2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Kızlar yardım edin nolur benim nisanda ki adetimde igne vericeklerdi tüp bebek için ama adet olmadım papatya ve biberiye çayi içsel yumurta kalitesini düşürür mu acaba
adet olamadıysan eğer önce gebelik testi yaptırıp sonra farlutal veya benzeri bir adet söktürücü tavsiye ediyor doktor. bana da beklemek istersen kendi kendine olmayı bekle istemiyorsan farlutal başla demişti. pazartesi doktorunu ara bu aşamada bitkiden medet umma sakın. ilacın ne doz içileceği belli kaç günde etki edeceği belli. bitkilerse belirsiz... etkileri de öyle

yaa en büyük korkum söylenen cinsiyetin yanlış çıkması. cinsiyeti öğrendiğim gün zıvanadan çıkcam çünkü :d elimizde patlar eşyalar
Bende anlamadım aycacım olsun ikiside lazım saglıklı olsun da farketmez canım Hayırlısıyla kuçağımıza alalım inşallah

Borada guzel arkadasina bak sen :))bende bu isimlerden birine karar vermek istiyorum 16 haftada sesleri alglamaya basliyomus ozamana kadar bulup ismiyle konusmak istiyorum cunku bebis onla konusuldugunda cok mutlu oluyomus :)))
yaa evet. arkadaşın adı hasan. onların bi yaşında şimdi oğulları o da hasan koydu oğluna. eşim dio ki adım hasan olsa çocuğuma koymam salak kopya çekcem diye yaptıkları hale bak dio :d feci kızgın yani. şimdi biz de eşimin adını koysak belki utanmadan bizden gördü der /:

Ya evet bende tutamadım kendimi aldım bişeyler olsun evde giydiririm olmadı hediye ederim can saglığı 16. haftaya kadar net anlasılmıyormuş hayırlısı inşallah

Bende anlamadım aycacım olsun ikiside lazım saglıklı olsun da farketmez canım Hayırlısıyla kuçağımıza alalım inşallah
Canım bana da dr o nedenle söylemedi bir tahminim var ama değişebilir o nedenle söylemem dedi hayırlısı olsun ya dediğin gibi ikisi de ayrı güzel ben ikiz olmasını çok istemiştim biri kız biri erkek nasip artik sadece sağlıklı olsun yeter ..:))

İyiyiz çok.şükür com sen.nasılsın?sadece ben de ağırlık var hareket etme isteksizliği:))
Iyiym bende tatlim ama cok sistim ya gorsen karnimi :))))yat dinlen tatlim bebir agrlik yapiyodur annesi.seker sonucum cikti temiz cok sukur.senin sonucun ciktimi tatlim

Arez Asel Miray 1. erkek ismi diğer ikisi kız bnm düşündüklerim kızsa net Miray olucak allahın izniyle ..

Neden desinler tatlim kime ne gonlundeki neyse onu koyarsin.bende karar veremiyorum o isimlerden hangsini koysam die

Arez Asel Miray 1. erkek ismi diğer ikisi kız bnm düşündüklerim kızsa net Miray olucak allahın izniyle ..
Bende kiz die odaklamistim kizceler herkez kizn olck diyodu.kiz olsaydi beni bende mira koycaktim kismet o saydgm erkek isimlerinden birini secemedm yardim edin kizlar ya

Sen umut diodun birara yanlış anımsamıyorsam fikrin mi değişti gerçi daha çok erken canımya Ama dayanamıyoruz heyacanlı anneler biz

Iyiym bende tatlim ama cok sistim ya gorsen karnimi :))))yat dinlen tatlim bebir agrlik yapiyodur annesi.seker sonucum cikti temiz cok sukur.senin sonucun ciktimi tatlim
İyi hadi geçmiş olsun cnm1 çok.şükür benim de iyi kaç kilosun şuan ayy ya ben çok kilo almak istemiyorum kiloyu sevmiyorum ama alıyorum(

Sen umut diodun birara yanlış anımsamıyorsam fikrin mi değişti gerçi daha çok erken canımya Ama dayanamıyoruz heyacanlı anneler biz
Umut dyodum ama bunlarda hosuma gitti.erken ama duymaya baslick ya 16 haftada ismyle sevmek istiyorum o yuzden ya :))

İyi hadi geçmiş olsun cnm1 çok.şükür benim de iyi kaç kilosun şuan ayy ya ben çok kilo almak istemiyorum kiloyu sevmiyorum ama alıyorum(
51kikoyum tatlim ama gobek cok cikti bide eskiden karnimda bisey hissetmyodum ama simdi bebis oldugunu hissediyorum sen kac kilo oldun tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…