- 24 Şubat 2016
- 640
- 805
- 23
Günaydın canım sagol benim :) senin nasıl gidyor :)Hayırlı olsun Can'ım
En şanslısı sensin hemen öğrendin kurtuldun meraklı bekleyişlerden :)
slm canım tek erkek dyen sensin sanırım baska erkek çıkmadı daha:)Sanirim oyle oldu bizim ki cok rahatti acmisti kendini. Oglunuz geliyo hazirlanin diye.
hayırlı olsun cnm benim de kızım oluyor allah kucagımıza almak nasşp etsin cnm =)Sanirim oyle oldu bizim ki cok rahatti acmisti kendini. Oglunuz geliyo hazirlanin diye.
Bende haftaya gitmeyi düşünüyorum bakalım inşallah birşey olmadan gider gelirsin Can'ımDoktoruma sordum 32. Haftaya kadar hiçbirşeye yasak yok dedi. Seyahat edebilirsin, araba kullanabilirsin. Ama 32. Haftadan sonra iyice ağarlaştığın için sağlık durumuna bağlı dedi. Bayramda 6 aylık olucaz inşAllah. Tatile gidebilirsin bir sakıncası yok dedi.
Benim hamilelik iyi gidiyordu Demir hapı içine kadar dün içmedim bugün gayet kendimi iyi hissediyorumGünaydın canım sagol benim :) senin nasıl gidyor :)
Günaydın hayırlı cumalarGünaydın kızlar hayırlı cumalar :)
hayırlı olsun cnm benim de kızım oluyor allah kucagımıza almak nasşp etsin cnm =)
evet cnm bizde oyle ya =)Amin insaAllah. Sag saglim kucagimiza alalim da gerisi bos. Biz ogrendigimizdem beri bıraksam babamiz alisverise basliyacak. :)
Benim de bütün çevrem merakla cinsiyeti bekliyorlar onlarda alışverişe başlamak için ama benim eşim çok inat bebeğimde inatçı sanırım sırtını dönüyor yan yatıyor göstermiyor bakalım hayırlısı artıkAmin insaAllah. Sag saglim kucagimiza alalim da gerisi bos. Biz ogrendigimizdem beri bıraksam babamiz alisverise basliyacak. :)
Geç olsun güç olmasınAGRA sekerli_seker sanırım üçümüz kaldık cinsiyetini öğrenemeyen üçümüzde erkek hissettik bakalım bizimkilerin cinsiyeti belli olup öğrenecekmiyiz artık
bazen düşünüyorum belki de benim doktor en iyisin yaptı, tahminde bulunmadı, nasıl olsa 16-20lerde tam kesinleşiyor. yoksa arkadaşım gibi olurdumBenim de bütün çevrem merakla cinsiyeti bekliyorlar onlarda alışverişe başlamak için ama benim eşim çok inat bebeğimde inatçı sanırım sırtını dönüyor yan yatıyor göstermiyor bakalım hayırlısı artık
Benim de bütün çevrem merakla cinsiyeti bekliyorlar onlarda alışverişe başlamak için ama benim eşim çok inat bebeğimde inatçı sanırım sırtını dönüyor yan yatıyor göstermiyor bakalım hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?