hadi hayırlı olsun cnm artık isim düşünmeye başlarsın..:))Bu arada bana erkek dedi ama yanılma payım yüksek dedi bakalım Allahım hayırlısını sağlıklısını versin inşallah
Canım bi kesin olsunda isim kolay :) Allahın izniyle bakalım kucağımıza alalım bıdıkları inşallah 20.haftaya kadar temkinli davranacağım cinsiyet konusunda herşeyin hayırlısı arkadaşlarhadi hayırlı olsun cnm artık isim düşünmeye başlarsın..:))
Bende böyle düşündüm ve yapirmadim. Birturlu anlayamadim bu testin gerekliliğini.. hakkimizda hayırlısı hepimiz için herşey Güzel olsun inşaallahVe kararımı verdim ikili test yaptırmayacağım o strese girmek istemiyorum arkadaşlar bi sürrü insanın riskli çikip sonrasında turp gibi sağlıklı evlatları oldu diyelim ki riskli çıktı sıkıntı var aldırcakmıyım süpürgeyle karınca çektiğim de içim sızlarken nasıl eli ayağı herşeyi olan yavruya kıyılabilir benim dünya görüşüme ters nasıl bir cana kıyabiliriz yok yok ben almıyayım Hep dua etmedik mi sağlıklı olsun diye Rabbim inşallah hepimize sağlıklı sihhatlı evlat nasip eder
Tangledcigim simdi belin nasıl. Hareketini kisitliyo mu nasil bir ağrıya iyi bel ağrın geçmiş ben de bel ağrısı başladı cnm ya dün gece belimin ağrısın dan uyuyamadım..
çok normal çıkmaması sıkma canını biraz sabır canım inşallah tutmuştur Allah gönlüne göre versin ..kızlar merhaba hayırlı kandıller dılerım. ben bugun kendı kendıme canımı sıktım yaa gıttım test aldım nerden aklıma gelmısse transfer gununu sayarsak 8gun oluyor negatıf cıktı ıdrar testındedurduk yere canımı sıktım.
Saol com geçti şükür geçti bu haftalarda olması normalmiş genişledigimiz için :))Tangledcigim simdi belin nasıl. Hareketini kisitliyo mu nasil bir ağrı
Durduk yere moralimi bozdum ctesi test gunum kanda gaza geldik yaptim sonuc husrançok normal çıkmaması sıkma canını biraz sabır canım inşallah tutmuştur Allah gönlüne göre versin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?