2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

Ben doğum sonrası ilk ay kontrolüme gitmiştim. Ssvd den hiç haberim yoktu. Doktorum kendisi söyledi bana. İki bebek arasında 2 sene olsun, gel yeniden normal doğumu deneyebiliriz dedi. Gittiğim hastanede ssvd yapılıyor ve doktorlar bunu destekliyor. Biraz daha zaman geçsin tekrar konuşucam doktorumla.

çok insandan duydum demir mide bulantısı yapıyor. Allah'tan ben kullanmıyorum... sen doktorunla görüş belki dozunu azaltabilir?
Aradım Can'ım decavit iç geldiğinde ilaç yazıyım dedi valla üç ay mide bulantısı yaşayana helal olsun berbat birşey iştahım kesildi midem berbat durumda

Merhaba kızlar bende bu topiği yeni gördüm geldim bende doktora salı günü gittim benimde inş.kızım olacak:)

Merhaba kızlar bende bu topiği yeni gördüm geldim bende doktora salı günü gittim benimde inş.kızım olacak:)
Bu sene erkek senesi diyorlardı maşallah herkesin ki kız 2015 te hamile kalanlar sanırım erkek Rabbim Sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin ilk Bebek olduğu için kızı erkeği yok ben diretiyorum erkek diye ama kısmet artık erkek istediğimden değil ama içime hep öyle doğduğu için hayırlısı artık

Can'ım kızda yanılma payı olabiliyor en uygun cinsiyet tarihine 16 hafta ile 20 hafta arası diyorlar o haftalarda göremeyin bile oluyor ben artık cinsiyet merakını eskisi gibi merak etmiyorum hayırlısı hepimizin Hakkı'nda

Önceki hamileliğimde de ikili test için gittiğim gün kız demişti yanılmadı. Yine kız dedi büyük ihtimal kızdır diye düşünüyorum canım. Tabiki her zaman yanılma payı oluyor. 1 ay sonra tekrar gidicem. O zamana kesinleşir zaten.

merhaba güzel hamişler :) uzun zamandır giremiyordum ne siteye ne de takibe aldığım bu konuya
bende çok şükür şubat ayında hamile olduğumu öğrenmiştim. 8.ci haftada kanama yaşadım ve çok şükürki bebeğim benimleydi şimdi heycanla yarınki kontrolümü bekliyorum..
ikili testimi kendi doktorum yapmadı, yapan doktor kız dedi bakalım yarın kendi doktorum ne diyecek :))

İkili testlerinizi kendi doktorunuzmu yaptı yoksa başka doktoramı gönderdiler. Bazı hastanelerde ikili testi ayrı doktorlar yapıyormuş. Benim kendi kadın doğum doktorum baktı herşeye.

İkili testlerinizi kendi doktorunuzmu yaptı yoksa başka doktoramı gönderdiler. Bazı hastanelerde ikili testi ayrı doktorlar yapıyormuş. Benim kendi kadın doğum doktorum baktı herşeye.
Özel hastanede doktor kendisi baktı, devletde ultrasyon doktoruna gönderdi, o doktor her şeyi ultrasyom ediyordu, akciğer, meme falan hepsi. Onun ultrasyonunda daha net görünüyordu. Doğum doktorunun ultrasyomunda o kadar ne görünmüyor.

Aradım Can'ım decavit iç geldiğinde ilaç yazıyım dedi valla üç ay mide bulantısı yaşayana helal olsun berbat birşey iştahım kesildi midem berbat durumda
Demir ilaçları öyle yaa malesef sen akdeniz anemisi testi yaptırmışmıydın daha önce?

Kızlar yaa, benim arkadaşım iki sene önce 2. çocuguna hamileydi. Bir kızı vardı, tabii ki erkek istiyordu. Doktor kız dedi 4. Ayında. Ne ise dedi iki kızım olacak, arkadaş olurlar. Sonra 7. Ayında doktor erkek oldugunu soyledi arkadasim şaşırmışdı çocuk hep kendini saklamıştı

Valla bizimki gösterirse söyler doktor göstermeyince kız ihtimalı var der haftaya gidersem yine göstermeyecek diye düşünüyorum

Bir kız daha geliyor sanırım maşallah

Demir ilaçları öyle yaa malesef sen akdeniz anemisi testi yaptırmışmıydın daha önce?
Bu hamilelikte genel test oluyor yaa Can'ım onu yaptırmıştım onda Akdeniz anemisi yapıldı mı bilmem ama normalde kan değerlerim normaldir bugün ilaçı içmeyecem bakalım yarın kendimi Nasıl hissedecem acaba ama kesin iyi hissederim eminim buna

İşte bende bu doktorlara anlam veremiyorum benim doktorumda cinsiyet konusunda tuhaf davrandı cocuk yan yatıyor geçen gittiğimizde sırtını gösteriyor bana diyorki kız ? Kız diyemem ama bir ihtimal kız diyor kız göstermez ya diyor böyle birşey varmı yaa ilk çocuğu olan ikinci için alışveriş konusunda heyecanlı olmuyor çok fazla ama düşünsene doktor kız diyor kız eşyası alıyorsun sonra erkek diyor benim artık merakım gitti valla iyice

Ben çıktımmm, herşey yolunda çok şükür. %80 kız dedi. İkinci kızım geliyor inşAllahhh.
Hayırlı olsun canım bende doktura gittim ve benim de kızım olcak gördüm de ama bana 0/055 de ama ne bileyim kızın olcak senen dedin çık sevindim ilk bebeğim benîm :)

Selam kızlar valla doktur iki hafta sonra belli olur dedi ama sen Nisan'ın sonuna gel dedi dokturmum baska yere gecmiş simdi ve tatil yapıyormuş bende hafta Mersin'e gidecekim o yuzden bugun baska doktura gittim biraz pahalı oldu ama merak ta ettim komşum ile gittim onun belli bira erkek olcak kız iştiyordu bu da erkek oldu onun sonra bana baktı gayet iyi durumu ve kız dedi baklım 0/0 55 dedi ama bende gördüm düz dü yani ve cok zor gösterdi kendisini ayaklarını kaldırdı arkasına dondü zorla çevirdik baktık benim kızım biraz Nazlı olcak galiba ve isim düşünüyorum simdi kocam askere gitmeden kararlastıralım dedik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…