2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Ben başka başlıklarda çok sordum ve çok okudum canım. Ben kasım ayında başlamıştım tedaviye. Donduruldu işte bu ay transfer edildi. Kısacası kasım ayından beri binlerce yazı okumuşumdur. Dediğin gibi ağrısı olmayıp hamile olanı da var , ağrısı olup adet olan da. Ama inan bana çoğu hamilenin ufak tefek belirtileri olmuş. Kasık ağrısı göğüs ağrısı bacak ağrısı hatta kanamasi olani bile duydum okudum. Velhasıl belli de olmaz. Allah kucaklarimizi boş birakmasin :anneadayı::KK46:
Haklisin bende hala arastiriyorum kafam karisiyo artik benim hafizam cok saglamdi ama 3aydir kafam hic bisey almiyor mesela d.r anlatyo ilaclarimi eve gelince puf yok ucmus aklimdan bide ben cok agrili gecirdim butun sureclerimi yoruldum gibi hissediyorum sinirde yapti bende kendime hakim olamiyorum :(

Haklisin bende hala arastiriyorum kafam karisiyo artik benim hafizam cok saglamdi ama 3aydir kafam hic bisey almiyor mesela d.r anlatyo ilaclarimi eve gelince puf yok ucmus aklimdan bide ben cok agrili gecirdim butun sureclerimi yoruldum gibi hissediyorum sinirde yapti bende kendime hakim olamiyorum :KK43:
aynı şeyler ben de de başladı canım ya karamsarlık yorgun hissetme ümitsiz olma duygu karmaşası bekleyip ve çok yazı okuyup etkisin de kalmaktan okumayım diyorum sonra bu konu hakkın da nekadar kim ne yazmış açıp okuyorum.herhal de bu süreç bizi ve snirlerimizi yıprattı ama az daha dayanacağız herkesin vücudu ve tepkisi farklıdır bunu kabul edelim a A da farklı B de farklı Allahım herşeyin hayırlı sağlıklısını versin sakince kendimizi yıpratmadan etki altında kalmadan test günümüzü bekleyelim inşallah güzel hayırlı sonuçlarımız olur hepimizin.

aynı şeyler ben de de başladı canım ya karamsarlık yorgun hissetme ümitsiz olma duygu karmaşası bekleyip ve çok yazı okuyup etkisin de kalmaktan okumayım diyorum sonra bu konu hakkın da nekadar kim ne yazmış açıp okuyorum.herhal de bu süreç bizi ve snirlerimizi yıprattı ama az daha dayanacağız herkesin vücudu ve tepkisi farklıdır bunu kabul edelim a A da farklı B de farklı Allahım herşeyin hayırlı sağlıklısını versin sakince kendimizi yıpratmadan etki altında kalmadan test günümüzü bekleyelim inşallah güzel hayırlı sonuçlarımız olur hepimizin.
Allagim bukadar emegimizi bos cevirmesin bukadar skntiya yorgunluga agrilara degsin insallah valla ya bizimde sinavimiz bu

Allagim bukadar emegimizi bos cevirmesin bukadar skntiya yorgunluga agrilara degsin insallah valla ya bizimde sinavimiz bu
inşallah canım inşallah hayırlı sağlıklı güzel sonuçlar alırız inşallah Allahım emeklerimizi çektiklerimizi boşa göndermez inşallah..

Beklemek zor tabii Allah mükafatıni verir inşallah canlar. Bu arada siz kimlere söylediniz aile çevre biliyor mu ?

Beklemek zor tabii Allah mükafatıni verir inşallah canlar. Bu arada siz kimlere söylediniz aile çevre biliyor mu ?
açıkçası biz hiçkimseye söylemedik çünkü neden yaptırdınız?sonuç ne ?bide başım da hiçkimsenin beklemesini istemiyorum.sadece eşim ben doktorumuz hemşiresi ve sizler biliyorsunuz sizlerle herşeyi konuşmak paylaşmak hoşuma gidiyor.zaten dikkatederseniz kimse ile paylaşmayın diyorlar.:) sizler hariç.

açıkçası biz hiçkimseye söylemedik çünkü neden yaptırdınız?sonuç ne ?bide başım da hiçkimsenin beklemesini istemiyorum.sadece eşim ben doktorumuz hemşiresi ve sizler biliyorsunuz sizlerle herşeyi konuşmak paylaşmak hoşuma gidiyor.zaten dikkatederseniz kimse ile paylaşmayın diyorlar.:) sizler hariç.
Aynen biz de neredeyse kimseye söylemedik annem kayın annem kız kardeşim bir de ablam bir deee siz biliyorsunuz :) dediğin gibi bin tane soru soracaklar. En rahatı burda yazmak

Benim ailem kayin validem felan biliyo yani ama kimse agzni acip bisey diyemiyor cekiniyolar sinirliyim diye rahatim yani :))

İnsallah hepimiz olumlu sonuc aliriz haninlar bende mart ayinda transfer yaptiracagim dondurulmus embriyo ile 3adet olusmustu ikitanesini transfer ederler ins Cok heyecan verici bir olay bu aklima geldikce heyecanlaniyorum ins olumsuzluk yasamam dis gebelikden sonra cok sikinti yasandim ins rabbim yuzumuzu guldurur

İnsallah hepimiz olumlu sonuc aliriz haninlar bende mart ayinda transfer yaptiracagim dondurulmus embriyo ile 3adet olusmustu ikitanesini transfer ederler ins Cok heyecan verici bir olay bu aklima geldikce heyecanlaniyorum ins olumsuzluk yasamam dis gebelikden sonra cok sikinti yasandim ins rabbim yuzumuzu guldurur
Hayırlı olsun canım. İnşallah pozitif olur tabii devamı da gelir inşallah. Tüp bebekte dış gebelik oluyor mu ki ya

Hayırlı olsun canım. İnşallah pozitif olur tabii devamı da gelir inşallah. Tüp bebekte dış gebelik oluyor mu ki ya
İnsallah olmaz benim sag tupumde hidrosalpens varmis bulent bey doktorum sole bir tadevi uyguladi oncesinde yumurtalar toplandi tek sag yumurtam var benim onlalada bes yumurta toplandi ucu dollendi uc embriyo olustu dondurduk onlari sonra lapostoskobi oldum sag tupun rahinle baglantisini kestik sonra iyilesme sureci verdim artik kendimi haZir hissediyorum icimde korkuda var heyecanda

Iki tane transfer ediyolarmi arkadaslar.ins hepimizin yuzu guler canim ins

İnşallah canım aklına kötü şeyler getirme dün ben durup duruken takıntı yaptım kötü hiç aklına olumsuzluk getirme ben inanıyorum iki tane sağlıklı güzel embriyo transfer edilecek ve çok güzel anneciklerine tutunacaklar inş :)
Iki tane transfer ediyolarmi arkadaslar.ins hepimizin yuzu guler canim ins
Ediyorlar canım hastanın durumuna göre tek tutma ihtimali azsa iki transfer ediliyor.

İnşallah canım aklına kötü şeyler getirme dün ben durup duruken takıntı yaptım kötü hiç aklına olumsuzluk getirme ben inanıyorum iki tane sağlıklı güzel embriyo transfer edilecek ve çok güzel anneciklerine tutunacaklar inş :)

Ediyorlar canım hastanın durumuna göre tek tutma ihtimali azsa iki transfer ediliyor.
Hmm bana tek bitane transfer ettiler.

Back
X