Ben gttgim merkezde yaptirdim tatlim.tutmustur gonlunu ferah tutÂmin canm inşallah tutmuştur ptesi kan tahlili yaptircam yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik allahın izniyle sonucunu da görcez hayurlisiyla canım siz tahlilleri nerde yaptırdınız
Teşekkürler cnm inşallah hepimiz mutlu haberlerle devam.ederiz kunfeyekunnnn senden de bekliyoruz tüm arkadaşlardan sırası ile...
Burdayiz canım: )Kimse yok mu
Sen hangi gün transfer oldun canımKimse yok mu
Burdayizzz :))Kimse yok mu
Canım idrarda baktırma boşuna çok erken çıkmazBen 9. Gün kanda baktırcağım 5. Günde idrarda yapmaya başlıyacagım çok aceleciyim
Ben senden bir gün sonra,erken yapma istersen,bazen idrar testleri sinir bozucu olabiliyorİiii ben perşembe günü oldum
Canımm çok sevindim değerlerinin artmasına darısı başımıza inşallahBurdayizzz :))
Tesekkur ederim canım Rabbim sizlerin bebislerini korusun kucağınıza almayı nasip etsin insallah ben yaptırdığımız merkeze uzağım da nerelerde yaptirabilirim acaba bi fikriniz var mı kızlar saglık ocağı yapar mı bhcgBen gttgim merkezde yaptirdim tatlim.tutmustur gonlunu ferah tut
Burdayiz:)Kimse yok mu
Haklısın da o zaman 7 günlükken başlarım :)Ca
Canım idrarda baktırma boşuna çok erken çıkmaz
Sağlık ocağında bakılıyor,aile hekimin bakar hcg'yeTesekkur ederim canım Rabbim sizlerin bebislerini korusun kucağınıza almayı nasip etsin insallah ben yaptırdığımız merkeze uzağım da nerelerde yaptirabilirim acaba bi fikriniz var mı kızlar saglık ocağı yapar mı bhcg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?