2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Canim bi kiz bir oglan benim ya bnm doktor hic bakmadi nstye de almadi beni ben de tedirginim erken dogumdan bakalim acilmani nasil anladiniz peki
canım tesadüfen rutin kontrolde doktor çok aşğıdanbakmak zorunda kaldı. çok normal değil bir de vajinal bakcam dedi. onda da ultrason probu ileri gitmedi elle muayene yaptı... açıklık vardı bi gece hastanede kaldım. zaten 32 haftadsn önce rahim yeterince büyümediği için nst sağlıklı bir sonuç vermiormuş. bnim açılma olduğunda 29 haftalıktım tam. geçen 33+3 de kontrole gittiğimde bile nstye gerek yok dedi doktor 36 da gel muayene+nst yapcaz dedi. bi kız bi erkek de çok ideal olmuş sağ salim gelsinler :)

canım tesadüfen rutin kontrolde doktor çok aşğıdanbakmak zorunda kaldı. çok normal değil bir de vajinal bakcam dedi. onda da ultrason probu ileri gitmedi elle muayene yaptı... açıklık vardı bi gece hastanede kaldım. zaten 32 haftadsn önce rahim yeterince büyümediği için nst sağlıklı bir sonuç vermiormuş. bnim açılma olduğunda 29 haftalıktım tam. geçen 33+3 de kontrole gittiğimde bile nstye gerek yok dedi doktor 36 da gel muayene+nst yapcaz dedi. bi kız bi erkek de çok ideal olmuş sağ salim gelsinler :)
Insallah canim benim seninki de sag salim gelsin anladim bende oyle bisey olmadi simdlik garip geliyo ya tuttu mu tutmadi mi diye konusurken once 20 li haftlar hayal geliyodu simdi 30 oldum doguranlar var dogumlar yakin hepimiz sag salim alalim kucaklarimiza insallah

Insallah canim benim seninki de sag salim gelsin anladim bende oyle bisey olmadi simdlik garip geliyo ya tuttu mu tutmadi mi diye konusurken once 20 li haftlar hayal geliyodu simdi 30 oldum doguranlar var dogumlar yakin hepimiz sag salim alalim kucaklarimiza insallah
ben de 30 ları görcek miyim diodum 35 olduk bak :) şaka maka 3 hafta kaldı benim de... bu hafta bi tarih belli olur sanırım

ben de 30 ları görcek miyim diodum 35 olduk bak :) şaka maka 3 hafta kaldı benim de... bu hafta bi tarih belli olur sanırım
Hadi hayirlisi bakalm canim :) benimde maksimum 37 diyor ama erkende gelebilirlermis daha hersey yikanip utulenecek
Hastne cantam hazir degil filan bakalim 2 haftaya da onlari tamamlarsam
Hazirim ben de

Hadi hayirlisi bakalm canim :) benimde maksimum 37 diyor ama erkende gelebilirlermis daha hersey yikanip utulenecek
Hastne cantam hazir degil filan bakalim 2 haftaya da onlari tamamlarsam
Hazirim ben de
ben hastane çantasının giysi kısmını geçen hafta yıkadım ama ütülemedim daha. yıkanacak çook kıyafet var daha. eve yatılı misafir gelme durumu var ve geçtiğimiz hafta onun dışında da yoğun geçecek diye ara verdim. bugün yeniden başlarım yıkamaya. hatta hastane çantasında da çok az eksiğim kaldı. bugün belki hazırlarım. bebişe yeni valiz alayım diodum ama beğendiğim bir şeyi bulamadım hala. iki kere beğenip küçük diye almamıştım annem de nie küçük olsun ideal olur dedi sonradan. o zaman gittil satılmışlardı :( şimdi almicam galiba.

suyun mu gelmiş cidden :d canım gözün aydın en diken üstünde olanımız hep sendin allah analı babalı huzurla büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza :) ne oldu ismi? bir de ayrıntı anlat müsait olduğunda mutlaka.
Evet tatlim allahtan anladim valla anlasilcak bisey degl dikkat edin.cok sagol allahim sizlerede nasip etsin.cinar ismi kimligi bugun cikti teyzeleri cok guzel bisey cok cok anlatamam gozunuze baknca hayat duruyo ayy duygulandim ya

Amin canım nasılsınız annelik nasıl duygularını anlatırmısın ismi ne oldu yakışıklının o kadar çok sey merak ediyorumki müsait olunca paylaş bizimle lütfen
Tarifi yok sadece evladin var bi gozumun icine. Bakti tam 5 dakika bambaska bisey ya nasil guzel nasil bak ogunden berri 2 saatlik uykuyla duruyorum hala ayaktym dusun normalde insan bi gun uyumaynca iptal olur dayanamaz ama allahim yardim ediyo cok masum cokk cokda guzel kokuyo.cinar oldu ismi kimligi bugun cikti

Evet tatlim allahtan anladim valla anlasilcak bisey degl dikkat edin.cok sagol allahim sizlerede nasip etsin.cinar ismi kimligi bugun cikti teyzeleri cok guzel bisey cok cok anlatamam gozunuze baknca hayat duruyo ayy duygulandim ya
gözün aydın canım. ben de çok korkuodum anlamadan su sızmasından ama acildeki kadın doğumcu anlarsın mermak etme demişti. nasıl oldu senin? sezaryen olacaktın nasıl geçti ağrı durumun nasıl? sütün geldi mi?

ben hastane çantasının giysi kısmını geçen hafta yıkadım ama ütülemedim daha. yıkanacak çook kıyafet var daha. eve yatılı misafir gelme durumu var ve geçtiğimiz hafta onun dışında da yoğun geçecek diye ara verdim. bugün yeniden başlarım yıkamaya. hatta hastane çantasında da çok az eksiğim kaldı. bugün belki hazırlarım. bebişe yeni valiz alayım diodum ama beğendiğim bir şeyi bulamadım hala. iki kere beğenip küçük diye almamıştım annem de nie küçük olsun ideal olur dedi sonradan. o zaman gittil satılmışlardı :KK43: şimdi almicam galiba.
Aynen bosver evdekilerle idare et seyehate filan cikacak olursaniz alirsiniz bnmde yatili misafirim geliyo dogum sonrasi 2-3 aya kadr kalcaklar bakalm

A ayca 28 kız doğum yapmişsin maşallah gelişmeleri anlat bakalım bizlerin de son haftalar bakalım heyecanla bekliyoruz Allah analı babalı büyütsün inşallah

kızlar ben de sezaryene karar verdim. 38+3 de 4 kasımda olacak doğumum inşallah. öncesinde bi yaramazlık yapmaz inşallah oğlum :)

kızlar ben de sezaryene karar verdim. 38+3 de 4 kasımda olacak doğumum inşallah. öncesinde bi yaramazlık yapmaz inşallah oğlum :)
Allah kurtarsın canım Hakkınızda hayırlısı bende haftaya çarşamba perşembe duruma göre doğuma gidicem kısmetse rabbim hayırlısını versin son günler :)

Allah kurtarsın canım Hakkınızda hayırlısı bende haftaya çarşamba perşembe duruma göre doğuma gidicem kısmetse rabbim hayırlısını versin son günler :)
amin canım :) hala normal mi düşünüosun? suni sancı mı verecekler? erken değil mi?

Back
X