Canim ya boyle yapma niye herkese soyledin ki ? Tuh yaaakacinci gun embriyosuydu ? Tutmustur belki kanda cikar
Ben anneme soyledim esim annesine söyledi sonra kardeşler enişteler derken herkes duydu simdi butun yük benim omuzlarımda insallah yanlis çıkmıştır erken birazda galiba benim transferimin 7. Gnü bu gun dahakan testi her zaman daha güvenilir,idrar testine aldanıp moralini bozma lütfen
Tabii ki erken ben ilk denememde 11.günde görmüştüm idrar testinde,olumsuz düşünme lütfenBen anneme soyledim esim annesine söyledi sonra kardeşler enişteler derken herkes duydu simdi butun yük benim omuzlarımda insallah yanlis çıkmıştır erken birazda galiba benim transferimin 7. Gnü bu gun daha
Yapma canm ben esimin gazına geldim simdi de pişman oldum al iste amin insallah hayirlisiysa benimle olsun bebegim ne deyimCan'ım stres yapma idrarda çıkmayabilir pazartesini bekle bende test yapmamak için direniyorum resmen üzme kendini Allah'ın izniyle herşey yolunda gidecek
Tatlim cok cok erken daha test neden yaptin bide umutsuzluga kapiliyosun kan testinde cikar sonuc anca eger 7 gunde testte ciksaydi d.r ogun 7 ci gun yapardi zaten demi.tuttu allahn izniyle canim o testi hic takma 7gunu cikmasi imkansiz zaten kan test gununu bekle.allahin izniyle tutmusturBen anneme soyledim esim annesine söyledi sonra kardeşler enişteler derken herkes duydu simdi butun yük benim omuzlarımda insallah yanlis çıkmıştır erken birazda galiba benim transferimin 7. Gnü bu gun daha
Cookkkk heyecanlı....Amin canim insallah.teyzesi cumartesi ultusanlo bakicaklar kalp atisini duyucam allahin izniyle keseyi gorucem.ben agliyom cok ya :)))))
Tatlim sen naptin ciktimi sonuc?Cookkkk heyecanlı....
Ya bendeki değişiklik yokta belim agrıyor zaten hep ağriyırdu kasıklarımda arada sırada batma gibi bişeyler olıyor bekliyoruz yapacak bişey yok adet olmayız inşallahcipsoni canım nasılsın? var mı bir değişiklik?
Bende de aynı canım hafif kıpırtılar oluyor gibi bir yerim ağrımıyor sıcak basıyor sadece,insallah kırmızıları görmeyiz canım yaYa bendeki değişiklik yokta belim agrıyor zaten hep ağriyırdu kasıklarımda arada sırada batma gibi bişeyler olıyor bekliyoruz yapacak bişey yok adet olmayız inşallah
Çıktı tatlı 281.30Tatlim sen naptin ciktimi sonuc?
Korkma görme,sin tatlım sıcak basması ben de de vardı :)Bende de aynı canım hafif kıpırtılar oluyor gibi bir yerim ağrımıyor sıcak basıyor sadece,insallah kırmızıları görmeyiz canım ya
Maşallah canım çok iyiÇıktı tatlı 281.30
Teşekkürler cnm inşallah hepimiz mutlu haberlerle devam.ederiz kunfeyekunnnn senden de bekliyoruz tüm arkadaşlardan sırası ile...Maşallah canım çok iyi
Maşallah çok güzel canım değerin insallah katlandıkça katlanırÇıktı tatlı 281.30
Cok guzel canim masaallah.allah kucagimiza almayida nasip eder insallahÇıktı tatlı 281.30
saol canım inşallah sizlerin de güzel haberlerinizi alırız inşallah..Maşallah çok güzel canım değerin insallah katlandıkça katlanır
aminnnn inşallahhh aycacığımmmCok guzel canim masaallah.allah kucagimiza almayida nasip eder insallah
En baştan beri yazdıklarını okuyorum,pozitifliğin,hayat enerjin tedavine de yansımış,sonucun harika tebrik ediyorum,Allah emeklerinin karşılığını vermiş,tekrar hayırlı olsunÇıktı tatlı 281.30
Ben de sıcak basması yokKorkma görme,sin tatlım sıcak basması ben de de vardı :)
Âmin canm inşallah tutmuştur ptesi kan tahlili yaptircam yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik allahın izniyle sonucunu da görcez hayurlisiyla canım siz tahlilleri nerde yaptırdınız
Tatlim cok cok erken daha test neden yaptin bide umutsuzluga kapiliyosun kan testinde cikar sonuc anca eger 7 gunde testte ciksaydi d.r ogun 7 ci gun yapardi zaten demi.tuttu allahn izniyle canim o testi hic takma 7gunu cikmasi imkansiz zaten kan test gununu bekle.allahin izniyle tutmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?