2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

Doktoruma sordum 32. Haftaya kadar hiçbirşeye yasak yok dedi. Seyahat edebilirsin, araba kullanabilirsin. Ama 32. Haftadan sonra iyice ağarlaştığın için sağlık durumuna bağlı dedi. Bayramda 6 aylık olucaz inşAllah. Tatile gidebilirsin bir sakıncası yok dedi.

Bende haftaya gitmeyi düşünüyorum bakalım inşallah birşey olmadan gider gelirsin Can'ım

Amin insaAllah. Sag saglim kucagimiza alalim da gerisi bos. Biz ogrendigimizdem beri bıraksam babamiz alisverise basliyacak. :)
Benim de bütün çevrem merakla cinsiyeti bekliyorlar onlarda alışverişe başlamak için ama benim eşim çok inat bebeğimde inatçı sanırım sırtını dönüyor yan yatıyor göstermiyor bakalım hayırlısı artık

bazen düşünüyorum belki de benim doktor en iyisin yaptı, tahminde bulunmadı, nasıl olsa 16-20lerde tam kesinleşiyor. yoksa arkadaşım gibi olurdum

Bizim ki masallah. Doğduğunda her isteyene gostercek gibi ne zaman gitsem hep gosteriyo bu aralar cok sikintiliydim aciller falan ama cok sukur iyiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…