Aynen hep bel ağrım oldu gögüslerim de ağrıdı hep tedavi boyunc o yüzden ben anlayamıuorum hep agrıyor belim :) kasıklarda batma hissi vR karnımda falan belim agrıyor zaten ama benim adet öncesi kasık ağrım olmazdı belim agrırdıİnşallah alırız kızlar,pozitifi görmek için pozitif düşünmek gerek,yalnı ben de adet öncesi sancıları var bu sabahtan beri,sizde durum nedir?
Çok tesekkurlerrrEn baştan beri yazdıklarını okuyorum,pozitifliğin,hayat enerjin tedavine de yansımış,sonucun harika tebrik ediyorum,Allah emeklerinin karşılığını vermiş,tekrar hayırlı olsun
Genelde iki tane transfer ediyorlarArkadaşlar Merhaba benim ikinci denemem olacak dondurulmuslar ile salı günü başladık tedaviye 2 serli 4 adet embriyom var yaşım 33 kaç tane transfer ederler acaba tecrübeli ark.lar varmi heyecan dan sormayı unutmusum Dr. A :)) ilki 5aa idi tutmadi
SAkin tatlım bizlere üzülürsün doktorunun dediklerini harfiyen uygula onlar yapımıza gore ayarlıyor herşeyi sakin ol stressiz günü nu benle aylarca tedavi olup moralini iki gün için bozmaBen 9. Gün kanda baktırcağım 5. Günde idrarda yapmaya başlıyacagım çok aceleciyim
Benim sancim agrım yok arada sicak basıyor, sen hareket mi ediyorsun ayaga kalkip acaba? Ben ayakta fazla durursam batma oluyor fazla durmuyorum uzanıyorumİnşallah alırız kızlar,pozitifi görmek için pozitif düşünmek gerek,yalnı ben de adet öncesi sancıları var bu sabahtan beri,sizde durum nedir?
Amin canım inşallah senin de güzel haberlerini alırız sakin acele etme stres yapma stres olumsuzluk sebebi_tangled_ canımm çok sevindim değerin çok iyi allahım kalp atımınıda göstersin inşallah
Tatlım ikinci denemen olduğu için büyük ihtimal iki transfer edilir bide dr daha iyi bilir hickimse başarısız olmak istemez sonuçta hadi şimdiden hayırlı olsun stres yapmaArkadaşlar Merhaba benim ikinci denemem olacak dondurulmuslar ile salı günü başladık tedaviye 2 serli 4 adet embriyom var yaşım 33 kaç tane transfer ederler acaba tecrübeli ark.lar varmi heyecan dan sormayı unutmusum Dr. A :)) ilki 5aa idi tutmadi
Dün eve geldim yemek için kalktım pek hareket etmedim,bugün de proluton iğnem vardı onu yaptırmaya gittim,genelde dinleniyorum ama ara ara dolaşıyorum evde yatamıyorum sürekli sıkılıyorumBenim sancim agrım yok arada sicak basıyor, sen hareket mi ediyorsun ayaga kalkip acaba? Ben ayakta fazla durursam batma oluyor fazla durmuyorum uzanıyorum
Illa yapacan yani :))))Haklısın da o zaman 7 günlükken başlarım :)
Dün eve geldim yemek için kalktım pek hareket etmedim,bugün de proluton iğnem vardı onu yaptırmaya gittim,genelde dinleniyorum ama ara ara dolaşıyorum evde yatamıyorum sürekli sıkılıyorum
Tatlım sen bilirsin de sürekli yatma ile ilgili değil zaten kendini.nasıl iyi.hissediyorsan öyle davran sadece ağırlık.kaldırma ok.yoracak is yapma en önemlisi stres yapma mutlu ol yeter onlara güç verDün eve geldim yemek için kalktım pek hareket etmedim,bugün de proluton iğnem vardı onu yaptırmaya gittim,genelde dinleniyorum ama ara ara dolaşıyorum evde yatamıyorum sürekli sıkılıyorum
İnşallah iki tane olur 35 yaş sinirlamasi endiselendiriyor beni teşekkür ederim cevabın icinGenelde iki tane transfer ediyorlar
Teşekkür ederim canım hayırlısı hepimiz güzel sonuçlar alır ellerimiz boş donmeyiz inşallahTatlım ikinci denemen olduğu için büyük ihtimal iki transfer edilir bide dr daha iyi bilir hickimse başarısız olmak istemez sonuçta hadi şimdiden hayırlı olsun stres yapma
Ben bunları yapmadım bir kere herkesin Boyle sürekli yattığını okuyunca psikolojim dibe vurmuştu rahat ol düşmez korkma kapı açık değil kapalı o tutunmaya çalışıyor ağırlık kaldırma stres yapma yeter :) tutar inşallah korkmaBende yemek ve wc icin kalkıyorum bir de çok sıkılırsam bir tur atıyorum evde geri yatıyorum, kuluçkaya yatmış gibiyiz heee :)))))
Amiinnn kun feyekun yol.arkadaşım ne güzel.dilekte bulundun inşallah canimmmYeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz sefalar getirdiniz :)))
Hepinizin yolu açık olsun. Bu forum inşaallah hic fire vermeden gobuslu bebisli uyelerle dolsun :)))
Boş yere üzülürsün duzelteyimSAkin tatlım bizlere üzülürsün doktorunun dediklerini harfiyen uygula onlar yapımıza gore ayarlıyor herşeyi sakin ol stressiz günü nu benle aylarca tedavi olup moralini iki gün için bozma
Yatamıyorum zaten,bu arada bugün bir de Gordion'a götürdüm yeğenimi,arkadaşının doğum günü için hediye aldık ama hep kısa süreli geziler gerçi arabayla gidip döndük,45 dakika falan sürdü iğne olup hediye işini halletmemiz,ben Ankara'da oluyorum tedavimi bu aradaTatlım sen bilirsin de sürekli yatma ile ilgili değil zaten kendini.nasıl iyi.hissediyorsan öyle davran sadece ağırlık.kaldırma ok.yoracak is yapma en önemlisi stres yapma mutlu ol yeter onlara güç ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?