göremiyorlarmış neyse biz kızız biriki tulum almıştım erkek diğe artık evde giyeriz :)) Hayırlısı
İnsan transfer sonrası hep vücudunu dinliyor o neden bu neden inşallah herşey yolundadır Can'ım rabbime bırak keyfini çıkar inan ben hala öyleyim 14 haftalık olduk ama hala bişey olacak korkusu gitmiyor içimden bişeyler yanlış sanki hep öyle hissediyorum kafam hiç rahat etmiyor kendi kendime konuşuyorum bişey yok herşey yolunda olacak yiyecek ekmegi varsa doğacak diyorum ama zor gerçekten düşünmeden durmakDis gebelik gecirdigimde hicbirsey anlamamistim taki sancilarim baslayana kadar dun cok korktum bir saat yol cektim bugun sag kasigimda hafif hafif batmalar oluyor yaa hayirlisi transfer gununude sayarsak besinci gun oluyor dus aldim artik evde dinleniyorum elektriklerde gitti bir bucukda ignem var hast igne yaptirmaya gidecegim birazda guneslenirim parkda yarinda adet gunum benim bakalim ne olcak bel agrisida var bende azaz ama onuda masa basi caslistigim icin olur saniyorum hic anlamiyorum ben isten SiZleri opuyorumm
Kizlaar bnm cok agrilarim oluyo ya kasiklarimda bazen belimde paso yatiyorumne zormus ikiz gebelikleri olanlar normal mi ne zaman gecer 9 ay boyle gecer mi
Canım cokkk geçmiş olsun Allahım.birdaha yasatmasin içini ferah tut stres yapma inşallah senin ki de tuttu bebeklerin seninle canım senin de hayırlı güzel.haberlerini alacağız inş..Evet canim rahimle baglantisi kesildi sag tupumde hidrosalpenks vardi sol yumurtaligm alinmisti oncesinde kist nedeni ile tupde kapanmis yumurta olmayinca gozukmuyordu lapotoskobide de gozukmedi gecen sene tup bebek tedavisi oldum islemlerdrn sonra transfer olmaya karar verdim bu sene hazir hissettim kendimi uc tane embriyom olustu iki tanesi transfer edildi ucuncusu cozulurken sekli bozulmus cok heyecanli yaaa bekle bekle
Canım birşey yapmadan önce doktorunla görüş o daha iyi bilir yanlış birşey yapma kendi kafana gore..sağlıkla inş.Kızlar yardım edin nolur benim nisanda ki adetimde igne vericeklerdi tüp bebek için ama adet olmadım papatya ve biberiye çayi içsel yumurta kalitesini düşürür mu acaba
Günaydın cnm.Günaydın Hamişler
Borada guzel arkadasina bak sen :))bende bu isimlerden birine karar vermek istiyorum 16 haftada sesleri alglamaya basliyomus ozamana kadar bulup ismiyle konusmak istiyorum cunku bebis onla konusuldugunda cok mutlu oluyomus :)))Yeğenimin adı alaz :) eşimin adı da bora. Bora koysunlar dio sana :d kendi de erkek olursa bora istiordu ama bi arkadaşı bizden duyup kendi adını koyduğu için koymasam mı acaba o bizden duydu tam tersi olmuş gibi algılamasın insanlar dior
Saglikli bi sekilde ogrenirsiniz ins tatlim.dusundugun isimler guzel hayirlisi bakalimBenim erkek olursa koyacağım isim arel canim Bi araştır anlamı güzel ve kulagima da çok güzel geliyor :) birde yanına eski Bi isim koyacağım inşallah Mustafa veya selim gibi kız olursa da aynı şekilde düşünüyorum biri modern biri eski ve bilindik Zeynep çok istiyorum mesela
Ayyy herşeyi düşünüyorum da cinsiyetimiz yok daha ölcem meraktan :))))
Aaa masallah nasil karistirmis d.r ki.saglikli olsunlarda.bizim bariz cok net erkek :)))Kızlar bnm beybide cinsiyet değiştirdi kıza döndü :) Ama buda kesin değilmiş 16 haftaya kadar net göremiyorlarmış neyse biz kızız biriki tulum almıştım erkek diğe artık evde giyeriz :)) Hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?