- 24 Şubat 2016
- 640
- 805
- 23
O zaman iyi bir SSVD yaptıran doktor bulman lazım. Bazi doktorlar pek SSVD taraftarı değiller. ama ben çok okudum SSVD yapanlar hakkında, gayet da başarılı doğum yapmışlar. İnşallah seninki de güzel ve rahat geçer
Aradım Can'ım decavit iç geldiğinde ilaç yazıyım dedi valla üç ay mide bulantısı yaşayana helal olsun berbat birşey iştahım kesildi midem berbat durumdaçok insandan duydum demir mide bulantısı yapıyor. Allah'tan ben kullanmıyorum... sen doktorunla görüş belki dozunu azaltabilir?
Yan etkisinde var Can'ım ben hiç bulantım olmadı bu zamana kadarKullandığının demir ilacının ismi ne canım, yan etkilerine baktınmı? İlaçla alakalı olmayabilir bulantın normalde olabilir ama doktorun en doğru cevabı verir tabi :)
Geçmiş olsun
Bu sene erkek senesi diyorlardı maşallah herkesin ki kız 2015 te hamile kalanlar sanırım erkek Rabbim Sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin ilk Bebek olduğu için kızı erkeği yok ben diretiyorum erkek diye ama kısmet artık erkek istediğimden değil ama içime hep öyle doğduğu için hayırlısı artıkMerhaba kızlar bende bu topiği yeni gördüm geldim bende doktora salı günü gittim benimde inş.kızım olacak:)
Can'ım kızda yanılma payı olabiliyor en uygun cinsiyet tarihine 16 hafta ile 20 hafta arası diyorlar o haftalarda göremeyin bile oluyor ben artık cinsiyet merakını eskisi gibi merak etmiyorum hayırlısı hepimizin Hakkı'ndaEki Görüntüle 1814307
tugder ben kızımla belirtileri aynı olduğu için yine kız heralde diyordum canım.
Bu cinsiyet ultrasonumuz. Eğer bebek kız sa o çift okla gösterilen yerde iki tane beyaz nokta gibi şeyler görüyoruz dedi. Eğer erkekse daha yukarda tek çizgi gibi görünüyor dedi. Sende şuan aşağıda 2 nokta görünüyor. Yanılma payımız tabiki olabilir ama %80 kız diyorum dedi.
Merhaba kızlar bende bu topiği yeni gördüm geldim bende doktora salı günü gittim benimde inş.kızım olacak:)
Can'ım kızda yanılma payı olabiliyor en uygun cinsiyet tarihine 16 hafta ile 20 hafta arası diyorlar o haftalarda göremeyin bile oluyor ben artık cinsiyet merakını eskisi gibi merak etmiyorum hayırlısı hepimizin Hakkı'nda
Özel hastanede doktor kendisi baktı, devletde ultrasyon doktoruna gönderdi, o doktor her şeyi ultrasyom ediyordu, akciğer, meme falan hepsi. Onun ultrasyonunda daha net görünüyordu. Doğum doktorunun ultrasyomunda o kadar ne görünmüyor.İkili testlerinizi kendi doktorunuzmu yaptı yoksa başka doktoramı gönderdiler. Bazı hastanelerde ikili testi ayrı doktorlar yapıyormuş. Benim kendi kadın doğum doktorum baktı herşeye.
Demir ilaçları öyle yaa malesefAradım Can'ım decavit iç geldiğinde ilaç yazıyım dedi valla üç ay mide bulantısı yaşayana helal olsun berbat birşey iştahım kesildi midem berbat durumda
Valla bizimki gösterirse söyler doktor göstermeyince kız ihtimalı var der haftaya gidersem yine göstermeyecek diye düşünüyorumÖnceki hamileliğimde de ikili test için gittiğim gün kız demişti yanılmadı. Yine kız dedi büyük ihtimal kızdır diye düşünüyorum canım. Tabiki her zaman yanılma payı oluyor. 1 ay sonra tekrar gidicem. O zamana kesinleşir zaten.
Bir kız daha geliyor sanırım maşallahmerhaba güzel hamişler :) uzun zamandır giremiyordum ne siteye ne de takibe aldığım bu konuya
bende çok şükür şubat ayında hamile olduğumu öğrenmiştim. 8.ci haftada kanama yaşadım ve çok şükürki bebeğim benimleydi şimdi heycanla yarınki kontrolümü bekliyorum..
ikili testimi kendi doktorum yapmadı, yapan doktor kız dedi bakalım yarın kendi doktorum ne diyecek :))
Bu hamilelikte genel test oluyor yaa Can'ım onu yaptırmıştım onda Akdeniz anemisi yapıldı mı bilmem ama normalde kan değerlerim normaldir bugün ilaçı içmeyecem bakalım yarın kendimi Nasıl hissedecem acaba ama kesin iyi hissederim eminim bunaDemir ilaçları öyle yaa malesefsen akdeniz anemisi testi yaptırmışmıydın daha önce?
İşte bende bu doktorlara anlam veremiyorum benim doktorumda cinsiyet konusunda tuhaf davrandı cocuk yan yatıyor geçen gittiğimizde sırtını gösteriyor bana diyorki kız ? Kız diyemem ama bir ihtimal kız diyor kız göstermez ya diyor böyle birşey varmı yaa ilk çocuğu olan ikinci için alışveriş konusunda heyecanlı olmuyor çok fazla ama düşünsene doktor kız diyor kız eşyası alıyorsun sonra erkek diyor benim artık merakım gitti valla iyiceKızlar yaa, benim arkadaşım iki sene önce 2. çocuguna hamileydi. Bir kızı vardı, tabii ki erkek istiyordu. Doktor kız dedi 4. Ayında. Ne ise dedi iki kızım olacak, arkadaş olurlar. Sonra 7. Ayında doktor erkek oldugunu soylediarkadasim şaşırmışdı çocuk hep kendini saklamıştı
Hayırlı olsun canım bende doktura gittim ve benim de kızım olcak gördüm de ama bana 0/055 de ama ne bileyim kızın olcak senen dedin çık sevindim ilk bebeğim benîm :)Ben çıktımmm, herşey yolunda çok şükür. %80 kız dedi. İkinci kızım geliyor inşAllahhh.
Hayırlı olsun Can'ımHayırlı olsun canım bende doktura gittim ve benim de kızım olcak gördüm de ama bana 0/055 de ama ne bileyim kızın olcak senen dedin çık sevindim ilk bebeğim benîm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?