- 20 Mayıs 2015
- 901
- 440
- 33
- 38
Yaaa. Bak sinir oldum adam gibi bilgi verilmiyor. Sağol canım uyarın için yarin alayim. Bugünün kaçmış oldu ama Allah' in izniyle bişey olmaz inşallahCanım benim doktorum hibor u test gününe kadar kullan dedi 2. Kutuya aldım ben
Evet yaaa vallahi bişey demiyorlar yarın arayayimY
Yarın bir sor istersen canım belki vurulacaktır senin de malum birsey anlatmiyorlar fazla
Sormadan sakın kullanma A aryastark1 cim, belli olmaz herkesin vücudu bir değil amann diyimEvet yaaa vallahi bişey demiyorlar yarın arayayim
Pruloton vuruluon mu ayrica? 3 günde bir vuracam son 1 tane kaldiHa bende vuruluyorum kan sulandırıcı iğne de adı değişik benimkinden
Valla bende de batmalar başladı bu iyiye işaret diye ümit ediyorum,Dr un hareket iyidir demiştiBatmalar sancilar var ama iste insan cokta kaptirmak istemiyo kendini :)
Iyi seyler doguyo icime guzel sonuc olacak Allah in izniyle ..
Sende var mi bi değişiklik
Benim iğnelerim şöyle kalçadan iğne vuruluuorum hergün adı progestan birde göbekten kan sulandırıcı birde transfer olduğum gün göbekten iğne vuruldum o bikereye mahsus duPruloton vuruluon mu ayrica? 3 günde bir vuracam son 1 tane kaldi
Aramadan kullanmim haklısın. Evet proluton da var. O bitince üç tane daha al demişti. Üç günde bi hala vurunuyorum canım. Son bi tane kaldı o da yarınPruloton vuruluon mu ayrica? 3 günde bir vuracam son 1 tane kaldi
Hadi ya canim acıyordur tabi, benim progestan fitil seklinde kulaniyorm, kan sulandırıcı igne göbekten,ayrica coraspin,folbiol,estrofem ağızdan aliyorum canım, herkesin bünyesine göre farkli heraldeBenim iğnelerim şöyle kalçadan iğne vuruluuorum hergün adı progestan birde göbekten kan sulandırıcı birde transfer olduğum gün göbekten iğne vuruldum o bikereye mahsus du
O dediğin hapların Aynısını ben de içiyorum Allah hakımızda hayırlısını versin ga bide crine mıydı neydi jel kullanıyorum onu demeyi unuttumHadi ya canim acıyordur tabi, benim progestan fitil seklinde kulaniyorm, kan sulandırıcı igne göbekten,ayrica coraspin,folbiol,estrofem ağızdan aliyorum canım, herkesin bünyesine göre farkli heralde
Pruloton bitince adam akıllı arayip sorcam ya hangi ilaci alayim almayayim offf,haplar neyse de ignelerden korkuyor insan tabiAramadan kullanmim haklısın. Evet proluton da var. O bitince üç tane daha al demişti. Üç günde bi hala vurunuyorum canım. Son bi tane kaldı o da yarın
Evet iste o jel yerine ben progestan fitil kullanıyorum, crinone jel bende kanama yaptı korktum değiştirdim ondanO dediğin hapların Aynısını ben de içiyorum Allah hakımızda hayırlısını versin ga bide crine mıydı neydi jel kullanıyorum onu demeyi unuttum
Ondan üç tane daha al demediler mi ki canım ?Pruloton bitince adam akıllı arayip sorcam ya hangi ilaci alayim almayayim offf,haplar neyse de ignelerden korkuyor insan tabi
Heyecanlı mısın ne durumdasın yarın test günün buraya yaz olur mu seni merak ederimOndan üç tane daha al demediler mi ki canım ?
DemedilerOndan üç tane daha al demediler mi ki canım ?
Ayhhh heyecan olmaz mii :) transfer gecesi de uyuyamamistim. Bakalım bu gece nasıl bitecek. Haber vermz olur muyum hiç. Ailemden önce size haber verecem :) :) öğrenir öğrenmez yazacam. Inşallahhhhh pozitiftir ve pozitif devam eder sağlıklaHeyecanlı mısın ne durumdasın yarın test günün buraya yaz olur mu seni merak ederim
Bak işte gel de sinir olma ya. Tamam kişiden kişiye de değişebilir ama inan eksik bilgilendiriyorlar. Eşim çok sinir oluyor o merkezin bu durumuna ben onu yatistiriyorumDemediler
Bu hangi merkezBak işte gel de sinir olma ya. Tamam kişiden kişiye de değişebilir ama inan eksik bilgilendiriyorlar. Eşim çok sinir oluyor o merkezin bu durumuna ben onu yatistiriyorum
Boşver canım: ) bilinen marka haline gelmiş bi merkez değil yani. D.bakirda. şimdi isim verip zan altında birakmam istemem. Hep demisimdir burda da doktorumu gerçekten çok seviyorum umutlu konuşup bize güç veriyor ama merkezin eksiklikleri varBu hangi merkez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?