2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Do
Hosgeldin canım neden moralini bozuyorsun ki yüksek moralbu tedavi de en önemli şeylerden biri sen inan ki bebisler de tutunsun bırakmasın, inşallah olur bu sefer
doğru canım haklısınız bu da bizim imtihanimiz heralde çevremdeki herkes hamile
. hamile birini görünce dalıp gidiyorum

Günaydın kizlarrrr. Daha çıkmadım evden canlar çıkıyorum işte dua edin ne olurrrr. Sonuç bir buçuk saatte çıkıyor. Inşallahhhhh pozitif haberini veririm
Hadi canim benim dualarim seninle hayirli haberler alirsin insallah bende hastanedeyim ikinci kanimi verdim sonuc bekliyorum

Sağol canım elimde değil korkuyorum .amin Rabbim herkesin dilediğini versin benim ki dondurulmuş transfer bu son hakkım tekrar sil baştan olacak
Günaydın.com yeni okudum yazdiklarini geçiş olsun öncelikle aramıza hoşgeldin tatlım öncelikle bu son diye düşünme ilk yaptırıyormuşsun gibi strese sokma beynini beyin de olay sakin ol kafandaki tüm olumsuzlukları çıkar rabbim nasıp edecekse olur sadece onun katındaki zaman ve ben ce olacak rahat ol pozitif düşün olur ins

Acaba A aryastark1 cikti mi evden :))
Tabi bu arada tangled ve ayca da var onlarda ikinci testlerini yaptiracaklar. Hadi bakalim güzel bir gün olsun.
Bugün var miydi baska test yaptiracak olan?
Günaydın tatlım ben aksam erken uyudum bulantı çöktü psikolojik mi anlamadım evet tatlım bugün ikinci test var insallah değerlere yukselistemi ona bakılacak

Do
doğru canım haklısınız bu da bizim imtihanimiz heralde çevremdeki herkes hamile
. hamile birini görünce dalıp gidiyorum
Üzülme tatlım bu defa senin kide tutacak güzel haberlerimi hep birlikte paylaşacağız inş rahat ol.
Günaydın kizlarrrr. Daha çıkmadım evden canlar çıkıyorum işte dua edin ne olurrrr. Sonuç bir buçuk saatte çıkıyor. Inşallahhhhh pozitif haberini veririm
Dualarimiz seninle tatlım insallah güzel haberler alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…