- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
Geç olsun falan diyemicem benAGRA sekerli_seker sanırım üçümüz kaldık cinsiyetini öğrenemeyen üçümüzde erkek hissettik bakalım bizimkilerin cinsiyeti belli olup öğrenecekmiyiz artık
Sanirim oyle oldu bizim ki cok rahatti acmisti kendini. Oglunuz geliyo hazirlanin diye.
evet cnm bizde oyle ya =)
Dikkat et Can'ım kendineBizim ki masallah. Doğduğunda her isteyene gostercek gibi ne zaman gitsem hep gosteriyo bu aralar cok sikintiliydim aciller falan ama cok sukur iyiyim.
Bende öyle düşünüyorum artık merakım çok azaldı hayırlısıbazen düşünüyorum belki de benim doktor en iyisin yaptı, tahminde bulunmadı, nasıl olsa 16-20lerde tam kesinleşiyor. yoksa arkadaşım gibi olurdum
Kıyamam sana benimde eşim çok merak ediyor geçen doktor muyahenesin de beni mahvetti şehir dışındaydı göstermedi diyorum doktora de bir daha baksın şimdi akışına bıraktım stres oluyor insan kız mı erkek mi diye diyeBirde benim doktoruma ben sordum, tahminini..
%50 erkek dedi bende zaten ihtimal %50 50 dedim gülüştük,3 hafta sonra bakalım dedi..
Ateşi yaktı bıraktı aslındaacaba erkekmi %50kız da diyebilirdi nie erkek dedi diye kurdukta kurduk eşimle.
Kıyamam sana benimde eşim çok merak ediyor geçen doktor muyahenesin de beni mahvetti şehir dışındaydı göstermedi diyorum doktora de bir daha baksın şimdi akışına bıraktım stres oluyor insan kız mı erkek mi diye diye
Onun için zaten ben 11. Haftada gittim yan yattı 13. Haftada gittim sırtını döndü ya haftaya gidecem yada ay sonuna gidecem belki yine göstermez kendimi strese sokmak istemiyorumİnşallah bende bırakabilirim akışına
Göstermemeside ayrı bir konu zaten okadar bekle bekle
En iyisini yaparsın ben haftaya şehir dışında gidersem diye doktor muyahenesinden geçecem yoksa ayın sonuna kadar gitmeyi düşünmüyorumBenim her iki doktorum resmen gelme dedi, 17-18. haftalarda gel dedi
ben zaten zayıftım, hep aynı kilodayım, bebek bile kilo aldıramıyor banakızlar kilo almaya başladınız mı benim 16.haftam 1.5 kilo aldım
Ben 5 kilo aldımkızlar kilo almaya başladınız mı benim 16.haftam 1.5 kilo aldım
Onun için zaten ben 11. Haftada gittim yan yattı 13. Haftada gittim sırtını döndü ya haftaya gidecem yada ay sonuna gidecem belki yine göstermez kendimi strese sokmak istemiyorum
30 nisanda gideceğim ben sende o gün git totem yapalım[/QUOTE
Ay senin heyecanın dinmiyor hiç Maşallah biraz düşünmemeye çalış memlekete gidersem Salı veya Çarşamba'ya doktordayım hem ilaç yazdıracam hemde sorun olmadı bu zamana kadar ama bi baksın da öyle yoka çıkıyım kafam rahat olsun eğer gitmezsem 30 nisanda giderim gittiğimde cinsiyet belli olmazsa memlekette 30 nisanda yine giderim orda doğumu yapacam için ordaki doktorda beni görsün şimdiden
20 mayıs ikinci aşı 20 haziran Can'ımKızlar sağlık ocağındaki muayeneniz ne zaman? tetanos aşısı falan? zorunlu mu acaba? ben yaptırmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?