2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Yaaa yazık çok üzüldüm. Allah emeklerimizin karşılığını versin inşallah. Çok çekiyoruz. İyi değilim canım vallahi lekeler ve adet ağrısı gibi ağrısı Çoğaldı :KK43: eşimle hazirladik kendimizi hatta ikincisinin tarihini konuştuk yazın yapalım diye :) kısmet canım inan kısmetin ötesine gidilmiyor
öyle düşünme canım ya ben de öğlenden beri seni düşünüyorum yeni baka bildim umarım düşüncenin tersi çıkar da mutlu haberini alırız.

Tesellin için çok çok sağol canm. Evet ben de üzerine görme dedikleri hamile oldukları halde adet olanları duydum canım. İnşallah Allah' im inşallah benim bebislerim ya da bebişim benimledir. Ara demedi de adet olsan dahi gününde mutlaka testini yap dedi. 20 şubata kadar kanama artarsa yapmam direkt merkeze giderim. Sen ne alemdesin canım hep beni konuştuk
Insallah seninleler canim insallah icini ferah tut olurmu dualarim sizinle.Bende iyiyim canim kalcalarim cok kotu durumda kasikta agri var biraz canim uzaniyorum ole piskolojikmen tirlatcam sanki tuhafim ya

öyle düşünme canım ya ben de öğlenden beri seni düşünüyorum yeni baka bildim umarım düşüncenin tersi çıkar da mutlu haberini alırız.
Ayyy canimsin ya. Biz neredeyse atlattık bile öğlenden beri. Nedense inan ki taa tedavinin başından beri içimde bir his bu tutmayacak diyordu sebebini bilmiyorum belki de ondan tutmadı ama elimde değildi aklimdan geçen oydu. Düşündüğünüz için çok sağolun inşallah sizinki tutar burdan olumlu haber vetirsiniz canım

Insallah seninleler canim insallah icini ferah tut olurmu dualarim sizinle.Bende iyiyim canim kalcalarim cok kotu durumda kasikta agri var biraz canim uzaniyorum ole piskolojikmen tirlatcam sanki tuhafim ya
Allah razı olsun canim benim. Rahat ol olumlu düşün oyalan bir şeylerle

Ayyy canimsin ya. Biz neredeyse atlattık bile öğlenden beri. Nedense inan ki taa tedavinin başından beri içimde bir his bu tutmayacak diyordu sebebini bilmiyorum belki de ondan tutmadı ama elimde değildi aklimdan geçen oydu. Düşündüğünüz için çok sağolun inşallah sizinki tutar burdan olumlu haber vetirsiniz canım
ay canım ya ben tuttuğunu düşünüyorum senin bebişlerin 5.gün embriyosu çok zor tutmaması senin bünye zayıf ya ben ce bugün çalıştığın için .

Arkadaşlar nasılsınız,benim bugun 3.günüm,evdeyim istirahat ediyorum kasıklarımda ağrı var sizde de oluyor mu bilmiyorum göbeğimde de ara da bişeyler oluyo,sizde durum Nasıl test günüm 23 şubat

Arkadaşlar nasılsınız,benim bugun 3.günüm,evdeyim istirahat ediyorum kasıklarımda ağrı var sizde de oluyor mu bilmiyorum göbeğimde de ara da bişeyler oluyo,sizde durum Nasıl test günüm 23 şubat ,kasıklarımdaki ağrı adet Ağrı'sı gibi bu kadar çabuk adet olmaz demi inşallah

normal canım endişe etme aynı ağrılar biz de de oldu ama sonra geçiyor.geçince de aa tutmadımı da ağrı geçti diye düşünüyorsun moralini yğksek tut seninle olduklarını düşün test gününe kadar hisset onları :)

normal canım endişe etme aynı ağrılar biz de de oldu ama sonra geçiyor.geçince de aa tutmadımı da ağrı geçti diye düşünüyorsun moralini yğksek tut seninle olduklarını düşün test gününe kadar hisset onları :)
Aynen canim ya agrimayincada niye kesildi bu ağrı diye dusunuyo insan

ayçacığım benim de artık göbeğim iğne yemekten mosmor ve çok ağrıtıyor bu iğneler göbekte ağrı yapmaması gerek heralde çok iğneden :)

ay canım ya ben tuttuğunu düşünüyorum senin bebişlerin 5.gün embriyosu çok zor tutmaması senin bünye zayıf ya ben ce bugün çalıştığın için .
Biz de şaşırdık kesin doktorum da şaşıracaktir 5.gün ve çok iyi kalite demişti.benden çok çok umutluydu. Vardır hayır canım benim. İki gündür okula gidiyorum neredeyse hiç ayağa kalkmadim oturduğum yerden ders anlattim idare edin çocuklar :) belki de ondandir dediğin gibi bünyem zayıf

ayçacığım benim de artık göbeğim iğne yemekten mosmor ve çok ağrıtıyor bu iğneler göbekte ağrı yapmaması gerek heralde çok iğneden :)
Sertlestimi canim gobegin bende vuruluyodu gunde 3 kere gobekten son zamanalarda igne girmiyodu kaniyodu canim.benid kalcalarda morluk yok ama cok kotu durumda ya agryo

Back
X