2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Hayırlı günler kader ortaklarım iyisinizdir inşallah cinsiyeti belli olan arkadaşlarımız artık alışverişi yavaştan yaparsınız :) kuzucuklarımıza Rabbim sağlıklı sihattli doğmayı nasip etsin

Canim hayirli olsun oglusun yolda demek cok sevndm ben de yoktum bi kac gundur agrilarim var yatiyorum hep
canım. sağol çok. sana da geçmiş olsun ama bu anlattıkların da gebelik kaynaklı normal şeyler. sen bu kadar kafana takıp belirtilerin şiddetini daha çok hissediyorsun bence. bir de ikiz olduğu için bebişleein senden ileri ikiz anneleri daha iyi yardımcı olur. belki gebelikte tek gebelere göre daha ileri hafta etkisi yaşanıordur ikiz olduğu için. ama nefes kesilmesini ohss olduğum için opudan bu yana yaşıordum. hala da çabuk nefes nefese kalıorum korkma

Kizlar benim yine baslardaki gibi aşırı usumelerim basladi. Sizde nasil durum ? Bide akintilariniz nasıl?
bende üşüme hiç olmadı ama b ara hava çok sıcakken birden geri soğudu. belki ondandır biraz da. akımtı konusunda da bende iki haftadır sapsarı renkli bir akıntı başlamıştı. doktorum idrarda yanma veya akıntı da koku var mı dedi hayır diince sorun değil dedi. internette de rahim ağzı kendini korumak için üretior yazıordu. şu an o da azaldı rengi açıldı.

Yok canim agridan nefesim kesildi yuruyunce biraz 20 gundur yatiyorum resmen insan kendini dinleyince de iyi degil dusunuyor surekli hayirlisi olsn bakalm

Canım gözün aydın. Sağlıkla ilerleyin oglusunla inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…