2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

AGRA sekerli_seker sanırım üçümüz kaldık cinsiyetini öğrenemeyen üçümüzde erkek hissettik bakalım bizimkilerin cinsiyeti belli olup öğrenecekmiyiz artık
Geç olsun falan diyemicem ben inanılmaz merak ediorum tercihim yok hissim var ama hiç farketmez ilk hamileliğim kızımda yok oğlumda.. Çok merak ediorum ben düşünmeme engel olamıorum heyecanlıyım çünkü sabah akşam aklımda kızımızmı oğlumuzmu olacak acaba diye.. Ayın sonunda gidicem ozman doktorum bakalım dedi, doktorum biliyor zaten ben hissediyorum ama yanılmamak adına söylemiyor. Gösterirse inşallah öğrenebilecem daha 15gün var anlayacağınız

Birde benim doktoruma ben sordum, tahminini..
%50 erkek dedi bende zaten ihtimal %50 50 dedim gülüştük,3 hafta sonra bakalım dedi..
Ateşi yaktı bıraktı aslında acaba erkekmi %50kız da diyebilirdi nie erkek dedi diye kurdukta kurduk eşimle.

bazen düşünüyorum belki de benim doktor en iyisin yaptı, tahminde bulunmadı, nasıl olsa 16-20lerde tam kesinleşiyor. yoksa arkadaşım gibi olurdum
Bende öyle düşünüyorum artık merakım çok azaldı hayırlısı

Kıyamam sana benimde eşim çok merak ediyor geçen doktor muyahenesin de beni mahvetti şehir dışındaydı göstermedi diyorum doktora de bir daha baksın şimdi akışına bıraktım stres oluyor insan kız mı erkek mi diye diye

İnşallah bende bırakabilirim akışına
Göstermemeside ayrı bir konu zaten okadar bekle bekle

İnşallah bende bırakabilirim akışına
Göstermemeside ayrı bir konu zaten okadar bekle bekle
Onun için zaten ben 11. Haftada gittim yan yattı 13. Haftada gittim sırtını döndü ya haftaya gidecem yada ay sonuna gidecem belki yine göstermez kendimi strese sokmak istemiyorum

Benim her iki doktorum resmen gelme dedi, 17-18. haftalarda gel dedi
En iyisini yaparsın ben haftaya şehir dışında gidersem diye doktor muyahenesinden geçecem yoksa ayın sonuna kadar gitmeyi düşünmüyorum

Kızlar sağlık ocağındaki muayeneniz ne zaman? tetanos aşısı falan? zorunlu mu acaba? ben yaptırmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…