2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Anladım canım sağlık olsun bebiş olacaksa hertürlü olur Allahın izniyle

Ayhhh heyecan dorukta inşallah canım inşallah dediğin gibi yarın ben ilerleyen günlerde de sizden güzel haberler gelir

Kızlar Merhaba bu başlığı yeni gördüm bende pazartesi transfer olcam bu ikinci denemem umudum kalmadı gibi çok çaresiz m moral e ihtiyacım var .inşallah hepimiz güzel haberler verir iz . Kendimi Tutamıyorum sürekli Ağlıyorum Allahım yardım et

Hosgeldin canim aramiza oncelikle sakin ol allahin izniyle transferin olsun bebisin tutunur canim allahim kimsenin elini bos cevirmesin ama iyi dusun canim

Canım Allahtan umudumuzu kesmiyeceğiz daha ilk başta yenİliyorsun bacım sakin ol benim de toplamda 4 .tedavim olcak napalım Allah nederse o ağlasakta sızlasakta yapacak bişey yok

Hosgeldin canım neden moralini bozuyorsun ki yüksek moralbu tedavi de en önemli şeylerden biri sen inan ki bebisler de tutunsun bırakmasın, inşallah olur bu sefer

Merhaba canım hoşgeldin. Sakin birakma kendini moralini bozma iyi düşün iyi seylerde olacaktır inşaallah. Aglama uzme kendini olumsuzluk uasarsak zaten o zaman uzulucez. Simdiden kendimizi kötü bir ruh haline sokmamizin bize hicbir faydası yok. Tam tersine icini ferah tut bu sefer olacak de inan dua et hakkinda hayirlisini iste. Hissettiklerinide hep yaz. Hepimiz zaman zaman bozduk moralleri ama burda birbirimize destek oluyoruz güzel haberler alıyoruz ve inşaallah güzel haberler vereceğimize inanıyoruz.

Hosgeldin canim aramiza oncelikle sakin ol allahin izniyle transferin olsun bebisin tutunur canim allahim kimsenin elini bos cevirmesin ama iyi dusun canim
Sağol canım elimde değil korkuyorum .amin Rabbim herkesin dilediğini versin benim ki dondurulmuş transfer bu son hakkım tekrar sil baştan olacak

Acaba A aryastark1 cikti mi evden :))
Tabi bu arada tangled ve ayca da var onlarda ikinci testlerini yaptiracaklar. Hadi bakalim güzel bir gün olsun.
Bugün var miydi baska test yaptiracak olan?

Çok sağol canım iyi dileklerin için inşallah hepimizin hakkında hayirlisi sen hangi asamadasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…