Sağol canım iyi dileklerin için sağlık olsun yapacak bişey yok napalım aman ya sallayın gitsin olacaksa hertürlü olur boşverinyarına birşeyin kalmaz tutunma iğnelenmeleri başlar adet olacakmışsın gibi ağrılar sonda acısını unutursun hergün farklı bir ağrı hissedip heyecanlanacaksın hepsi güzel sonu da güzel olur inşallah :)
amin inşallah öncelikle senin sağlığın yerin de olsun görürsün cnm.Sonu hayır olsun
işte böyle :)Sağol canım iyi dileklerin için sağlık olsun yapacak bişey yok napalım aman ya sallayın gitsin olacaksa hertürlü olur boşverin
Goruruz insallah canim ya sana bidahaki kan testini nezamana verdi.ben igneye jele haplara devam edicekmisim.kalcalar iptal benim:)))doktorum kalp atışını görünceye kadar heyecan yok diyor sakin ol diyor inşallah onu da görürüz aycacıgım :)
Kesinlikle canım tevekkül tevekkül tevekkül. Allah' ım ol derse olur hiçbir şey mani olamaz. Inancin tam olsun onu sakın kafana takma yoksa bu 12 gün zehir olur. Olumlu ol pozitif ol dua et. Biz de yanındayız biz de dua ederizYa geç oldu işte bol bol su içince geçiyor arada sırada oluuordu bende çok cahillik yaptım galiba .neyse ya şu meseliyi kafama takmıyacağım Allah ne demişse o olur
ben de devam cnm göbekten iğneye de ilaçlara da 48 sonra tekrar istedi aynı testi bakalım hayırlısı inşallah yine güzel sonuçlar alırız aynı gün Aysegülse nin de ilk testi var inşallah :)Goruruz insallah canim ya sana bidahaki kan testini nezamana verdi.ben igneye jele haplara devam edicekmisim.kalcalar iptal benim:)))
bu arada benim göbek delik deşik morartılar içerisin de doğumdan sonra göbek estetiği de şart oldu :)ben de devam cnm göbekten iğneye de ilaçlara da 48 sonra tekrar istedi aynı testi bakalım hayırlısı inşallah yine güzel sonuçlar alırız aynı gün Aysegülse nin de ilk testi var inşallah :)
Canım babada transferden hemen sonra dayanamadığım için sonda taktılar sondaya bağlı idrar yaparken 1 gün boyunca yanma olduKızlar transfer sonrası idrarınızı yaparken inanılmaz bir sızı oluyor sizde de oldumu acaba bana bir sonda iki Kere spekulum takıldı ondan mı acaba acil cvp verir misiniz
Anlamadim canim hangi gun istedi tekrarben de devam cnm göbekten iğneye de ilaçlara da 48 sonra tekrar istedi aynı testi bakalım hayırlısı inşallah yine güzel sonuçlar alırız aynı gün Aysegülse nin de ilk testi var inşallah :)
Selam kunfeyekün seninle test günümüz aynıydı demi öyle hatırlıyorum,dayanamayıp test yaptın mıKizlar kan verdikten ne kadar sonra çıkıyor sonuç
Ayyy maşallahhh çoook sevindim çokk allah sağlıklı kucağına aldırsın değerin kaç çıktı ikiz mi tek miburadayım tatlım sonucu öğrendimmmmm hamileyimmmm darısı sana inş tatlımm
Benim kalcada ayni durumda otururken canim gidio:)bende kalcma yaptrsammi :)))bu arada benim göbek delik deşik morartılar içerisin de doğumdan sonra göbek estetiği de şart oldu :)
Senin sızlama oluyor mu wc yaparken ama böyle içerden geliyor sızlama
48 saat sonra tatlım sen den ne zaman istediAnlamadim canim hangi gun istedi tekrar
çok güzel şart yani hepimize :))Benim kalcada ayni durumda otururken canim gidio:)bende kalcma yaptrsammi :)))
onlar henüz erken 48 saat sonra yine kan tahlili istendi diğeri de kalp atışın da belli olur yani birz daha heyecanla bekleyeceğiz tatlımAyyy maşallahhh çoook sevindim çokk allah sağlıklı kucağına aldırsın değerin kaç çıktı ikiz mi tek mi
Evet canım verdi 28 sinde vuracam 1 tane verdi sadece, crinone jelimi de söyledim onun yerine progestan verdi insallah digeri gibi kanama yapmazHadi hayırlısı olsun canım :) sana da pregnyl iğne verdi mi canım
cumartesi gunu canim48 saat sonra tatlım sen den ne zaman istedi
Aynen :))))çok güzel şart yani hepimize :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?