Bugün çıktı canım sonuç.Cok şükür Rabbim e iyi çıkmış.eşimi aramışlar. İnanmadım hatta.uzulmuyeyim diye demiyo musun yoksa dedim hatta.Şükürler olsun rahatladim biraz:)
Ay valla cok sevindim yaa cok şükür maşallahBugün çıktı canım sonuç.Cok şükür Rabbim e iyi çıkmış.eşimi aramışlar. İnanmadım hatta.uzulmuyeyim diye demiyo musun yoksa dedim hatta.Şükürler olsun rahatladim biraz:)
Sağol canım:) Çok şükür... Sağlıkla ilerleyelim inşallah hep beraber...Ay valla cok sevindim yaa cok şükür maşallah
Çok şükür canım gözünüz aydın ..Sağol canım:) Çok şükür... Sağlıkla ilerleyelim inşallah hep beraber...
Sağol canım.çok şükür rahatladim birazÇok şükür canım gözünüz aydın ..
Hadi geçmiş olsun cnm çok sevindimsaglikla devam.edelim inş.Sağol canım:) Çok şükür... Sağlıkla ilerleyelim inşallah hep beraber...
Gözün aydın canım çok sevindim sizin adınıza hayırlı ömürlü evlat olsun inşallah ..Kızlar günaydın. Birkaç gündür sohbete katılamadım yoğun geçti. Bugün doktor randevumuz vardı ikili test için. Yaramaz çok uğraştırdı doktoru :) başta çok oynadı ama doktorun bakacağı taraflar değil tersi tarafları döndüburun kemiğiyle enseye sıra geldiğinde de yattı uyudu. Doktor ne kadar dürttüyse de uyanmadı. Benim de bu kadar uyumam anlam kazandı... Cinsiyetine de erkek dedi. Ama küçük bi yanılma payımız var dedi. Bebiş bi türlü uyanmayınca vajinal bakalım dedi. O şekilde bile zor ölçüm yaptı. Ama yok yok erkek bu çok net görülüyor dedi :d ölçümler güzel çıktı kanı da verdik sonuç pazartesi çıkacak. Artık alışverişe başlicam Bu arada genital nub teorisi başlığında bana kız gibi demişlerdi yanlış çıktı
Cook sevindim Can'ım hayırlısıyla devam edelim bundan sonra da inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oglusunuKızlar günaydın. Birkaç gündür sohbete katılamadım yoğun geçti. Bugün doktor randevumuz vardı ikili test için. Yaramaz çok uğraştırdı doktoru :) başta çok oynadı ama doktorun bakacağı taraflar değil tersi tarafları döndüburun kemiğiyle enseye sıra geldiğinde de yattı uyudu. Doktor ne kadar dürttüyse de uyanmadı. Benim de bu kadar uyumam anlam kazandı... Cinsiyetine de erkek dedi. Ama küçük bi yanılma payımız var dedi. Bebiş bi türlü uyanmayınca vajinal bakalım dedi. O şekilde bile zor ölçüm yaptı. Ama yok yok erkek bu çok net görülüyor dedi :d ölçümler güzel çıktı kanı da verdik sonuç pazartesi çıkacak. Artık alışverişe başlicam Bu arada genital nub teorisi başlığında bana kız gibi demişlerdi yanlış çıktı
Sağol canım rabbim hepimizin yavrusnu korusun :)Gözün aydın canım çok sevindim sizin adınıza hayırlı ömürlü evlat olsun inşallah ..
Artık oluor böyle şeyler canım ya. Ben salı günü endokrine gittiğimde ultrason uzmanı bir doktor var ona sordum daha erken cinsiyet için dedi. Ama kendi doktorum 13-14 haftadan önce belli olmaz demişti. Öyle erken olduğu fikrine alıştırınca kendimizi sorun olmadı. İlk kontrollerde çok meraklıydık ama artık bekleriz demeye başlamıştık. Doktor erkek dedi laf arasında, eşim hemen atladı ne dediniz diye ahahah isim kavgasına başladık biz de. Bence eşini dinle. Benim eşim senim gibi, dün dio ki ahbabımız bi kadın doğumcu var bugün ara cumaya da ona randevu al perşembe cinsiyet görünmezse cuma da ona gideriz dioduCook sevindim Can'ım hayırlısıyla devam edelim bundan sonra da inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oglusunu
bende ctesi gidicem tekrar Dr a cinsiyet merakımdan her hafta gidesim var ama eşim tutuyor sabret diyor sabredemiyorum oluyorum meraktan :)) bugün de karnımda değişik Bi ağırlık ve ağrı hissi ile uyandım demedim de kimseye korktum kendi kendime dayanamiycam ctesi gidicem Dr a
Canim hayirli olsun oglusun yolda demek cok sevndm ben de yoktum bi kac gundur agrilarim var yatiyorum hepSağol canım rabbim hepimizin yavrusnu korusun :)
Hadi hayırlı olsun cnm sağlıkla ilerleyelim insKızlar günaydın. Birkaç gündür sohbete katılamadım yoğun geçti. Bugün doktor randevumuz vardı ikili test için. Yaramaz çok uğraştırdı doktoru :) başta çok oynadı ama doktorun bakacağı taraflar değil tersi tarafları döndüburun kemiğiyle enseye sıra geldiğinde de yattı uyudu. Doktor ne kadar dürttüyse de uyanmadı. Benim de bu kadar uyumam anlam kazandı... Cinsiyetine de erkek dedi. Ama küçük bi yanılma payımız var dedi. Bebiş bi türlü uyanmayınca vajinal bakalım dedi. O şekilde bile zor ölçüm yaptı. Ama yok yok erkek bu çok net görülüyor dedi :d ölçümler güzel çıktı kanı da verdik sonuç pazartesi çıkacak. Artık alışverişe başlicam Bu arada genital nub teorisi başlığında bana kız gibi demişlerdi yanlış çıktı
Geçmiş olsun cnm stres yapma ben de ayni ağrı duyguları yaşadım bol dinlen 12 haftadan sonra geçiyor ben de biraz ayakta kalsam ağrı oluyordu çok korkuyorum en iyi ilacı dinlenmek cnm kendini zorlama.Kizlr ben iyice kafayi siyirdim her gece kanamam oldugunu goruyorum agrilarim var gece ozellikle gecen yarim saat carsiy ciktim yurudum nefesim kesildi bi an agridan geceleri de rahat pozisyon bulamiyorum saga don sola don agrim oluyo off gecer mi anlamadm
Aynen cnm benimde Üşüyorum ve akıntı hala var ve kokulu kızlar sizce bişey olurmuKizlar benim yine baslardaki gibi aşırı usumelerim basladi. Sizde nasil durum ? Bide akintilariniz nasıl?
Haftaya ise baslicam canm ve cok ayakta oluyorm bi ay daha rapor alamam muhtemelen ama agrim olursa alicamGeçmiş olsun cnm stres yapma ben de ayni ağrı duyguları yaşadım bol dinlen 12 haftadan sonra geçiyor ben de biraz ayakta kalsam ağrı oluyordu çok korkuyorum en iyi ilacı dinlenmek cnm kendini zorlama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?