- 20 Mayıs 2015
- 901
- 440
- 33
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır sakınTabii ki meraK ediyorum. İnşallah hayırlısı ile güzel geçmiştir. gelir gelmez yazar zaten. Vardır transferi olan da başlık dikkatlerini çekmemiştir belki. Bekleyen de vardır bizim gibi gün sayan :) sence idrar testi yapsak 7. gün falan.? :)
canım zaten anca 11-12 gün de kan da belirir miş o nedenle gerek yok bu bekleyişte çok güzel Allahım isteyen herkese nasip etsin iler de çocuklarımıza bu bekleyiş yazılarını okuturuz inşallahhh :))) onlar büyüyene kadra yazmaya devam ediyormuşuz.:) bugün adım attı bugün anne dedin:) inşallahhhhhhayır sakın
yanlış sonuç verebilirmiş dr 18 de dedi adet kanaması olsa bile 18 dedi bekleyelim aylarca bekledik ilaçlarla iğnelerle bir hafta dayanırız şimdi yanlış bir sonuç moralimizi bozar olmadık şeyler yaparız..bekleyelim sohbet ederek..
gülce 27 senin nasıl gidiyor canım?ne durumdasın?moralin düzeldi mi?Bugünün şokunu atlatayım da olumlu düşüneceğin inşallah.. Size yüzde kaç ihtimal veriyorlar bu arada?
gurbet kuşu nasıl gidiyor canım adet olabildin mi?yurt dışın da süreç nasıl?dr nasıl?sana nasıl bir yol haritası çıkardı?ilk sorun sadece spermlerin hizi dusuk dediler.
sayi asilamaya yeter dediler.bizde denedik ama olmadi kusum.
simdi tup icin gun sayiyorum.adetim bugunlerde gelir.
ben yurtdisindayim surec aynimi isler bilmiyorum.fakat okuyorum surekli burdakileri.
insallah faydasi olur.guzel haberleri paylasiriz insallah....
canım ne yaptın bekleyiş bitti mi?inş güzel hayırlı sonuçlar almışsındır?Benim pazartesi yi de sayarsak ki artık pazartesi oldu 7 gün oldu bakalım sizler den güzel haberle bekliyoruz forum daki herkesden çok zor beklemek biliyorum daha önce yaşadım
arzum44 cüğüm sen bizden önce olmuştun nasıl gidiyor?süreç nasıl işliyor?hadi inşallah bizden önce senin güzel haberlerini alırız inşallah..Banada cumartesi transfer yapıldı,İnşallah hepimiz hayırlı pozitif sonuçlar alırız.
Evet haklısın Allah sabır versin bize :) ayhh inşallah canım inşallah hamilelik günlerimizi birlikte geçiririz doğum falan derken birlikte büyütüruz bakarsin :)hayır sakın
yanlış sonuç verebilirmiş dr 18 de dedi adet kanaması olsa bile 18 dedi bekleyelim aylarca bekledik ilaçlarla iğnelerle bir hafta dayanırız şimdi yanlış bir sonuç moralimizi bozar olmadık şeyler yaparız..bekleyelim sohbet ederek..
ayyy inşallah canım ya :))) bu arada ev de yatmaya da alıştım :))Evet haklısın Allah sabır versin bize :) ayhh inşallah canım inşallah hamilelik günlerimizi birlikte geçiririz doğum falan derken birlikte büyütüruz bakarsin :)
Çok teşekkür ederim,çok ümitli değilim sanki,iki ay önceki kimyasal gebelikteki belirtilerle aynı gibi,bel ağrısı,karın ağrısı hakkımızda hayırlısı olsun.arzum44 cüğüm sen bizden önce olmuştun nasıl gidiyor?süreç nasıl işliyor?hadi inşallah bizden önce senin güzel haberlerini alırız inşallah..
Çok teşekkür ederim,çok ümitli değilim sanki,iki ay önceki kimyasal gebelikteki belirtilerle aynı gibi,bel ağrısı,karın ağrısı hakkımızda hayırlısı olsun.
biz birkaç arkadaş daha pazartesi yaptırdık ayşegülse sabah ben öğlen 1:10 gece yapıldı :) ya ben seni anlamıyorum bu kadar karamsar olmayı nasılbaşarıyorsun.mutlu ol çoğu insan bu aşamaya gelemiyor mutlu ol tatlı bir heyecan yaşa ki onlarda hareketli olup kolay tutunsun.unutm aönce sen...Haklısın canım ,ama elimde değil sürekli olumsuz düşünüyorum,bana morel verdin teşekkürederim,senin kaçıncı gün?
Eh diyelim tatlım Hiçbir şey hissetmiyorum çok garip önceki transferimde kasık batmaları falan oluyordu hiçbir şey yok.. Nasip..gülce 27 senin nasıl gidiyor canım?ne durumdasın?moralin düzeldi mi?
Eh diyelim tatlım Hiçbir şey hissetmiyorum çok garip önceki transferimde kasık batmaları falan oluyordu hiçbir şey yok.. Nasip..
Hayırlı olsun canim :) daha dur şimdiden zaman geçmiyor deme çok erken çook :) doktorun neler söyledi nelere dikkat et dediCok şükür geldim kizlar
Şükürler olsun guzel gecti sorunsuz gecti iki tanecik transfer edildi
Evdeyim simdi yatıyorum ama zaman geçmek bilmiyor :))
Sagol Canim oran vermedi ama iyi durumda embriyolar dedi cok güzel bir transfer oldu dedi senin ne zaman oldu transferKaliteleri nasılmış tatlım hadi gözün Aydın :)