inşallah canım açılın salı gelsin kun yefekunSali gelsiiiin sali gelsiiiiiin :))
Dogumumuz içinde böyle gün sayalim kizlar inşaallah :))
Sali gelsiiiin sali gelsiiiiiin :))
Dogumumuz içinde böyle gün sayalim kizlar inşaallah :))
ben de de oyle oldu canım canım sağ kasığımdan iğne gibi batmalar tutunma galiba :) insallahKızlar benim de karnımda batma var bazen agrı da oluyor acaba dunki işlemden dolayı mı oldu transfer sonrası hemen böyle hisettinizmi tahriş mi oldu ne oldu
Canım inşallah hamilesindir inşallah Rabbim bizlerin kucağını da bebek yada bebeklerle doldursun aminNormal canım benim ilk üç gün içimde kelebekler uçuyordu sanki :) kıpırtı batma gibi. Sonra geçti. Test günüm yarin. Bu batmalar falan iyi mi kötü mü bilmiyorum ama endişe edilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum canım
Amin amin aminnn canimm inşallah. Inşallahhh senin de tutunma batmalaridirCanım inşallah hamilesindir inşallah Rabbim bizlerin kucağını da bebek yada bebeklerle doldursun amin
çok geçmiş olsun cnm yaKızlar yarın tiroit doktorumda randevum var, kafamda bir sürü soru var, aranızda hsşimeto tiroidi olan varmı? Test günümü beklerken bir de bu çıktı şimdi
Canım benimde sol taraf ağırlıklı olarak hafif batmalarim var agrım yok ama iyi birşey mi acaba daha erken degil mi bunlar olmasi içinKızlar benim de karnımda batma var bazen agrı da oluyor acaba dunki işlemden dolayı mı oldu transfer sonrası hemen böyle hisettinizmi tahriş mi oldu ne oldu
Canım yarın güzel haberlerini alacaz insallah ben inanıyorum müjdeli haberi vereceksin bize :)Amin amin aminnn canimm inşallah. Inşallahhh senin de tutunma batmalaridir
İnşallah canım inşallah ben de inanmak istiyorum :) sana da hibor verildi değil mi canım 10 günlük onlar değil miCanım yarın güzel haberlerini alacaz insallah ben inanıyorum müjdeli haberi vereceksin bize :)
Evet 1 kutu, bugün vurdum kendim iğne zor battı ya gonal f in iğnesi gibi değildi kalındı biraz yaktı:/İnşallah canım inşallah ben de inanmak istiyorum :) sana da hibor verildi değil mi canım 10 günlük onlar değil mi
Evet o benim de canımı çok yakıyordu ağır bi iğne: ( ben yanlış hatirlamiyorsam bunlar bittikten sonra tekrar alın demedi dün bitti. Sana bişey dediler mi canım kaç tane vurun diye.Evet 1 kutu, bugün vurdum kendim iğne zor battı ya gonal f in iğnesi gibi değildi kalındı biraz yaktı:/
Amin amin cümlemiz insallahAyy çok üzüldüm canım, Insallah bu dondurulmuş tutar da kucağına alırsın Insallah
Evt cnm oda var ama işte ben bekleyemiyrm malsfTatlım yanlış sonuclada yikilirsin en iyi sabırla senle olduğunu düşünerek.beklemek :)
Evet o benim de canımı çok yakıyordu ağır bi iğne: ( ben yanlış hatirlamiyorsam bunlar bittikten sonra tekrar alın demedi dün bitti. Sana bişey dediler mi canım kaç tane vurun diye.
Yaaa ben bugün vurunmadim. Test gününden iki gün önce bitecek dedi de alın demedi yaIlaclarin bitince yine alirsin dedi de iğne icin mi dedi bilmiyorum sorarim artık bazilari 12.haftaya kadar vurmuş ondan sormam lazım
Benimkiler devam ediyor tatlım ignede bitmişti yeniden aldikYaaa ben bugün vurunmadim. Test gününden iki gün önce bitecek dedi de alın demedi ya
Hibor muydu canım senin deBenimkiler devam ediyor tatlım ignede bitmişti yeniden aldik
Canım benim doktorum hibor u test gününe kadar kullan dedi 2. Kutuya aldım benEvet o benim de canımı çok yakıyordu ağır bi iğne: ( ben yanlış hatirlamiyorsam bunlar bittikten sonra tekrar alın demedi dün bitti. Sana bişey dediler mi canım kaç tane vurun diye.
Hibor iğne canım transferden sonra vurulmaya başlanıyor kan sulandırıcıKızlar siz ne iğnesi vuruluyorsunuz adı vede ne için vuruluuorsunuz
Yarın bir sor istersen canım belki vurulacaktır senin de malum birsey anlatmiyorlar fazlaYaaa ben bugün vurunmadim. Test gününden iki gün önce bitecek dedi de alın demedi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?