2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

ne güzel hamileliğin de rahat geçer inşallah benim gibi :) bişi olmaz yoldan da. uzun süre oturmadığın sürece. benim eşim de öyle. annem olmadığı zamanlar acınacak haldeyiz :d hem bana yaptırmıor hem kendi yapmıor iş...

canım çok şükür kanaman tekrarlamadı. allah korusun bi düşük riski olmadıkça doktorlar önerior tatili. ama deeplineeın dediğ gibi ikna edersem biz de uçakla gideriz. saatte bir mola vermekle yol bitmez ege'ye. en şanslımız ayça yani

ben eşimi ikna edebilecek miyim bakalım :d yaylaya gideriz bi ay serin serin dinlenirsin dio ahahab

Normal dogumu aklma getirmiyorum bi aksilik cikmazsa sezeryan istyorum ben ben transferimi bile uyutularak yaptirdim dusun yani :)))
yaa benim de geçen aklıma geldi kızlardan biri anestezili transfer yaptırmıştı kimdi o diye :d ben de normal doğumdan korkuorum ama artık spinali öneriolar. genel anestezide bebeğe fazla ilaç gidiormuş. e uyanık olduktan sonra epiduralle noemal doğum da olur diorm. hem süt gecikeb,lior hem de karında dikiş olmayınca bebekle daha rahat ilgilenilir diye. aklım karışık yani.

Yaa kiyamiyo demekki :) benimki de ayder istiyor aslinda ramazan bayrami bana 16 hafta olucak erken olabilir tatil icin bayramda aydere gideblrz 2-3 gun agustos sonu eylul basi da tatil yapariz insallah bebislermz saglikli olursa

Yaa kiyamiyo demekki :) benimki de ayder istiyor aslinda ramazan bayrami bana 16 hafta olucak erken olabilir tatil icin bayramda aydere gideblrz 2-3 gun agustos sonu eylul basi da tatil yapariz insallah bebislermz saglikli olursa
canım ben daha önce araştırmıştım ankaraya gideceğim zaman. 8 haftalıkken gittik. seyahat için en ideal zaman 2. tremester diolar. 16 hafta çok uygun yani. ilk 3 ayda mide bulantısı falan zorlar son 3 ayda da zaten hareket kabiliyetiniz azalıyor diyordu hangi makaleyi okusam. bizim yayla evimiz var haftasonları gidioruz normalde. ayder kadar cennet olmasa da orayı da çok sevioeum ama burdaki yatağımı çok arıorum artık. rahat edebilir miyim uzun süre bilemiorum. bir de yayla nemli biraz bakalım iyi gelir mi...

Sana da hayırlı cumalar cnm nasilsinsin?yeniden inş ne zaman ?
sağol canım daha iyiyim. yazmıyorum ama hepinizi takip ediyorum. ben iyiyim kendimi toparladım. araştırmalarımı yaptım. adet bekliyorum. doğum yapmadım ama normal doğum yapan hamileler gibisin dedi doktor. bedenimin rahimin eski haline dönmesi 40 günü bulur dedi. hormonlar yavaş yavaş vücuttan gidiyormuş. zaten kahve renkli kanamalarım azar azar da olsa devam ediyor.
tekrar tüp bebeğe başka bir merkezde deneyeceğim. genetik testlerini ve pgt yöntemini düşünmüyorum. geçmiş olsuna gelen herkes birini örnek verdi. normal gebeliklerde de bebeğin kalbinin durması, gelişimin durması oluyormuş ve arkasında hemen hamile kalan ve doğum yapan var. doktorumla konuştum genetik test için erken dedi. sürekli düşük olsa anlarım dedi.
birde forumda pgt yöntemi ile ilgili bir topik açılmış. orayı okudum. pgt yöntemi ile hamile kalan ve bebeğin kalbi durduğu için veya gelişimi durduğu kürtaj olan var. bende aynı sebebten dolayı pgt yöntemine baş vuracaktım aynısı oluyorsa 1500dolar vermenin anlamı yok ekstradan. para bir yana o da apayrı bir stres. doktor yapması gerekeni yapar canı rabbim verir. pgt yada normal fark yok yani. bunları duyunca normal tüp bebek yöntemini tekrar demeye karar verdim. hakkımızda hayırlısı olsun. rabbim nasip ettiyse olur. etmediyse ne yaparsam yapayım olmaz.

teşekkür ederim iyiyim canım sen nasılsın
bildiğin gibi canım iyiyim şükür. bĞışıklık testi falan duydum bir de. onu da araştır bi istersen yaptırmadıysan eğer. bazı durumlarda da bağışıklık sistemi bebeği yabancı madde olarak görüp atıyormuş. eşimin teyzesinde de vardı bu durum. teyzesi ama eşimden 4 yaş büyük. bir oğlu bir kızı var.

canım ne kadar örnek verilirse verilsin dediğin gibi herkesin en ufak bir farklı durumu bile her şeyi değiştiriyor. insanlar yine de belki umudun kırılmıştır diye böyle örnek veriyor.

bir arkadaşımda benzer rahatsızlıklarımız var. o 1,5 yıldır aşılama yaptırıyor benden önce başladı yani tedaviye. geçen ay kimyasal gebelik yaşamış. bu ay yine aşılama yapıldı yine aynısı olursa diye korkuor. dediğin gibi ilk 3 ayda aslında düşük ihtimali o kadar fazla ki, avrupada 3 ay dolmadan ultrasona ve muayeneye bile çağırmıyor doktorlar. bir de yumurta sayın çok fazla olmuyorsa ki donmuşun yok sanırım, pgt için beklemek dondurmak çözdürmek de bir risk.

sen kafanı toplamışsım bir yol çizmişsin. ilk seferinde olduğu gibi yine gözün yolda kalmayacak eminim. :) bir tatile falan gitseniz bari bu arada :d

tatile çıkacağım ama eşim denizi çok seviyor. o yüzden ramazan sonrasına kaldı. ama ben pazartesi günü antalyaya gideceğim. orada yiğenim var. 2 yaşına kadar ben büyüttüm onu geceli gündüzlü baktım. onla vakit geçirmek bana iyi gelecek. gitmişken tüp merkezinede uğraşacam. dediğim gibi bu seferde bir test yaptırmayacağım. pgt yöntemiyle hamile kalıp kürtaj olanları duyunca gerçekten gereksiz gördüm şuan için.

birde pataloji sonucum temiz çıktı. ailede genetik sıkıntısı olan kimse yok, çocuğu olmayan yok. bizdede belirsiz infetelite diyorlar. ikimizdede sorun yok. aslında hala kafam karışık galiba. off offf

canım çok şükür bizlerin çözülebilir sorunları vardı. hepimiz şanslıyız. birkaç gündür yumurta bağışıyla ilgili çok eski bir başlığı sanki roman okuyor gibi okuyorum. o yüzden sürekli açık site. ne zorluklar ne üzüntüler yaşıorlar. her hamile haberinde gözüm doluyor 4-5 yaşında şimdi o bebekler :) 25 yaşında menopoza girenler bile var. hayat ne yazık ki hiç adil değil.

çok şükür halimize. antalyadan da yaz bize :) benim de bir yeğenimle ilişkim öyle şimdi 7 yaşında bir koca eşek! iyi tatiller canım.

birde pataloji sonucum temiz çıktı. ailede genetik sıkıntısı olan kimse yok, çocuğu olmayan yok. bizdede belirsiz infetelite diyorlar. ikimizdede sorun yok. aslında hala kafam karışık galiba. off offf
canım benim de sebepsiz infertiliteydi. ama dediğin gibi kolaylıkla hamile kalıp düşük yapan ve bunun sebebi olmayan insanlar da var. doğal seleksiyon ne yazık ki. bir şekilde güçsüz bebek dünyaya gelmiyor. bazı bebkler de bir sürü hastalıkla doğuyor allah korusun yavrularımızı.

ben ilk denemede yeniden hamile kalacağına eminim. çok da takma kafana. ama bağışıklık testine bi bak derim. kan veripsun sadece bildiğim kadarıyla. öyle çok ayrıntılı bir yanı yok. benim de tüp bebek süreci beklenmeden başladığı için araştırma imkanım olmamıştı hiç. pıhtılaşma ve bağışıklığı yaptırırdım şimdiki bilgim olsa. içini ferah tut sen.

bir şey daha sorcam hsg çektirmiş miydin daha önce? şekil açısından değerlendirmesini iste doktorunun. rahmin ters üçgen şeklinde olması gerekiyormuş benimkinin iki kenarı iç bükeydi. o şekliyle dar olduğu için erken dönemde düşüğe veya 5. aylarda erken doğuma yol açar demişti doktorum ve bana bunu hsg yi isteyen doktor bile söylememişti. ekimde ameliyat oldum sonrasında toparlanın a ocakta aşılamaya başlamıştım. bunu da bir sor lütfen.

sağol canım yazarım. allah bağışlasın yeğen bir başka

hsg çekildim. doktor bir sıkıntı yok demşti. pıhtılaşmayıda tüp bebek merkezi yaptırdı. sanırım ondada sıkıntı yokki hiç ilaç vermedi. bağışıklığı araştırayım ne diye sormam gerekiyor.

Canım sağlıkla inşallah gönlüne gore versin rabbim.emeklerini boşa göndermesin.

Eymen, cinar , ayaz , ediz , alaz , uras , emir , berke , yagiz , ayberk...hangisi kizlar sizce oylama baslamistir canlar yada farkli bi isim :)))))))
Benim erkek olursa koyacağım isim arel canim Bi araştır anlamı güzel ve kulagima da çok güzel geliyor :) birde yanına eski Bi isim koyacağım inşallah Mustafa veya selim gibi kız olursa da aynı şekilde düşünüyorum biri modern biri eski ve bilindik Zeynep çok istiyorum mesela
Ayyy herşeyi düşünüyorum da cinsiyetimiz yok daha ölcem meraktan :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…