Haha guldum canim ya daha sıklasacak desene zor bisey surekli uyku bolunmesi bide ben zaten bu ara alerjiyle bogusuyorum burnum tikaniyo bi ona bi tuvalete kalkiyorumben de aynen öyleyim gündüz sık olmuyor ama gece ne 1 ne 2 çok kalkıorum hatta hep çişle ilgili rüya görüyorum uykudan uyanmamak için tutuyorum galiba ilerleyen saatlerde :d
Dogumdan. Once hcbisey surme canim dogumdan 2-3 ay sonra gecmezse renk acici kremler var onlardan kullanirsinMrb Can'lar nasılsınız ben de iki haftadır üst üste gittim Dr a ama hala kesin bi cevap alamadım büyük ihtimal erkek dedi Dr anlamadım mizacı mı böyle kadının :))) kesin konuşmuyor :)) ben hemen Bi hastane çıkısı aldım mavis mavis dayanamadım :)) Mickey mouse hastasıyım gördüm begendim aldım gitti
Bu arada bende de fazlasıyla tüylenme sorunu var göbeğim cok kotu birde boynumdan çeneme doğru kara kara uzun uzun geçecek mi sizce bunlar dökülecek mi birde göğsümün ortası kararmış onu da yeni farkettim böyle bişey yasayan var mı çizgi halinde Bi kararti var hani koltukalti veya dirsekler kararır ya aynı öyle Bi karalık ne sürsem ben Oraya nasi geçer(
Canım bendeki tüylenme de tam tarif ettiğin şekilde ve aynı yerlerde. Eşim geçen en son göğüs çatalımdaki tüyleri gördü ayı mı doğuracaksın aşkım dediMrb Can'lar nasılsınız ben de iki haftadır üst üste gittim Dr a ama hala kesin bi cevap alamadım büyük ihtimal erkek dedi Dr anlamadım mizacı mı böyle kadının :))) kesin konuşmuyor :)) ben hemen Bi hastane çıkısı aldım mavis mavis dayanamadım :)) Mickey mouse hastasıyım gördüm begendim aldım gitti
Bu arada bende de fazlasıyla tüylenme sorunu var göbeğim cok kotu birde boynumdan çeneme doğru kara kara uzun uzun geçecek mi sizce bunlar dökülecek mi birde göğsümün ortası kararmış onu da yeni farkettim böyle bişey yasayan var mı çizgi halinde Bi kararti var hani koltukalti veya dirsekler kararır ya aynı öyle Bi karalık ne sürsem ben Oraya nasi geçer(
Canım tutamazsın tabii ki sormana bile gerek yok. Benim zaten şeker problemim var şekerimi düşürmeden saatli yemem gerekiyor ama onun dışında artık bebeklerimiz biz ne yersek onla doyuyor. Bebeğini saatlerce açsusuz mu bırakacaksın? Günde 3 litre su içmek gerekiyor bebeğin sağlığı için hele ki yaz günü...Kizlar oruc tutmayi dusunen var mi doktorunuz ne diyo sordunuz mu
Haklisin canim da calistigim birimde herkes tuttugu icin tutmasam da yiyip icebilecegimi cok sanmiyorum oglenleri mecbur eve filan gelirim artikCanım tutamazsın tabii ki sormana bile gerek yok. Benim zaten şeker problemim var şekerimi düşürmeden saatli yemem gerekiyor ama onun dışında artık bebeklerimiz biz ne yersek onla doyuyor. Bebeğini saatlerce açsusuz mu bırakacaksın? Günde 3 litre su içmek gerekiyor bebeğin sağlığı için hele ki yaz günü...
bence önce bari ilk tutsam mı dedim şuan görünen kesinlikle birgün bile tutamam breakfast arkadaşın dediği gibi bebek bizden besleniyor ve susuz kalamayız cnm çalıştığın yer anlayacaktır sen o halde nasıl tutacaksın..Kizlar oruc tutmayi dusunen var mi doktorunuz ne diyo sordunuz mu
Canim benim vajinadan koyuyorum sanki geri geliyo gibi başına gelen var mı diye sormustmmBen hep ağızdan aldım o da hamile kalmadan önceydi hayırdır canım?
İnşallah dökülür ben lazerden cok korkuyorum bir kere deneyip kaçmışlığım var :))) yok Can'ım karalık olan yerde tüy yok sanki orası iz yapmış gibi sanırım Bi anda büyüdü göğüslerim göğüs benim cok küçüktü arasında bitisme yoktu şimdi bitiştiler ondan oldu galiba ya da çatlak kremlerinden sürüyorum göğüslerde Bi anda büyüdü diye belki de o mu yaptı dedim anlayamadım yani geçer inşallah hepsi aynen benimde eşim cok söylüyor o dedikçe rahatsız oluyorum ne gaddarlar yahu sanki cok meraklıyız tüylenmeye sen bi çirkinleştin sanki diyor bana töbe yarabbi dayaklık bu adam tamCanım bendeki tüylenme de tam tarif ettiğin şekilde ve aynı yerlerde. Eşim geçen en son göğüs çatalımdaki tüyleri gördü ayı mı doğuracaksın aşkım dediilgisi var mı bilmiorum ama seninki de erkek olduğundan aynıdır belki :d doğumdan sonra 6 ay içinde dökülüor yazıor her yerde. Ben bu kontrolde kadın doğumcuma da sorcam. İlk aşamada endokrinciye sormuştum çıkması normal demişti ama dökülme olayını sormamıştım.
Bir de kararma dediğin şey de tüylenmeden öyle geliyordur bende kararma yok ama ilerleyen aylarda göbek deliğinden aşağı doğru çizgi şeklinde karartı belirecek o da doğumdan bi süre sonra geçiyor. Arkadaşlarımda şahit olmuştum.
Dökülmezse lazer artık. Zaten doğum yapmadan lazer tavsiye etmemişti bana kadın doğumcum genç kızken. Zaten pkos yüzünden de kesin sonuç alamazsın demişti. Ama şimdi yeni çıkan cihazlar öyle değil. Yani zaten doğumdan sonra lazere gideceğim dökülmezse alan artmış olur kısmet artık .
Haklisin Can'ım bıraktım şimdi kendi haline bende ozaman doğuralım da su sıpaları sonra bakarız çaresine :) bu Arada bende oruç tutmayı dusunmuyorum açlık bi nebze de susuzluk çok önemli suyun içinde yasıyor bebekler amniyon sıvısının azalışı cok tehlikeli mineralsiz susuz kalmamak lazım yaz donemi tam daDogumdan. Once hcbisey surme canim dogumdan 2-3 ay sonra gecmezse renk acici kremler var onlardan kullanirsin
Hadi hayırlı olsun cnm senin adına çok.sevindim sağlıkla güzel.haberlerini alalım.inşallah.İyi akşamlar kızlar, nasılsınız? Bugün genetik (kromozon) testimizin sonucu çıktı. Eşiminde benimde temiz çıktı. pgt yöntemine gerek kalmadı. Bütüm testlerim temiz. Şimdi 8 haziranı bekliyorum.
inşallah canımHadi hayırlı olsun cnm senin adına çok.sevindim sağlıkla güzel.haberlerini alalım.inşallah.
Gözün aydın canım hayırlısı olsun inşallah ..İyi akşamlar kızlar, nasılsınız? Bugün genetik (kromozon) testimizin sonucu çıktı. Eşiminde benimde temiz çıktı. pgt yöntemine gerek kalmadı. Bütüm testlerim temiz. Şimdi 8 haziranı bekliyorum.
Ben sordum canım. Sahur ve iftar iyi beslenmek şartıyla bi kaç gün dene tansiyon düşüklüğü vs. Gibi sıkıntılar yaşamassan devam edersin dedi. Ben tutmayı düşünüyorum Rabbimin izniyle. Çevremde tutanlar a şahit oldum çünkü önceki senelerdeKizlar oruc tutmayi dusunen var mi doktorunuz ne diyo sordunuz mu
Hadi hayirli olsun canım Rabbim yardimcimiz olsunİyi akşamlar kızlar, nasılsınız? Bugün genetik (kromozon) testimizin sonucu çıktı. Eşiminde benimde temiz çıktı. pgt yöntemine gerek kalmadı. Bütüm testlerim temiz. Şimdi 8 haziranı bekliyorum.
Canim ben de 4 unde kontrolm var sorucam esime sahur hazirlicam zaten aksam yemekleri icin iftari beklicem o aralikta da 3 litre suyumu icerim diye dusunuyorm ama doktor kizmazsa tabiBen sordum canım. Sahur ve iftar iyi beslenmek şartıyla bi kaç gün dene tansiyon düşüklüğü vs. Gibi sıkıntılar yaşamassan devam edersin dedi. Ben tutmayı düşünüyorum Rabbimin izniyle. Çevremde tutanlar a şahit oldum çünkü önceki senelerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?