Anladım canım sağlık olsun bebiş olacaksa hertürlü olur Allahın izniyleBoşver canım: ) bilinen marka haline gelmiş bi merkez değil yani. D.bakirda. şimdi isim verip zan altında birakmam istemem. Hep demisimdir burda da doktorumu gerçekten çok seviyorum umutlu konuşup bize güç veriyor ama merkezin eksiklikleri var
Aynen canım. Hayırlısı ile olsun da kullandigimizin ilaçların ignelerin hiçbir önemi yokAnladım canım sağlık olsun bebiş olacaksa hertürlü olur Allahın izniyle
Ayhhh heyecan doruktaHakkımızda hayırlısı arkadaşlar, hepimiz bebişlerimize kavuşalım da gerisi boş. Sırayla güzel haberlerimizi alacağız Allahın izniyle.. Yarın da A aryastark1 mutlu haberi vericek sonra hepimiz tek tek insallah insallah
Benimde kalcalar iptal otururken canim gidioDiyorum ya popom göbeğim mosmor oldu diye bide popom acıyor çok zor çok zor bunları yaşamayan bilemez
Öğleden önce giderim sanırım ama eşim erken uyanmaz sanırım öğlene doğru gideriz :)Sakin ol canim allahin izniyle tuttu ve yarin guzel haberin alicaz allahin izniyle.sabah erken gitcen demi tatlim
Basina dikil uyandirirsin :)))Öğleden önce giderim sanırım ama eşim erken uyanmaz sanırım öğlene doğru gideriz :)
Güzellll bi yöntem: ) yarın öyle yapimBasina dikil uyandirirsin :)))
Hosgeldin canim aramiza oncelikle sakin ol allahin izniyle transferin olsun bebisin tutunur canim allahim kimsenin elini bos cevirmesin ama iyi dusun canimKızlar Merhaba bu başlığı yeni gördüm bende pazartesi transfer olcam bu ikinci denemem umudum kalmadı gibi çok çaresiz m moral e ihtiyacım var .inşallah hepimiz güzel haberler verir iz . Kendimi Tutamıyorum sürekli Ağlıyorum Allahım yardım et
Canım Allahtan umudumuzu kesmiyeceğiz daha ilk başta yenİliyorsun bacım sakin ol benim de toplamda 4 .tedavim olcak napalım Allah nederse o ağlasakta sızlasakta yapacak bişey yokKızlar Merhaba bu başlığı yeni gördüm bende pazartesi transfer olcam bu ikinci denemem umudum kalmadı gibi çok çaresiz m moral e ihtiyacım var .inşallah hepimiz güzel haberler verir iz . Kendimi Tutamıyorum sürekli Ağlıyorum Allahım yardım et
Valla oyle yap uyardir zaten konusursan uykusu acilir sabah git canim ya.senin kadar heycanliyim inanki dualarim seninle herkezle tatlimGüzellll bi yöntem: ) yarın öyle yapim
Hosgeldin canım neden moralini bozuyorsun ki yüksek moralbu tedavi de en önemli şeylerden biri sen inan ki bebisler de tutunsun bırakmasın, inşallah olur bu seferKızlar Merhaba bu başlığı yeni gördüm bende pazartesi transfer olcam bu ikinci denemem umudum kalmadı gibi çok çaresiz m moral e ihtiyacım var .inşallah hepimiz güzel haberler verir iz . Kendimi Tutamıyorum sürekli Ağlıyorum Allahım yardım et
Merhaba canım hoşgeldin. Sakin birakma kendini moralini bozma iyi düşün iyi seylerde olacaktır inşaallah. Aglama uzme kendini olumsuzluk uasarsak zaten o zaman uzulucez. Simdiden kendimizi kötü bir ruh haline sokmamizin bize hicbir faydası yok. Tam tersine icini ferah tut bu sefer olacak de inan dua et hakkinda hayirlisini iste. Hissettiklerinide hep yaz. Hepimiz zaman zaman bozduk moralleri ama burda birbirimize destek oluyoruz güzel haberler alıyoruz ve inşaallah güzel haberler vereceğimize inanıyoruz.Kızlar Merhaba bu başlığı yeni gördüm bende pazartesi transfer olcam bu ikinci denemem umudum kalmadı gibi çok çaresiz m moral e ihtiyacım var .inşallah hepimiz güzel haberler verir iz . Kendimi Tutamıyorum sürekli Ağlıyorum Allahım yardım et
Sağol canım elimde değil korkuyorum .amin Rabbim herkesin dilediğini versin benim ki dondurulmuş transfer bu son hakkım tekrar sil baştan olacakHosgeldin canim aramiza oncelikle sakin ol allahin izniyle transferin olsun bebisin tutunur canim allahim kimsenin elini bos cevirmesin ama iyi dusun canim
Banada dondurulmus transfer edilmisti sakin olmaya calis tuttcak allahn izniyle canimSağol canım elimde değil korkuyorum .amin Rabbim herkesin dilediğini versin benim ki dondurulmuş transfer bu son hakkım tekrar sil baştan olacak
Çok sağol canım iyi dileklerin için inşallah hepimizin hakkında hayirlisi sen hangi asamadasinMerhaba canım hoşgeldin. Sakin birakma kendini moralini bozma iyi düşün iyi seylerde olacaktır inşaallah. Aglama uzme kendini olumsuzluk uasarsak zaten o zaman uzulucez. Simdiden kendimizi kötü bir ruh haline sokmamizin bize hicbir faydası yok. Tam tersine icini ferah tut bu sefer olacak de inan dua et hakkinda hayirlisini iste. Hissettiklerinide hep yaz. Hepimiz zaman zaman bozduk moralleri ama burda birbirimize destek oluyoruz güzel haberler alıyoruz ve inşaallah güzel haberler vereceğimize inanıyoruz.
Transferim oldu. Sali günü test günüm heyecanla bekliyorumÇok sağol canım iyi dileklerin için inşallah hepimizin hakkında hayirlisi sen hangi asamadasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?