2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Canim ya boyle yapma niye herkese soyledin ki ? Tuh yaaa kacinci gun embriyosuydu ? Tutmustur belki kanda cikar

kan testi her zaman daha güvenilir,idrar testine aldanıp moralini bozma lütfen
Ben anneme soyledim esim annesine söyledi sonra kardeşler enişteler derken herkes duydu simdi butun yük benim omuzlarımda insallah yanlis çıkmıştır erken birazda galiba benim transferimin 7. Gnü bu gun daha

Ben anneme soyledim esim annesine söyledi sonra kardeşler enişteler derken herkes duydu simdi butun yük benim omuzlarımda insallah yanlis çıkmıştır erken birazda galiba benim transferimin 7. Gnü bu gun daha
Tabii ki erken ben ilk denememde 11.günde görmüştüm idrar testinde,olumsuz düşünme lütfen

Can'ım stres yapma idrarda çıkmayabilir pazartesini bekle bende test yapmamak için direniyorum resmen üzme kendini Allah'ın izniyle herşey yolunda gidecek
Yapma canm ben esimin gazına geldim simdi de pişman oldum al iste amin insallah hayirlisiysa benimle olsun bebegim ne deyim

Tatlim cok cok erken daha test neden yaptin bide umutsuzluga kapiliyosun kan testinde cikar sonuc anca eger 7 gunde testte ciksaydi d.r ogun 7 ci gun yapardi zaten demi.tuttu allahn izniyle canim o testi hic takma 7gunu cikmasi imkansiz zaten kan test gununu bekle.allahin izniyle tutmustur

Ya bendeki değişiklik yokta belim agrıyor zaten hep ağriyırdu kasıklarımda arada sırada batma gibi bişeyler olıyor bekliyoruz yapacak bişey yok adet olmayız inşallah
Bende de aynı canım hafif kıpırtılar oluyor gibi bir yerim ağrımıyor sıcak basıyor sadece,insallah kırmızıları görmeyiz canım ya

Âmin canm inşallah tutmuştur ptesi kan tahlili yaptircam yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik allahın izniyle sonucunu da görcez hayurlisiyla canım siz tahlilleri nerde yaptırdınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…