- 6 Şubat 2016
- 631
- 580
- 23
Tangled sen ne yaptin aldin mi sonucu. Tek tek okudum ama goremedim senden bi haberHadi inşallah canım senin de güzel.haberini alırız insallah
Allah razı olsun canım benimmm. Amin inşallah güzel güzel katlanir. Artik sıra sizde. Sen , azure47 , cipsoni ve diğer arkadaşlar: )A aryastark1 cok şükür cok sevindim. Allah devaminida getirsin katlansin katlansin o rakam kocaman olsun :))
Gözün aydin canim
Hayırlı olsun canım normal endişe etme bizde aynılarını yaşadık korkma stres yapma pozitif ol Allahin izni ile olurMerhaba arkadaşlar,14 Şubatta 21 yumurtam toplandı,18i dolu çıktı,13ü döllendi,dün de transferim yapıldı,sadece 1 blastım vardı maalesef,onu da transfer ettiler,bugün adet olmadan öncekine benzer kasık ağrılarım var,umarım herşey yolundadır
Ben gec verdim yine assolistlik yapıyorum çıkar İnşallah tatlım sonucu bekliyorum ben de yazılanları okuyordumTangled sen ne yaptin aldin mi sonucu. Tek tek okudum ama goremedim senden bi haber
İyi yapmış son cnmBilgileriniz icin teşekkürler arkadaşlar kendimi fazla dinlemek istemiyorum bugün transferden sonra ki 2.günüm hic belirti yok bende o yüzden sordum canlarım
Canım idrar testini onemseme. Bak kremalicorek diye bi arkadaş vardı akşam test yapiyor çıkmıyor ertesi gün kan testinde 200 küsur bişeyler çıkıyor. Bazilarinin çok geç idrara geçiyor. Srn gününü bekleBen dayanamadım idrar testi yaptım bugün negatif çıktı çok moralim bozuk ptesi kan testi içim içimi yiyor ya tutmadiysa herkes gözümün içine bakıyor üstümde kocaman bi yük
Gercekten mı canım Allah razı olsun icimi rahatlatın allahım duy sesimi insallah öyledir insallahCanım idrar testini onemseme. Bak kremalicorek diye bi arkadaş vardı akşam test yapiyor çıkmıyor ertesi gün kan testinde 200 küsur bişeyler çıkıyor. Bazilarinin çok geç idrara geçiyor. Srn gününü bekle
Aysegulsennnn cookkkk sevindimmmmmmmAllah razı olsun canım benimmm. Amin inşallah güzel güzel katlanir. Artik sıra sizde. Sen , azure47 , cipsoni ve diğer arkadaşlar: )
O kadar msj yazdimmmm yol arkadasimmmmm pazartesiye de inş güzel haberlerini alırız insAysegulsennnn cookkkk sevindimmmmmmm
Amin canim insallah.teyzesi cumartesi ultusanlo bakicaklar kalp atisini duyucam allahin izniyle keseyi gorucem.ben agliyom cok ya :)))))Ayça cim şimdi gördüm değerini maşallah diyelim maşallahhh.:) hayırlısı ile kesesini görmeyi kalp atışını duymayı nasip etsin Allah' im
Canim ya boyle yapma niye herkese soyledin ki ? Tuh yaaaBen dayanamadım idrar testi yaptım bugün negatif çıktı çok moralim bozuk ptesi kan testi içim içimi yiyor ya tutmadiysa herkes gözümün içine bakıyor üstümde kocaman bi yük
:):):) inşallahhhh yol arkadaşim benimmO kadar msj yazdimmmm yol arkadasimmmmm pazartesiye de inş güzel haberlerini alırız ins
Çook çook çook teşekkür ederim tatlım benimmAysegulsennnn cookkkk sevindimmmmmmm
kan testi her zaman daha güvenilir,idrar testine aldanıp moralini bozma lütfenBen dayanamadım idrar testi yaptım bugün negatif çıktı çok moralim bozuk ptesi kan testi içim içimi yiyor ya tutmadiysa herkes gözümün içine bakıyor üstümde kocaman bi yük
Can'ım stres yapma idrarda çıkmayabilir pazartesini bekle bende test yapmamak için direniyorum resmen üzme kendini Allah'ın izniyle herşey yolunda gidecekBen dayanamadım idrar testi yaptım bugün negatif çıktı çok moralim bozuk ptesi kan testi içim içimi yiyor ya tutmadiysa herkes gözümün içine bakıyor üstümde kocaman bi yük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?