2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Günaydın kızlar.2013 yılında tüp bebek tedavisi yaptırdım 5.gün embriyosuydu hiç tutmadi maalesef sonuç negatif çıktı.4 tane dondurulmus embriyomuz vardı.29 ocakta onları denemek için tedaviye başladık.ilaçlar kullandım.8 şubatta kontrole çağırdı doktorum.progestan iğneye başladık estrofem hap kullandım ve 12 şubatta transfer işlemi yapıldi. Igenelerimi ve ilaclarimi kullanmaya devam ediyorum.Transferin 4.günü hafif hafif sag kasigimda agri olup geçiyordu. Ama dün kasıklarimda cok batmalar oldu.bende korkuyorum panik oldum çok ağladım bu seferde tutmadi sanırım diye.sizce normal mi bunları yaşayanlar oldu mu aranızda.lütfen yardimci olabilirmisiniz bu seferleri emeklerimız boşa gidecek diye çok üzülüyorum. Hep kafamda soru işaretleri var bildiklerinizi paylasirsaniz sevinirim.

Günaydın,benim de ikinci denemem,transferim cuma oldu saat tam 11.00de,dün ağrılarım vardı ama bugün gayet rahat uyandım bakalım beklemedeyiz

2015te ilk denememizi yaptık,OHSS oldum günlerce hastanede yattım,karnımdan su aldılar,transferim ertelendi,üç ay sonra donmuşlarla transfer oldum,tuttu ve kimyasal gebelikle sonuçlandı,avuç avuç saçlarım döküldü haftalarca,şimdi ikinci denememiz maalesef sadece bir embriyo transfer edildi cuma günü,beşinci gün embriyosu neyse ki,dün adet sancılarına benzer ağrım oldu tüm gün,bugün de sorunsuz uyandım,insan bedeni bu,kimin nasıl tepki vereceği belli olmuyor,rahat ol,güzel bir kahvaltı hazırla kendine,dinlen,bu günlerin tadını çıkar çünkü hamile kaldığında vaktin de olmayacak halin de

Teşekkür ederim sanada çok geçmiş olsun.allahım inş kucağınizi bos bırakmasın.ister istemez korkuyor insan yine olmuyacak diye.benimde dondurulmus larla 2 embriyo transfer edildi 24 şubatta sonuç beli olacak.senin ne zaman beli olacak sonucun

2 mart ilk test tarihim ama diyorum cuma bir hafta olacak,cuma bir idrar testi yapsam mı

2 mart ilk test tarihim ama diyorum cuma bir hafta olacak,cuma bir idrar testi yapsam mı

Bende çok düşündüm yapmayı ama vazgeçtim çünkü yaniltabiliyormus idrar testleri.yoksa bende çok merak ediyorum ama korkuyorumda çıkacak sonuçtan.benim fikrim yapmamaktadır tarafta negatif çıkarsa test gününe kadar nasıl Bekliyeceksin ki stres olacaksın canım onunda sana zararı var.bol bol kabak çekirdeği dut kurusu ve anana ye imkanın varsa da havuç suyu iç bebeğin tutunmasi icin cok faydası varmış

Sağolun canlar. İnşallah dediğiniz gibi güzel katlanır. Ikinci testim yarın. Darısı sizler başına inşallahhhhh. Dualarim sizinle

Günaydın. Cnm öncelikle hayırlı olsun ayni ağrı ve batma lar biz de de oldu tatlım sonra geçti korka Allahın izni ile nenizler in seninle stres yapma ağırlık kaldırma bide aşırı yorma yeter sadece sakin test günübe nu bekle.biz beklerken sürekli yazıştık gözleriniz paylaştık ..

Teşekkür ederim canım inş. İyi sonuçlar alım bende sizler gibi :) allahim sizin de bebislerinizi sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin inşallah.

Gözleri değil hislerimizi paylastik

Ananas yiyorum hergün dut kurusu da ama kabak çekirdeği hiç sevmem onu yiyemiyorum,havuç suyunu duymamıştım yaparım her sabah yeter ki yavruma kavuşayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…