2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Hayırlı olsun canım normal endişe etme bizde aynılarını yaşadık korkma stres yapma pozitif ol Allahin izni ile olur

Bilgileriniz icin teşekkürler arkadaşlar kendimi fazla dinlemek istemiyorum bugün transferden sonra ki 2.günüm hic belirti yok bende o yüzden sordum canlarım

Ben dayanamadım idrar testi yaptım bugün negatif çıktı çok moralim bozuk ptesi kan testi içim içimi yiyor ya tutmadiysa herkes gözümün içine bakıyor üstümde kocaman bi yük

Ayça cim şimdi gördüm değerini maşallah diyelim maşallahhh. :) hayırlısı ile kesesini görmeyi kalp atışını duymayı nasip etsin Allah' im

Ben dayanamadım idrar testi yaptım bugün negatif çıktı çok moralim bozuk ptesi kan testi içim içimi yiyor ya tutmadiysa herkes gözümün içine bakıyor üstümde kocaman bi yük
Canım idrar testini onemseme. Bak kremalicorek diye bi arkadaş vardı akşam test yapiyor çıkmıyor ertesi gün kan testinde 200 küsur bişeyler çıkıyor. Bazilarinin çok geç idrara geçiyor. Srn gününü bekle

Gercekten mı canım Allah razı olsun icimi rahatlatın allahım duy sesimi insallah öyledir insallah

Canim ya boyle yapma niye herkese soyledin ki ? Tuh yaaa kacinci gun embriyosuydu ? Tutmustur belki kanda cikar

kan testi her zaman daha güvenilir,idrar testine aldanıp moralini bozma lütfen

Can'ım stres yapma idrarda çıkmayabilir pazartesini bekle bende test yapmamak için direniyorum resmen üzme kendini Allah'ın izniyle herşey yolunda gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…