- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 73
- 36
Amin aminİ
İnşallah canım inşallah hepimizin temennisi aynı hamile kalabilmek Rabbim bizlere de nasip etsin
Günaydın,benim de ikinci denemem,transferim cuma oldu saat tam 11.00de,dün ağrılarım vardı ama bugün gayet rahat uyandım bakalım beklemedeyizMerhaba arkadaşlar benimde bugün transferimim 1.günü ikinci denememiz işlh bu sefer hayırlı sonuçları alırız bu sefer ilkine göre daha rahatım ve hiç bir ağrım da yok 1.denemem de ilk günler çok kasık ağrısı çekmiştim hiç ağrı yaşamayan var mı benim gibi ?
Çok sağol canim değerim düşük ya biraz canım 62.58Bu arda A aryastark1 tebrik edrm cnm degrn kac ckti bu arada
2015te ilk denememizi yaptık,OHSS oldum günlerce hastanede yattım,karnımdan su aldılar,transferim ertelendi,üç ay sonra donmuşlarla transfer oldum,tuttu ve kimyasal gebelikle sonuçlandı,avuç avuç saçlarım döküldü haftalarca,şimdi ikinci denememiz maalesef sadece bir embriyo transfer edildi cuma günü,beşinci gün embriyosu neyse ki,dün adet sancılarına benzer ağrım oldu tüm gün,bugün de sorunsuz uyandım,insan bedeni bu,kimin nasıl tepki vereceği belli olmuyor,rahat ol,güzel bir kahvaltı hazırla kendine,dinlen,bu günlerin tadını çıkar çünkü hamile kaldığında vaktin de olmayacak halin deGünaydın kızlar.2013 yılında tüp bebek tedavisi yaptırdım 5.gün embriyosuydu hiç tutmadi maalesef sonuç negatif çıktı.4 tane dondurulmus embriyomuz vardı.29 ocakta onları denemek için tedaviye başladık.ilaçlar kullandım.8 şubatta kontrole çağırdı doktorum.progestan iğneye başladık estrofem hap kullandım ve 12 şubatta transfer işlemi yapıldi. Igenelerimi ve ilaclarimi kullanmaya devam ediyorum.Transferin 4.günü hafif hafif sag kasigimda agri olup geçiyordu. Ama dün kasıklarimda cok batmalar oldu.bende korkuyorum panik oldum çok ağladım bu seferde tutmadi sanırım diye.sizce normal mi bunları yaşayanlar oldu mu aranızda.lütfen yardimci olabilirmisinizbu seferleri emeklerimız boşa gidecek diye çok üzülüyorum. Hep kafamda soru işaretleri var bildiklerinizi paylasirsaniz sevinirim.
İkinci testin günü nedir canımÇok sağol canim değerim düşük ya biraz canım 62.58
2015te ilk denememizi yaptık,OHSS oldum günlerce hastanede yattım,karnımdan su aldılar,transferim ertelendi,üç ay sonra donmuşlarla transfer oldum,tuttu ve kimyasal gebelikle sonuçlandı,avuç avuç saçlarım döküldü haftalarca,şimdi ikinci denememiz maalesef sadece bir embriyo transfer edildi cuma günü,beşinci gün embriyosu neyse ki,dün adet sancılarına benzer ağrım oldu tüm gün,bugün de sorunsuz uyandım,insan bedeni bu,kimin nasıl tepki vereceği belli olmuyor,rahat ol,güzel bir kahvaltı hazırla kendine,dinlen,bu günlerin tadını çıkar çünkü hamile kaldığında vaktin de olmayacak halin de
Canim yukselir bi bununnicin strese sokma kendin hayirli ugurlu olsun saglikla kucagina almayi nasip etsin darisi bizlereÇok sağol canim değerim düşük ya biraz canınasi58
2 mart ilk test tarihim ama diyorum cuma bir hafta olacak,cuma bir idrar testi yapsam mıTeşekkür ederim sanada çok geçmiş olsun.allahım inş kucağınizi bos bırakmasın.ister istemez korkuyor insan yine olmuyacak diye.benimde dondurulmus larla 2 embriyo transfer edildi 24 şubatta sonuç beli olacak.senin ne zaman beli olacak sonucun
Çok sağol canim değerim düşük ya biraz canım 62.58
2 mart ilk test tarihim ama diyorum cuma bir hafta olacak,cuma bir idrar testi yapsam mı
Sağolun canlar. İnşallah dediğiniz gibi güzel katlanır. Ikinci testim yarın. Darısı sizler başına inşallahhhhh. Dualarim sizinle
Günaydın. Cnm öncelikle hayırlı olsun ayni ağrı ve batma lar biz de de oldu tatlım sonra geçti korka Allahın izni ile nenizler in seninle stres yapma ağırlık kaldırma bide aşırı yorma yeter sadece sakin test günübe nu bekle.biz beklerken sürekli yazıştık gözleriniz paylaştık ..Günaydın kızlar.2013 yılında tüp bebek tedavisi yaptırdım 5.gün embriyosuydu hiç tutmadi maalesef sonuç negatif çıktı.4 tane dondurulmus embriyomuz vardı.29 ocakta onları denemek için tedaviye başladık.ilaçlar kullandım.8 şubatta kontrole çağırdı doktorum.progestan iğneye başladık estrofem hap kullandım ve 12 şubatta transfer işlemi yapıldi. Igenelerimi ve ilaclarimi kullanmaya devam ediyorum.Transferin 4.günü hafif hafif sag kasigimda agri olup geçiyordu. Ama dün kasıklarimda cok batmalar oldu.bende korkuyorum panik oldum çok ağladım bu seferde tutmadi sanırım diye.sizce normal mi bunları yaşayanlar oldu mu aranızda.lütfen yardimci olabilirmisinizbu seferleri emeklerimız boşa gidecek diye çok üzülüyorum. Hep kafamda soru işaretleri var bildiklerinizi paylasirsaniz sevinirim.
Günaydın. Cnm öncelikle hayırlı olsun ayni ağrı ve batma lar biz de de oldu tatlım sonra geçti korka Allahın izni ile nenizler in seninle stres yapma ağırlık kaldırma bide aşırı yorma yeter sadece sakin test günübe nu bekle.biz beklerken sürekli yazıştık gözleriniz paylaştık ..
Gözleri değil hislerimizi paylastikGünaydın. Cnm öncelikle hayırlı olsun ayni ağrı ve batma lar biz de de oldu tatlım sonra geçti korka Allahın izni ile nenizler in seninle stres yapma ağırlık kaldırma bide aşırı yorma yeter sadece sakin test günübe nu bekle.biz beklerken sürekli yazıştık gözleriniz paylaştık ..
Ananas yiyorum hergün dut kurusu da ama kabak çekirdeği hiç sevmem onu yiyemiyorum,havuç suyunu duymamıştım yaparım her sabah yeter ki yavruma kavuşayımBende çok düşündüm yapmayı ama vazgeçtim çünkü yaniltabiliyormus idrar testleri.yoksa bende çok merak ediyorum ama korkuyorumda çıkacak sonuçtan.benim fikrim yapmamaktadır tarafta negatif çıkarsa test gününe kadar nasıl Bekliyeceksin ki stres olacaksın canım onunda sana zararı var.bol bol kabak çekirdeği dut kurusu ve anana ye imkanın varsa da havuç suyu iç bebeğin tutunmasi icin cok faydası varmış
Afiyet olsun yarasin bebisciklereGununuz aydin olsun gunaydin kizlar kahvaltimizi yaptik saglikli beslendik bebislerle ilacimizi ictik sizlere bir merhaba diyelim dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?