2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

_tangled_ _tangled_ A aryastark1
Sizin bugun üçüncü gününüz varmi degisik bir his, batmalar falan
Bende hiçbir şey yok canım ilk iki gün vardı bugün hiç yok :( insan kendini dinleyince bin tane komplo teorisi üretiyor. Acaba tutunmaya mi çalıştı olmadı mi acaba diye falan. Ama olumlu ve umutluyum konuşuyorum bebislerimle :) ilaç konusuna takılma benim doktor abartmış benim dışında okadar çok kullanani görmedim başka sayfalarda da sordum çünkü. Düşünme canım onları

Canm sakın sıkışık gitme orda su ic hatta ben hiç su icmedm biraz sıkışık gttm 4 saat tuttum tuvaletimi bebegm tutunmustu ama gelismedi malsf kimyasal gebelik gecrdm bu arda benm hastne eşimi yanma koymadi ben istedm gelsn dye yok dedi hemşire sonradan öğrendimki eşleri yanına almıyorlarms transfer de opuda alıyorlarms bide 5 dk işlem hiç stres yapma haftya cuma yada cumartesi benm trensferm var allah n izniyle
Bende heyecandan sormayi bile unuttum esim gelebilir mi diye ama pek olacak bisey değilmis zaten oraya yatınca sıkışıklıgı herseyi unuttum zaten :))

Bende heyecandan sormayi bile unuttum esim gelebilir mi diye ama pek olacak bisey değilmis zaten oraya yatınca sıkışıklıgı herseyi unuttum zaten :))
kun feyekun ne zaman döndün?nasıl geçti?anlat zor mu oldu?neler hissediyorsun?hoş geldin hayırlı olsun inş.

dışarıda idim bölük pörçük okuyum cvp lar yazdık kusura bakmayın kun feyekun gelmene sevindim cnm korktuğun kadar var mı?çok bekledin mi sıkışık halde?

dışarıda idim bölük pörçük okuyum cvp lar yazdık kusura bakmayın kun feyekun gelmene sevindim cnm korktuğun kadar var mı?çok bekledin mi sıkışık halde?
Cok fazla beklemedim canim ama cok heyecanliydim tedirgin oldum biraz islem yapilirken ama cok kisa sürüyormus gercektende
Aci agri hicbirsey olmadi ama tuhafti
Ekranda gördüm cok garip hisler yaa inşaallah kucagimiza almakta nasip olsun canım

Cok fazla beklemedim canim ama cok heyecanliydim tedirgin oldum biraz islem yapilirken ama cok kisa sürüyormus gercektende
Aci agri hicbirsey olmadi ama tuhafti
Ekranda gördüm cok garip hisler yaa inşaallah kucagimiza almakta nasip olsun canım
iyi canım ya sevindim çok merak etmiştim seni hadi inşallah hepberaber sonuca odaklanacağız artık..:)

Bende hiçbir şey yok canım ilk iki gün vardı bugün hiç yok :KK43: insan kendini dinleyince bin tane komplo teorisi üretiyor. Acaba tutunmaya mi çalıştı olmadı mi acaba diye falan. Ama olumlu ve umutluyum konuşuyorum bebislerimle :) ilaç konusuna takılma benim doktor abartmış benim dışında okadar çok kullanani görmedim başka sayfalarda da sordum çünkü. Düşünme canım onları
aysegülsen doktorun sana hangi gün test dedi belirtmedi mi benim ki 18 dedi daha öncesi hiçbirşey yapma yanıltıcı olur dedi merak ettim senin dr ne dedi aynı gün oldu transferimiz sonuçta saat farkı:))

Merhaba arkadaslar ben acibadem maslakda tup bebek islemi yaptirdim uc embriyo olustu dondurdum gecen sene bu sene marta transfer islemi yaptiracagim tecrubelerinizden yararlanabilir miyim tekrardan odeme yapiyor muyuz dondurma coZdurme ucreti disinda transfer ucreti oduyor muyuz ve tedaviye nasil baslaniyor

Merhaba arkadaslar ben acibadem maslakda tup bebek islemi yaptirdim uc embriyo olustu dondurdum gecen sene bu sene marta transfer islemi yaptiracagim tecrubelerinizden yararlanabilir miyim tekrardan odeme yapiyor muyuz dondurma coZdurme ucreti disinda transfer ucreti oduyor muyuz ve tedaviye nasil baslaniyor
canım ben dondurma işlemi yaptırmadığım için bilmiyorum da yaptıran arkadaşlar eminim vardır.yazını görünce eminim cevpalandırırlar.geçmiş olsun inş güzel haberlerini okuruz.

Back
X