2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Çok şükür canım acaip mutlu oldum sizin adınıza sıpalar doğana kadar bizler bi oh diyemicez
 
Canım geçmiş olsun ben ne hissettiğini tahmin bile edemiyorum ama benzer bişi ablamın da başına gelmişti. Perinatolog bu çocuk sağlam dedi ama ablam içi rahat etmediği için amniyosentez yaptırdı. O zaman ferahladı. Artık amniyosentezin hiç riski yok yeter ki yetkin bir yer yapsın diyorlar. Eğer için yine rahat etmezse o konuda dikkat et ve yine iyi bir perinatologa git. Allah büyük dört gözle beklenen bu bebek sapasağlam gelecek kollarına inşallah stresini az tutmaya çalış ki stresle zarar verme.
 
Ya canım ben ilk mesajını okur okumaz yazdım oh çok şükür... Yeğenimin de öyleydi biraz kafası büyük çocuğun ama genetik bu normal demişti perinatolog. Çok sevindim
 
Ayçacım gözün aydın :) ben bi haftadır gece uyuyamaz oldum. Hissettiğim bebeğin tam hateketi değil ama ben varlığını hissediyorum sanırım ve bu da rahatsız ediyor beni. Gece dönemiorum. Bir de 16 haftadan sonra sırt üstü yatmayın diyor kitaplar. Ben uykya dalana kadar çok dönüorum sonra da yattığım şekilde uyanıorm. Ya sırt üstü uyuyakalırsam diye dalamıyorum resmen. Mecburum ya yan yatınca belim ağrıyor yastıkları nereme sokuşturacağımı şaşırıyorum. Bol yürümeye başladım bu arada. Artık yürürken belim ağrımıyor ama evde özellikle bulaşık mak yerleştirieken hemen ağrıor. Bende karın belli belirsiz hatta gören kilo vermişsin diyor anlamıyor. Anca yemek özellikle akşam yemeği sonrası belli bir karnım çıkıor :) bugün 4 aydır görüşmediğim bi arkadaşıma gittim göğüslerinin şiştiğini farkettim aklıma geldi sormak istemedim dedi. Kuzeni de benle aynıymış onun baya karnı var senin çıkmamış dedi.

Benim de 3 ünde randevum var detaylı ne zaman olacak bilmiorm. 16+2 olduk bugün. Ben sorun çıkmazsa normal doğum yapmaya karar verdim. Tüp bebek doktorum onay vermişti. Şimdi takibe gittiğim doktor da aynı hastaneden doçent olan başka bi tüp bebek doktoru. Prof ve doçentler içide gebe takibi yapan tek doktor oydu. Detaylı sonuna kadar ona gitmeye devam etcem onun da fikrini alcam. Siz de doktorlarınıza danışır mısıbız lütfen? Tüp bebek sezaryen olur diye bir kanı var insanlarda... Doğum yapacağım hastaneye karar verdim şimdi gittiğim olmayacak. Ordaki doktorları araştırıorm normal doğum yanlısı olanları. Benden haberler böyle. Bayadır sessiz kaldık çenem düştü ondan :)
 
Sagol canim benim.sendemi rahatsiz oldun guzel ama bende trstim hissedince acayip bi sey ya aliscaz.ben normal dogumu hic dusunmuyorum sezeryan olcam allahin izniyle genel anasteziyle isticem :)))benim karnim gogsum sisti siskocuk oldum:))54 kilo olmusum biliyosunuz 42 dim.
 
Neeee 12 kilo mu ben daha kilo almadım belki yarım kilo. Halbuki sen de diabet riskinden dikkatli besleniyorsundur ama demek ki ben de gerektiği kadar hareketli olamasam da sen sürekli yattığın içindir canım. Doktkr normal diosa sorun yok. Hem hayalindi kilo almak hem de zaten çok zayıfsın zararı olmaz sanırm :) dediğim gibi ben tam hareket hissedemedim hissettiğimin bir kısmı sanırım büyüyen rahim göbek arkasında kasığa yakın hissettiğim şey rahim gibi gelior ama işte diğerlerinden emin değilim. Ama bi
Rahatsızlık hissi verdiği kesin. Dün yine 5 de uyudum hatta sızdım diyeyim.
 
Kilom suan guzel ve hc bogazim durmuyo ben kahvalti yamayan insandim hic biseym olmuyo ustume:)))sekerim normal cikmisti bi risk yok dedi sekerde d.r .rahimler 1kilo oldu ya :))ben sabaha kadar bi wc ye bi yataga 15 kez wc ye kalkiyorum gunduzde ayni
 
Canım yüklemede bişi çıkmayınca doğuma kadar istediğini ye dikkat etmene gerek yok mu dediler? Zaten gebelik şekeri doğum sonrasında kayboluyor. Ama bende zaten prediabet çıkmıştı hanile kalmadan bi ay önce yükleme yaptırmıştım. Yani benim ömür boyu dikkat etmem gerekşyor ne yazık ki... Yoksa şeker hastası olucam zaman içinde...
 
Tatlım zayıf olanlar çok kilo alıyormuş cabuk verdi ims ben de 53 tüm 60 oldum ama çok ilaç kullanmaktan pek iştahlı değilim ama kan ilacı multi vitamin ister istemez ya sağlıkla atlatalım da spor ve diyet le veririz inş.ben sağ tarafa sırt üstü yatamıyorum sadece sol tarafa Sol tarafim ağrımaya başladı ve çok hızlı yoruluyorum nefes nefese kalıyorum
:))
 
Ole demediler de benim tatliyla hicmi hic aram yok zaten o yuzden no problem acida yogunlastim gibi :)allah korusun canim dikkat et ozaman
 
Hayatmda bu kiloyu hic gormemistim iyi oldu ben ins dogumdan sonra vermem ya bu kiloyu sevdim ben:)))dogru olan sola yatmakmisda insan tek tarafa yatinca devamli tutuluyo ya.bebisin kimildadimi hic ??? :)
 
Ole demediler de benim tatliyla hicmi hic aram yok zaten o yuzden no problem acida yogunlastim gibi :)allah korusun canim dikkat et ozaman
İşte sadece tatlı değil mesele sorun orda. Poğaça börek ekmek pilav makarna patates bunların hepsi şeker için sakıncalı. Hayırlısıyla bi atlatsaydık :)
 
Merhaba arkadaşlar nasıl gidiyor ya ben sürekli sol tarafa yatmaktan sol tarafim açıyor diğer türlüde yatamıyorum bu arada kunfeyekun cnm nasılsın uzun zamandır yoksun umarım sağlığınız yerindedir.
 
Merhaba arkadaşlar doktordan geldik kızımız olacakmış çok mutluyuz Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ..herkese de inşallah..ayrıntılı ultrasona giren var mı doktora sormayı unuttum kaçıncı haftada olduğunu 16+6 dayım şu an..
 
Maşallah canım hadi gözünüz aydın ..Detaylı ultrason 20.hafta da yapılıyor ..
 
Maşallah hadi hayırlı olsun cnm sağlıkla kucağına al inşallah prensesini isim düşünürsünüz artik
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…