- 20 Mayıs 2015
- 901
- 440
- 33
- 38
Canimin içi sensin yaa :) çok çok çok teşekkür ederim Allah razi olsun. İnşallah birlikte gün sayacazAyyy tatlimmm canimin ici cok sevindim hayirli olsun opuyorum seni kocaman :)))))))))
Ben yanınızda olsam herkesi öpeceğim o derece mutlu oluyorum içimde kelebekler üçüşüyor bizi bizden başka kimse anlayamaz neler çekiyoruz neler ahAyyy tatlimmm canimin ici cok sevindim hayirli olsun opuyorum seni kocaman :)))))))))
Tatlim yat dinlen hep olurmuYukselir o p.tesiye kadar yukselir canim benim allahin izniyle
Canım benim yaaa aynen sevinci üzüntüyü birlikte yaşıyoruz ya o bizi birbirimize bağlıyor. İnşallah hep böyle mutlu haberler veririz birbirimize: )Ben yanınızda olsam herkesi öpeceğim o derece mutlu oluyorum içimde kelebekler üçüşüyor bizi bizden başka kimse anlayamaz neler çekiyoruz neler ah
Tatlım Cokk güzel bir haber cok sevindim Allahim kucagina almayi nasip etsin insallah :)Geldim kızlarrrrr. Değerim çok iyi değil ama sanırım bu değere göre hamileyimmmmm :)
Sağol tatlimm benim. Amin inşallah o günleri de görürüz hep birlikte. Darısı başına inşallahhhTatlım Cokk güzel bir haber cok sevindim Allahim kucagina almayi nasip etsin insallah :)
Bende karin agrisi vardi adet olcakmisim gibi kasiklarimda agri oluyodu ve hala var tatlim ter basiyodu bi anda.bende bunlar oldu tatlim.insallah sizde hayirli haberler alirsiniz dualarim sizlerle canim
Aynen ben de senin gibiim 2.günüm hayırlısı olsunHepinizi tebrik ederim bir çoğunuz hamilelik sürecine girmişsiniz benimde 3.günüm transferim oldu bekliyorum umarım herkes için hayırlısı olur ..
Maşallah çok güzel böyle devam eder insallah1tane koyuldu canim 275.5
Canim benim bugün mu transferin hadi inşallah Allah yardimci olsunKızlar bnde buz bebsmi almya ckcam şimdi bnda dua edn nolur
Insallah canim.allah kimsenin ellerini bosa cevirmesinMaşallah çok güzel böyle devam eder insallah
Günaydın.com yeni okudum yazdiklarini geçiş olsun öncelikle aramıza hoşgeldin tatlım öncelikle bu son diye düşünme ilk yaptırıyormuşsun gibi strese sokma beynini beyin de olay sakin ol kafandaki tüm olumsuzlukları çıkar rabbim nasıp edecekse olur sadece onun katındaki zaman ve ben ce olacak rahat ol pozitif düşün olur ins[/QUOTE insallah canım ya Bebislerim benimle olur Rabbim isteyen herkese versin
Gerçek mi cookkkk sevindim pozitif olmaya devam hayırlı olsun tatlımGeldim kızlarrrrr. Değerim çok iyi değil ama sanırım bu değere göre hamileyimmmmm :)
Canım benim ilk üç gün batma vardı kıpır kıpırdı kasiklarim. Sonra 4-5 gün hiçbir şey yoktu. 8.günden itibaren iki üç gün leke ve sancı vardı. Burda yazmıştım kızlara adet olacam diye. Sağolsun kızlar beni motive ettiler belki yerleşme kanamasidir falan diye. Demek ki gerçekten öyleymiş: )
CANIM cok iyi yükselir sen merak etme hayırlı olsun inşallah bebisin seni hiç birakmasinİnşallah canım inşallah katlanir. Hemşire iyi dedi ama p.tesi net bişey söyleyebiliriz dedi. Değer 62.58 çıktı canım
Sağol canım benimmm. Yanımda oldunuz hep Allah razı olsun. Değerim düşük gibi ama katlanmasi önemli dedi hemşire düşük değil dedi. P.tesi netleşir hayırlısı ileGerçek mi cookkkk sevindim pozitif olmaya devam hayırlı olsun tatlım
Senin adına çok mutlu oldum canım yükselir inşallah değerin Allah kucağına almayi da nasip eder insallahİnşallah canım inşallah katlanir. Hemşire iyi dedi ama p.tesi net bişey söyleyebiliriz dedi. Değer 62.58 çıktı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?