canım gözün aydın. için rahat rahat devam edeceksin boşa yaptırdım diye düşünme. inşallah temmuzda yine güzwl haberi vereceksin bize :)İyi akşamlar kızlar, nasılsınız? Bugün genetik (kromozon) testimizin sonucu çıktı. Eşiminde benimde temiz çıktı. pgt yöntemine gerek kalmadı. Bütüm testlerim temiz. Şimdi 8 haziranı bekliyorum.
sağol canım. sürekli aynı şeyi söylüyordum. doktorlarada söylemiştim 1 bebek kaybı ile gereksiz diye. boşuna strese girdim aslında. ama şükürler olsun temiz çıktı. hayırlısı olsun hakkımda. az kaldı gün sayıyorum artıkcanım gözün aydın. için rahat rahat devam edeceksin boşa yaptırdım diye düşünme. inşallah temmuzda yine güzwl haberi vereceksin bize :)
amin canımHadi hayirli olsun canım Rabbim yardimcimiz olsun
Canım öncelikle cokkk geçmiş olsun Allah büyük içini ferah tut stres yapma onlar kesin deg risk belirleme perinatolog eminim içini rahatlatacak korkma bir tanıdık hamileliği sürekli kanamalı geçtiği için kadına hertesti yaptırmışlar maşallah oğlu lisede sapa sağlam hic korkma Allahın dediği olur dediğim gibi o risk belirleme dualarmiz seni le ve tüm zordaki anne ve bebeklerle güzel haberlerini alacağız inşallah.Günaydın Can'lar cok kotuyum dünden beri kendin icin değil Can'ından can icin endişe etmek ne zormuş 2 li test yaptırmıştım sonucu 1/330 risk çıkmıştı kanda Dr um 4lu test yapalım sen içini ferah tut demişti dun 4lu test sonucumu aldım 1/240 çıktı yuksek risk bu bpd değerine göre ölçümmüş ikinciye yapmışlar testi yuksek çıkınca onu da sat a göre yapmışlar o 1/800 çıkmış Dr perinatologa yönlendirdi normalde 22-24 haftalar arası olan ayrıntılı ultrasonu şimdi yapalım ona göre konuşalım dedi başka da bişey demedi cok korkuyorum kızlar bizim icin dua edermisiniz bu aksam gitcez Dr a su günleri sağlıkla atlatmayı nasip etsin rabbim dr lardan hastanelerden korkar olduk artık şimdiden teşekkür ederim dua eden herkese hepiniz gebesiniz rabbim boş çevirmez sizleri seviyorum..
Canım üzülme dicem suan neler hissettiğini anlıyorum yatersiz kalıcak inşallah hakkınızda hayırlısı olsun detaylı ultrasonda çok net görünüyormuş umarım çok çok sağlıklı çıkar inşallah dualarım sizinle Rabbim hayırlısını versin ...Günaydın Can'lar cok kotuyum dünden beri kendin icin değil Can'ından can icin endişe etmek ne zormuş 2 li test yaptırmıştım sonucu 1/330 risk çıkmıştı kanda Dr um 4lu test yapalım sen içini ferah tut demişti dun 4lu test sonucumu aldım 1/240 çıktı yuksek risk bu bpd değerine göre ölçümmüş ikinciye yapmışlar testi yuksek çıkınca onu da sat a göre yapmışlar o 1/800 çıkmış Dr perinatologa yönlendirdi normalde 22-24 haftalar arası olan ayrıntılı ultrasonu şimdi yapalım ona göre konuşalım dedi başka da bişey demedi cok korkuyorum kızlar bizim icin dua edermisiniz bu aksam gitcez Dr a su günleri sağlıkla atlatmayı nasip etsin rabbim dr lardan hastanelerden korkar olduk artık şimdiden teşekkür ederim dua eden herkese hepiniz gebesiniz rabbim boş çevirmez sizleri seviyorum..
Gecmis olsun tatlim.allahim guzel haberler almani nasip etsin rabbim yardimcin olsun dualarim seninleGünaydın Can'lar cok kotuyum dünden beri kendin icin değil Can'ından can icin endişe etmek ne zormuş 2 li test yaptırmıştım sonucu 1/330 risk çıkmıştı kanda Dr um 4lu test yapalım sen içini ferah tut demişti dun 4lu test sonucumu aldım 1/240 çıktı yuksek risk bu bpd değerine göre ölçümmüş ikinciye yapmışlar testi yuksek çıkınca onu da sat a göre yapmışlar o 1/800 çıkmış Dr perinatologa yönlendirdi normalde 22-24 haftalar arası olan ayrıntılı ultrasonu şimdi yapalım ona göre konuşalım dedi başka da bişey demedi cok korkuyorum kızlar bizim icin dua edermisiniz bu aksam gitcez Dr a su günleri sağlıkla atlatmayı nasip etsin rabbim dr lardan hastanelerden korkar olduk artık şimdiden teşekkür ederim dua eden herkese hepiniz gebesiniz rabbim boş çevirmez sizleri seviyorum..
Ağırlaşmış hersey beni çok yoruyor cnm.sen nasılsın ?Kizlar nasilsiniz ???
Bende sistim :))5dakkada bi wc ye gidyorum :))dun ilkez net hissettim 5 dakka oynadi cok guzel bisey ama cok tuhaf oldum.korktum da sanki biraz :)))dinlenyosun tatlim demiAğırlaşmış hersey beni çok yoruyor cnm.sen nasılsın ?
İyiyim canım çok şükür seni sormalı nasıl gidio neler yapıyosun yoksun ..Kizlar nasilsiniz ???
Iyiym bende sukur canim yatip duruyorum :) karnim cok cikti bebis harekete basladi.evet cok giremedim.senin nasil gidio canimİyiyim canım çok şükür seni sormalı nasıl gidio neler yapıyosun yoksun ..
Gozun aydin tatlim cok sukur detaylidada guzel sonuc alirsin ins.Bende dun yaptirdim detayli ultrason cok sukur bebis iyi haftayada kendi d.rma goturcem sonucu.dogum icinde bi yer buldum haftaya degl bidahaki haftayada oraya gidicem d.ra bakalim memnun kalirsan onla devam edip kismet olursada dogumu onda yapacagim insYa evet benimde çok cıktı gizlenmiyor artık o derece :)Testlerimiz bitti iyi sonuçlar çok şükür yas var bende malum 3 hafta sonra detaylı ultrason var sırada hayırlısı hakkımızda ..
Benim d.r da yapiyoda baska bi yerdede yaptirmami istedi.amin canim aminnn allahim saglikla kucagmiza almayi nasip etsin.allahim kimsenin elini bosa cevirmesin.AMINNNBenim dr yapıyor canım detaylıyı diğer drlerin hastalarınıda ona yönlendiriyorlar o yüzden isabet oldu bnm için doğumuda onun yaptırmasını düşünüyorum kısmetse ..Seninde gözün aydın canım maşallah hayırlısıyla tamamlayalım Allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin ..
Canım öncelikle cokkk geçmiş olsun Allah büyük içini ferah tut stres yapma onlar kesin deg risk belirleme perinatolog eminim içini rahatlatacak korkma bir tanıdık hamileliği sürekli kanamalı geçtiği için kadına hertesti yaptırmışlar maşallah oğlu lisede sapa sağlam hic korkma Allahın dediği olur dediğim gibi o risk belirleme dualarmiz seni le ve tüm zordaki anne ve bebeklerle güzel haberlerini alacağız inşallah.
Canım üzülme dicem suan neler hissettiğini anlıyorum yatersiz kalıcak inşallah hakkınızda hayırlısı olsun detaylı ultrasonda çok net görünüyormuş umarım çok çok sağlıklı çıkar inşallah dualarım sizinle Rabbim hayırlısını versin ...
Hepinizden Allah razı olsun Allahım böyle korkutmasın endisenlendirmesin hiç bir anne babayı ayrıntılı ultrason a girdik dediğiniz gibi risk herkeste var ama insan anlayamıyor kendinde olmayınca öyle Bi dr a denk geldik ki cok şükür içimi ferahlattı fiziksel hiç Bi sağlıksızlik görünmüyor dedi burun kemiği var ense kalınlığı normal erkek olduğumuz da kesinleşti kafası iri olduğu icin değerler bu şekilde çıkıyor dedi sat a göre 18 hastalıkken bas çapı 20 haftalık sipanin inşallah herşey yolunda gidecek buna inanıyorum dualarınız icin cok teşekkürler hepimiz sağlıkla alalım su sıpaları kucağımıza da mincira mincira soralım bu endişelerin hesabını :)Gecmis olsun tatlim.allahim guzel haberler almani nasip etsin rabbim yardimcin olsun dualarim seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?