2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

:anne: Kızlarrr yarın kızçemle buluşuyoruz Allahın izniyle Dua edin bize ..:KK46:
canım gözün aydın. benim de 16 gün kaldı. saymakla bitmior artık ya en baştaki gibi oldu. bizi bekletmeden haber ver durumunuzu ve nasıl geçtiğini. genel anesteziyr mi karsr verdin en son?

Sağol canım geçio geçio 9 ay geçirdik çok şükür ve tatlı son olucak allahın izniyle ben halen genel istiyorum paniğim bn ama dr sen güçlüsün deyip motive ediyor bakalım hayırlısı..

:anne: Kızlarrr yarın kızçemle buluşuyoruz Allahın izniyle Dua edin bize ..:KK46:
CNım çok heyecanlandım bir hafta sonr da ben oğluşumla tanışcam ay çok heyecanlı ya Rabbim kucağımıza almaya nasip etsin inşallah bu arada kaç haftalıksın ben Allah nasip ederse 38+3 sezeryan olcak

CNım çok heyecanlandım bir hafta sonr da ben oğluşumla tanışcam ay çok heyecanlı ya Rabbim kucağımıza almaya nasip etsin inşallah bu arada kaç haftalıksın ben Allah nasip ederse 38+3 sezeryan olcak
Çok teşekkür ederim inşallah canım hayırlısıyla sağlıkla yavrularımızı alalım kucağımıza ..Yarın 38haftamızı doldurucaz ben heyecandan herşeyi birbirine karıştırdım ..

Kızlar yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik hayırlısıyla.daha herşey transferler tuttu mu stresi dün gibi....doğum yapanlara hayırlı uğurlu olsun bizlere de sağ salim sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almamızı nasip etsin rabbim.bizim ki de 38 dolunca 39+1 gibi alınacak inşallah acil bir durum çıkmazsa tabi.size neden 38 de alınıyor 38.haftanın dolması önemli diye biliyorum sonuçta anne karnında 1 gün bile çok önemliymiş.ben normal çok istiyordum Aslı'nda ama Bebek biraz iri dedi doktor ben de onu dinliyorum sağlıkla gelsin de ...herkese sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum

Kızlar yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik hayırlısıyla.daha herşey transferler tuttu mu stresi dün gibi....doğum yapanlara hayırlı uğurlu olsun bizlere de sağ salim sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almamızı nasip etsin rabbim.bizim ki de 38 dolunca 39+1 gibi alınacak inşallah acil bir durum çıkmazsa tabi.size neden 38 de alınıyor 38.haftanın dolması önemli diye biliyorum sonuçta anne karnında 1 gün bile çok önemliymiş.ben normal çok istiyordum Aslı'nda ama Bebek biraz iri dedi doktor ben de onu dinliyorum sağlıkla gelsin de ...herkese sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum
Benim son iki kontroldur tansiyonum yüksek çıkınca doktor böyle bir karar aldı bide ben çok stres yapıyorum yok hareket etmedi az etti gibi yoksa doktor 39 dan sonra alacaktı ama böyle gelişti bir hafta erken oluyor olsun sağlıklı olsunlar da yapacak bişey yok Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah çok heyecanlı bir durum 38 i zaten doldurmuş oluuor

Benim son iki kontroldur tansiyonum yüksek çıkınca doktor böyle bir karar aldı bide ben çok stres yapıyorum yok hareket etmedi az etti gibi yoksa doktor 39 dan sonra alacaktı ama böyle gelişti bir hafta erken oluyor olsun sağlıklı olsunlar da yapacak bişey yok Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah çok heyecanlı bir durum 38 i zaten doldurmuş oluuor
Haklısın insan çok evham yapıyor ben de öyleyim hep hareketlerini takip ediyorum..Hayırlısı olsun sağlıklı bir şekilde doğsunlar Allah'ın izniyle hepimizin bebekleri..benim kasılmalarım sıklaştı inşallah normaldir sizde de oluyor mu benim bu akşam çok fazla oluyor.magnezyum iyi geldi ama yine başladı sonra..

Haklısın insan çok evham yapıyor ben de öyleyim hep hareketlerini takip ediyorum..Hayırlısı olsun sağlıklı bir şekilde doğsunlar Allah'ın izniyle hepimizin bebekleri..benim kasılmalarım sıklaştı inşallah normaldir sizde de oluyor mu benim bu akşam çok fazla oluyor.magnezyum iyi geldi ama yine başladı sonra..
benim oğlum çok hareketli o yüzden çoğunlukla kasılma mı yoksa bir yerlerini mi dayıor ayırt edemiorm. benim doktorum da 39 da alacaktı tam 39 pazartesiye gelior. haftasonu sürpriz yaşamayalım diip 38+3 e çekti.

Hayırlı olsun arkadaslar.bize Dr 26 ekime gün verdi ama ben çok heyecanliyim ve korkuyorum sanki:( sezeryan olan arkadaşlar spinal mi epidural mi oldunuz?ben karar vermedim hangisi iyi.dr um epidural dedi ama kendisi bende çok güven duygusu yaratmadigindan çok emin degilim

Hayırlı olsun arkadaslar.bize Dr 26 ekime gün verdi ama ben çok heyecanliyim ve korkuyorum sanki:KK43: sezeryan olan arkadaşlar spinal mi epidural mi oldunuz?ben karar vermedim hangisi iyi.dr um epidural dedi ama kendisi bende çok güven duygusu yaratmadigindan çok emin degilim
ben de çok tedirgindim spinal konusunda ama doğum kursuna gidiorum dün doktor anlattı kursta korkulacak ve can acıtacak bir şey olmadığına ikna etti beni... sezaryen için genelde spinal kullanılıyor. çünkü süre belli doz belli. epidural normal doğum için daha uygun çünkü doz ayarlanabiliyor ve tekrar tekrar ilaç verilmesine uygun ama spinalde tek doz uygulanabiliyor sadece. bir de bir arkadaşım ilk doğumunda epiduralle sezaryen olmuş doz ayarı yapan kısım bozukmuş baya ağrısı olmuş dikiş esnasında... ikinci doğumunda hem epidural hem spinal yaptırmış korkudan. eşi de aynı hastanede doktor olunca dinlermiş sözünü :) sonuçta ben doktor değilim ama tercih şansın varsa spinal iste. bir de güvenmediğin bir doktorla neden doğuma kadar devam ediorsun? /:

ben de çok tedirgindim spinal konusunda ama doğum kursuna gidiorum dün doktor anlattı kursta korkulacak ve can acıtacak bir şey olmadığına ikna etti beni... sezaryen için genelde spinal kullanılıyor. çünkü süre belli doz belli. epidural normal doğum için daha uygun çünkü doz ayarlanabiliyor ve tekrar tekrar ilaç verilmesine uygun ama spinalde tek doz uygulanabiliyor sadece. bir de bir arkadaşım ilk doğumunda epiduralle sezaryen olmuş doz ayarı yapan kısım bozukmuş baya ağrısı olmuş dikiş esnasında... ikinci doğumunda hem epidural hem spinal yaptırmış korkudan. eşi de aynı hastanede doktor olunca dinlermiş sözünü :) sonuçta ben doktor değilim ama tercih şansın varsa spinal iste. bir de güvenmediğin bir doktorla neden doğuma kadar devam ediorsun? /:
Anladım canım.ben de spinal istiyorum sonuçta onda da ağrı olunca ağrı kesici yapıyorlar sonrasında .Dr meselesine gelince esimden dolayı bu Dr da devam ettik.minnet duygusu gibi bisey.iyi bi Dr hastası çok fazla belki ama ben istedigim ilgiyi,sicakligi hiç goremedim:((rabbim yardım etti.ilk tedavide nasip etti diyorum ben de.allah razi olsun yine de .yuzduk yuzduk kuyruğuna geldik.ins doğumu da atlatiriz ins

Son düzenleme:
Spinal oldu çok iyi geçti bebeğimle çıktığı gibi koklaştık ağlaştık 1 günlük olduk bile :)
canım allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. endişelerin boşa çıktı bak. çok sevindim iyi geçtiğine. benim de tam 2 haftam kaldı. enerji geldi yalnız bi haftadır inşaşlah daha erken bi sürpriz falan olmaz. doğumun yaklaştığını gösteriormuş fazla enerji... gece tuvalete kalkıorum acaba gidip ütü mü yapsam diorm öyle bi manyaklık başladı :d iş yapmaya bayılan bi insan ds değilim yani...

Spinal oldu çok iyi geçti bebeğimle çıktığı gibi koklaştık ağlaştık 1 günlük olduk bile :)
Hayırlı olsun cnm çok sevindim.bnm de çarşamba günü doğum Allah nasip ederse.birazdan son kontrolum var.spinal istiyorum dicem bakalım ne dicek Dr umuz.bikac test istemişti pıhtılaşma yla ilgili sanırım.onlari gostericez.insallah biz de sıkıntısız atlatırız.

Back
X