2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

selam arkadaşlar istanbulda oturan arkadaşlar için bir duyurum olacak.istanbul bahçelievler medikalpark hastanesinde bulunan dr serdar koç la tüpbebek seminerimiz olacak katılımcılar ücretsiz muayene kazanacak ve katılan kişiler arasında çekiliş olacak ilaçlar hastaya ait olmak üzere kazanan kişilere tüpbebek yapılacak.ne kadar çok katılım olursa o kadar çok çekiliş hakkı olacak semineri ramazan ayından sonra bahçelievler necip fazıl kısakürek kültür evinde gerçekleştiricez lütfen gelmek isteyenler bana özelden isim ve cep telefonu numarası yazsınlar seminer öncesi arayıp haber vericem

Canım yürümesen de arabayla sahile gitsen otursan hava alsan o da mı yasak ya... Bizim doktor normal hayatını yaşa diyor bi sorun oldu da o yüzden mi kısıtladılar?
çok ayakta kaldım mı yada yürüdüm mü ağrı oluşuyor korkuyorum doktorum da fazla gezinme dedi:))

çokkk geçmiş olsun cnm parol içmekle iyi yapmışsın bana da doktorum parol grubu içebilirsin demişti sağlıkla hepbirlikte zamanı gelince tamamlayalım inşallahh:))çok zor ya Allahım yardımcımız olsun..

ayyy canım inşallah sağlıkla o ünleri görürüz ya ben hamile olduğumu unutuordum doktorda yasakladı:))dediğin gibi sağlıkla tamamlayalım da tek yatarım 9 ay :))

tatlım ben de geceleri hala 3 dea wc ye kalkıyorum ama şükür tüylenme yok ama hala uyku devam :))

boş ver tatlım dinlen yoksa ağrı oluşuyor..:))

tatlım bebişini düşün hiçbir şeyi takma başka şeylere yoğunlaş :))

ben de aynen öyleyim gündüz sık olmuyor ama gece ne 1 ne 2 çok kalkıorum hatta hep çişle ilgili rüya görüyorum uykudan uyanmamak için tutuyorum galiba ilerleyen saatlerde :d

bi haftadır dediğin hisler bende de var çok şükür bir şeye üzüldüğüm de yok. özellikle gece yatakta dönerken yanlarımda kalkarkn de kasığımda hissediorum büyüolar artık normal diye düşündüm ben de. kasığımdaki hatta idrara sıkışma hissi gibi. yanlardaki his yüzünden gece uykularım zorlaştı sanki karnım. kocaman olmuş da ağırlığını hissediyormuşum gibi oluyor. sıkma canını korkma

Ayni ağrılar bende de var bide ayakta kalınca ve yürüyünce oluyor sağ tarafima yatamıyorum ağrı yapıyor sola doğru sadece :))sağlıkla tamamlarız inş.

çok ayakta kaldım mı yada yürüdüm mü ağrı oluşuyor korkuyorum doktorum da fazla gezinme dedi:))
canım o zamam yorma kemdini. bende de bel ağrısı çok çabuk oluyor ayakta kalınca falan ama ben artık normal doğum düşünmeye başladım uygun olursa eğer o zamam geldiğinde tabi... o yüzden hareketsi kalmak istemiyorum zaten şubattan beri yatıorum hareketlendikçe daha iyi grldiğini daha mutlu ve rahat hissettiğimi farkettim. ama tabi çok farklı herkesteki belirtiler

Ayni ağrılar bende de var bide ayakta kalınca ve yürüyünce oluyor sağ tarafima yatamıyorum ağrı yapıyor sola doğru sadece :))sağlıkla tamamlarız inş.
ya canım yok ben hep böyle uyuyorum gündüz uyumuyorum artık. benim de aynen sağ tarafta daha çok ağrı oluyor oraya dönünce sırt üstğ yatınca da daha çok hissediyorum o yanlardaki sızıyı. sol omzumda da problem var pek sola yatamıorum bakalım nası olacak. zaten bunları anlatınca annemler bismillah ileriki aylarda nasıl uyuyacaksın şimdiden rahatsız oluyorsan dediler. dsha karnım büyümeden uykum bozuldu...

Evet her bunte de farklı ben de çok hareketli idim ben başından beri yürüyüşümüde yapıyordum ama ağrı oluşunca dr ben senin kadar hareket etmiyorum dinlen biraz dedi bende bundan sonra yatıcam :))

Çok geçmiş olsun cnm ya cokkk zorrr :))

Evet her bunte de farklı ben de çok hareketli idim ben başından beri yürüyüşümüde yapıyordum ama ağrı oluşunca dr ben senin kadar hareket etmiyorum dinlen biraz dedi bende bundan sonra yatıcam :))
ben de yavaş hareket etmeye alışamadım. aslında uyuşuk ağır kanlı bir insanımdır ama özellikle dışarı çıktığımda hep geç kalmalar yaşamaktan kaynaklı çok hızlı yürürüm koşar gibi hareket ederim. beni sürekli uyarıyorlar yavaş yürü sakin ol acelemiz yok diye. bir türlü alışamadım. oturup kalkarken de öyleyim ani hareket ediyorum nasıl alışcam bakalım. şimdi de anneysen diye bir site buldum doğum hikayesi aratırken onları okuorum :)

ya çok hareketli bir insanım galiba çok hareket ediyorum ağrı oluşuyor doktorum da hareket etme dedi ay sağlıkla atlatalım inşallah :))
Anladim canim baska bi sorun olmasin da aynen benim de agrim cok isim yogun ogleden sonralar kesin agrilarm oluyo dun ise gitmedim hatta gece de agrim oldu ama alistim sanirim artik agriya Allah a emanet yavrularimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…