2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Ha bende vuruluyorum kan sulandırıcı iğne de adı değişik benimkinden

Pruloton vuruluon mu ayrica? 3 günde bir vuracam son 1 tane kaldi
Benim iğnelerim şöyle kalçadan iğne vuruluuorum hergün adı progestan birde göbekten kan sulandırıcı birde transfer olduğum gün göbekten iğne vuruldum o bikereye mahsus du

Diyorum ya popom göbeğim mosmor oldu diye bide popom acıyor çok zor çok zor bunları yaşamayan bilemez

Benim iğnelerim şöyle kalçadan iğne vuruluuorum hergün adı progestan birde göbekten kan sulandırıcı birde transfer olduğum gün göbekten iğne vuruldum o bikereye mahsus du
Hadi ya canim acıyordur tabi, benim progestan fitil seklinde kulaniyorm, kan sulandırıcı igne göbekten,ayrica coraspin,folbiol,estrofem ağızdan aliyorum canım, herkesin bünyesine göre farkli heralde

Hadi ya canim acıyordur tabi, benim progestan fitil seklinde kulaniyorm, kan sulandırıcı igne göbekten,ayrica coraspin,folbiol,estrofem ağızdan aliyorum canım, herkesin bünyesine göre farkli heralde
O dediğin hapların Aynısını ben de içiyorum Allah hakımızda hayırlısını versin ga bide crine mıydı neydi jel kullanıyorum onu demeyi unuttum

Aramadan kullanmim haklısın. Evet proluton da var. O bitince üç tane daha al demişti. Üç günde bi hala vurunuyorum canım. Son bi tane kaldı o da yarın
Pruloton bitince adam akıllı arayip sorcam ya hangi ilaci alayim almayayim offf,haplar neyse de ignelerden korkuyor insan tabi

O dediğin hapların Aynısını ben de içiyorum Allah hakımızda hayırlısını versin ga bide crine mıydı neydi jel kullanıyorum onu demeyi unuttum
Evet iste o jel yerine ben progestan fitil kullanıyorum, crinone jel bende kanama yaptı korktum değiştirdim ondan

Heyecanlı mısın ne durumdasın yarın test günün buraya yaz olur mu seni merak ederim
Ayhhh heyecan olmaz mii :) transfer gecesi de uyuyamamistim. Bakalım bu gece nasıl bitecek. Haber vermz olur muyum hiç. Ailemden önce size haber verecem :) :) öğrenir öğrenmez yazacam. Inşallahhhhh pozitiftir ve pozitif devam eder sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…